8 weken en niet meer misselijk

Discussie in 'Eerste symptomen' gestart door lis90, 15 nov 2014.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. lis90

    lis90 Lid

    19 sep 2014
    72
    33
    18
    Kunnen jullie mij een beetje gerustellen? Ik ben van 5,5 weken heel de dag door misselijk geweest tot eergisteren ben nu 8 weken en voel me super goed wel moet ik ieder uur iets kleins eten of ik krijg een misselijk honger gevoel... Is dit normaal dat dit plots veel beter is? Of is dit een voorbode voor iets slecht? Ik moet volgende maandag voor de eerste keer naar de gynaecoloog. Kan het dat die misselijkheid nog erg terug komt? Groetjes
     
  2. Lottel

    Lottel Fanatiek lid

    3 jan 2010
    1.185
    116
    63
    brabant
    Hier ook niks meer,Hopelijk blijft t zo. Ik moet ook zo af en toe wat in mn mond hebben maar t is een stuk beter te hebben zo.
     
  3. Pukske

    Pukske Actief lid

    6 aug 2014
    142
    0
    16
    NULL
    NULL
    Hier morgen 12 weken zwanger. En nog steeds gaat de misselijkheid op en af. Vaak weet je er na een poosje ook beter op te reageren. Zoals je zegt weet je zelf dat je af en toe iets kleins moet eten om dat misselijke gevoel te voorkomen. Dat maakt het ook beter te behappen.

    Maar ook ik voel me soms dagen goed en dan ineens een dag heel beroerd.
     
  4. RSL

    RSL Fanatiek lid

    16 okt 2008
    2.352
    42
    48
    Overijssel
    Dat zegt echt niets hoor. Ik ben inmiddels ruim 21 weken zwanger, en ben nog nooit misselijk geweest. Geniet van de momenten dat je er geen last van hebt xx
     
  5. Traveller

    Traveller Lid

    18 aug 2011
    68
    0
    0
    NULL
    NULL
    Hier precies hetzelfde! Nu ook 8 weken (en a.s. maandag eerste controle, dus we gaan gelijk op ;)) en vanaf 4,5 week flink misselijk en moe.
    Vrijdag voelde ik me nog beroerd, maar tijdens het weekend eigenlijk prima. Ik ging ook meteen twijfelen: klopt dit wel? zit het wel goed?,
    Ik probeer het maar los te laten en te vertrouwen dat het goed zit. Lees namelijk overal dat het niets hoeft te zeggen en dat de symptomen 'komen en gaan'.
    En ik probeer ook maar een beetje te genieten van het niet misselijk zijn.
     
  6. Linky

    Linky Fanatiek lid

    12 jun 2014
    3.487
    172
    63
    Vrouw
    Hier ook na 8 weken minder misselijk, (goed, 8 weken en 2 dagen) en met 10 weken en 2 dagen een hele goeie echo gehad. Misselijkheid komt heel soms terug. Niet vaak meer, wel heftig.
    Zelfde gold voor gevoelige borsten, al zijn die de laatste week wel weer aan het opspelen.
    Nu 11 week en 3 dagen.
     
  7. Drieka

    Drieka Niet meer actief

    Dat is voor iedereen anders, ik werd vanaf week 6 kotsmisselijk en heb toen medicatie gehaald bij de huisarts, vanaf week 11 had ik dat niet meer nodig want ik was er helemaal vanaf en tot op heden ook zelden last van gehad.

    Heel af en toe overvalt me de misselijkheid nog eens op een middag en als ik dan eventjes geslapen heb ben ik er vanaf.
     
  8. SteffiekeVO

    SteffiekeVO Actief lid

    16 nov 2014
    482
    0
    0
    Ik denk dat dit gewoon bij iedereen kan verschillen, er bestaan geen richtlijnen van "tot die aantal weken moet je misselijk zijn".
    De ene is tot 8 weken misselijk en de ander is tot de bevalling misselijk...
    Maar juich nog niet te vroeg, de misselijkheid kan er morgen terug zijn :) Is van dag tot dag.
     
  9. Vdvl95

    Vdvl95 Niet meer actief

    Ik was ook zo rond 8 weken ineens niet meer misselijk. Na een paar dagen kwam het terug en dit hield aan tot de 17e week. Hoeft dus echt niets te betekenen!
     
  10. lis90

    lis90 Lid

    19 sep 2014
    72
    33
    18
    Ik heb nu denk ik wel gevonden door wat het komt dat ik niet meer misselijk ben.. De eerste week dat ik extreem misselijk was ben ik naar huisarts gegaan om iets te vragen van medicatie, toen postafene (Belgisch) gekregen en ik nam er eentje maar het hielp niet ik werd er alleen moe van. Dus dacht dat dit niet werkte.. Toch beslist om 's avonds eentje te nemen en zo iedere dag en iedere dag ging het veel beter.. Heb blijkbaar gelezen dat je postafene redelijk regelmatig moet innemen en dat het pas na een tijdje begint te werken.. Dus heb tot op heden van nix geen last meer. Grtjes
     

Deel Deze Pagina