Geen klachten en gister roze afscheiding

Discussie in 'Eerste symptomen' gestart door Annejo, 6 jan 2015.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Annejo

    Annejo Niet meer actief

    Hee,, vraagje ik ben 4-6 weken zwanger volgens bloed test,,maar heb bijna geen klachten of symptomen!dus voel me nogal onzeker.. Gister en eergister af en toe een steekje in me onderbuik(ma nie echt duidelijk) en toen gisteravond oppeens een dikke klodder roze afscheiding!! Daarvoor gewoon matige witte afscheiding..en nu helemaal geen afscheiding meer!!

    Moet ik me zorgen maken?

    Me vriend zei...stel je niet aan wil je dan als zoveel andere elke dag kotsend boven het toilet hangen? En na de sex had je ook roze afscheiding vorige week.. Jaa okee maar moet ik me zorgen maken?

    Tis al een gelukje dat ik toch zwanger ben! Zou eigenlijk een kijkoperatie (baarmoeder nakijken eileiders doorspuiten enz) moeten laten doen omdat clomid niet meer zou werken en ik te veel cystes had..en daardoor geen eisprong.. Denk daarom zo onzeker..
     
  2. Annejo

    Annejo Niet meer actief

    Ik moet me ook nie zo aanstellen!! Proberen te genieten!!!!
    sorry dames!!
     
  3. Anneke111

    Anneke111 Actief lid

    11 dec 2014
    151
    0
    0
    NULL
    NULL
    Je stelt je niet aan, je bent zwanger. ;)
    Ik herken mezelf ook niet terug. Jeetje mina, ik twijfel over elk dingetje. Maar ik had dit bij de zwangerschap van mijn dochter ook en dat betekende niets. Dus ik houd me daar aan vast.

    Buikpijn is angst, want straks is het mis... Geen buikpijn is angst, want misschien groeit baarmoeder niet goed... Als ik even zo'n paniekdag heb dan is relativeren even moeilijk. En als ik het zo lees dan hebben heel veel vrouwen dat... Stukje hormonen en een hele grote wens hebben denk ik.

    Probeer niet te veel te twijfelen en angstig te zijn, al is dat moeilijk. Maar weet in ieder geval dat het niet raar is om soms beetje in paniek te schieten. Dat doen de meeste zwangeren vrouwen af en toe... ;)
     
  4. Annejo

    Annejo Niet meer actief

    Anneke111 dankjewel voor je lieve en leuke antwoord!! Stelt me weer beetje gerust:p gewoon zoooo gewenst zwanger! En daardoor zo onzeker ;)
     
  5. Ly1

    Ly1 Fanatiek lid

    1 mrt 2012
    1.148
    3
    38
    Drenthe
    Als zwangere vrouw stel je je niet aan wanneer je onzeker bent over iets. Er gebeurt van alles en je weet eigenlijk niet wat en de hormonen helpen helemaal niet mee. Ik heb zelf deze zwangerschap een aantal keren wat rozeverlies gehad onder andere rond jouw termijn en de laatste keer was een aantal dagen geleden. Het kan zijn dat je gewoon een goed doorbloede baarmoedermond hebt en dat je daardoor iets sneller een geknapt adertje hebt.

    Het is belangrijk om het wel even bij te houden en door te geven aan je verloskundige straks ook al is de kans groot dat het helemaal niks betekent. Moet je ook onthouden als je straks verder bent hoor, als je je zorgen maakt gewoon de VK bellen, daar izijn ze voor en liever 10x voor niks als 1 keer te laat.

    lekker genieten van je zwangerschap meid
     
  6. Cakes

    Cakes Actief lid

    Aahhh mannen!
    ze zullen het nooit begrijpen maar ik begrijp je onzekerheid heel goed!
    Ik ben zelf vanaf week 5 tot week 10 kotsmisselijk geweest de hele dag , ik kon niks meer wat verschrikkelijk maar toen opeens op een dag was het weg! Ik heb jus d orange gedronken , door elkaar gegeten alles om maar even misselijk te worden als bevestiging.
    Lukte me niet trouwens maar de dag erna was het in een x weer terug en een paar dagen tot nu is het over ( soms iets maar niet te vergelijken)
    Ik wil je dus ook zeggen dat symptomen niks zeggen en echt geniet ervan het is zo fijn om je goed te voelen.
    Miss. Ben je straks wel net als mij nu elke dag compleet uitgeput na 10 uur smorgens of ben je wel misselijk.
    Geniet van je zwangerschap!
     
  7. tosti123

    tosti123 Actief lid

    8 jan 2014
    470
    0
    0
    NULL
    NULL
    Ik heb ongeveer 2 weken last gehad van roze afscheiding, en soms beetje bruin. Het is nu alweer 2 weken weg. Niks aan de hand :) Hoort erbij.
     
  8. Yinxy

    Yinxy Fanatiek lid

    22 dec 2012
    1.461
    2
    38
    Noord Brabant
    Herkenbaar. Hoeft echt niets te betekenen. Ik had roze, maar ook rood (menstruatie hoeveelheid) aan bloed tussen de 6.3 weken en de 14 weken. Iedere week. In het begin was het ook 1 of 2 keer afvegen en dat was t dan weer.
    Bij mij kwam t waarschijnlijk door m'n littekens in m'n bm door de verschillende asherman operaties die ik heb gehad. Die littekens zijn waarschijnlijk gaan bloeden ivm t rekken van de bm. En kijk m'n banner 😉. T hoeft echt niets te betekenen. Maar die ongerustheid is vreselijk. Ti's balen dat ze op dit vroeg termijn nog niets kunnen zien, anders zou ik zeggen bellen. Liever te vaak dan te weinig gebeld. Heel veel succes!!
     
  9. mammavanS

    mammavanS Lid

    7 jan 2015
    24
    0
    1
    mijn grootste bezigheid is mijn zoontje
    Ik begrijp je volkomen! En had het ook in het begin alleen wist ik niet dat ik zwanger was en dacht dat ik eindelijk weer ongesteld zou worden heb pcos en hadden net een paar weken daarvoor een eerste afspraak b ij de gyn gehad om te beginnen. Maar goed was niet eer nodig in ieder geval probeer te genieten en te ontspannen en maak je je toch zorgen je kan altijd de vk bellen.
    een heeeeele mooie zwangschap verder!!
     
  10. Annejo

    Annejo Niet meer actief

    Danku voor jullie reacties!! helpt goed een beetje positiviteit!! onzekerheid blijft..ipv roze heb ik nu elkedag bruin verlies hele dag door. Niet veel maar genoeg voor maandverband..en kan zeer moeilijk naar het toilet voor de grote boodschap(sorry btje raar om te vertelle) als ik dan druk vallen de druppels helder bloed er zo uit!! gaat dan wel weer over naar bruin..dus..hoop op een zeer goed doorbloede baarmoeder..en dat er gewoon een adertje knapt..maar mag gelukkig maandag al gaan voor eerste echo..en hoop echt dat alles dan goed is!!!!
     
  11. mamavanseth

    mamavanseth Actief lid

    13 jul 2008
    145
    2
    0
    Zingen
    Overrijssel
    Kan me dit heel goed voorstellen meid,

    Voel zelf ook de hele dag aan mijn borsten, en dan is het chips ze doen niet meer zo'n pijn... En dan een uur later voel ik ze weer... Ik heb dat donker bruin bloed verlies twee x gehad bij mijn twee kindjes... Rond de zesde week.
    Wil je niet bang maken maar echt helde bloed verlies had ik bij zwangerschappen die niet goed gingen. Duim voor je dat maandag alles goed is. Liefs
     
  12. mammavanS

    mammavanS Lid

    7 jan 2015
    24
    0
    1
    mijn grootste bezigheid is mijn zoontje
    door het drukken kan geloof ik ook adertjes springen. En zolang je geen buikpijn heb kan het niks zijn! Ik had met 16 weken ongeveer ineens flink bloedverlies zonder buikpijn en alles was goed en ze konden niet zien waar het aan lag maar het maakt je wel onzeker. Dus al zou je wel meer verliezen het hoeft niet verkeerd te gaan! Maar ik hoop op een mooie echo met mooi kloppend hartje!!
     
  13. Annejo

    Annejo Niet meer actief

    Heb de moed al verloren.. Heb sinds gisteravond echt steken in me buik en dikke donkerode bloedslierten/klodders die vrij komen.. Ben benieuwd wat de gyne morgen nog ziet en hoop dat we snel verder kunnen..
     
  14. mammavanS

    mammavanS Lid

    7 jan 2015
    24
    0
    1
    mijn grootste bezigheid is mijn zoontje
    Hoi,
    hoe is het afgelopen?
     
  15. Annejo

    Annejo Niet meer actief

    Hee :) heb vanmorgen een miskraam gehad.. Herkende het vruchtje heel duidelijk.. Gyn vertelde ook dat ik bijna schoon was.. Bloed nog wat maar dat kon nog 10 dagen aanhouden.. Pff heb al zoveel gejankt vandaag..maar het heeft niet zo moeten zijn.. Der is iets mis geweest,, de natuur doet dit niet zomaar,, daarom misschien beter zo :)
     
  16. Liana84

    Liana84 VIP lid

    11 jun 2014
    6.243
    1.767
    113
    Vrouw
    Zwolle
    Nogmaals heel veel sterkte toegewenst meis!
     
  17. Yinxy

    Yinxy Fanatiek lid

    22 dec 2012
    1.461
    2
    38
    Noord Brabant
    Heel veel sterkte!
     
  18. Sannie92

    Sannie92 Niet meer actief

    He! Wat een kl*te nieuws, sterkte meiske en knap hoe realistisch je blijft! Ik hoop dat je snel terug zwanger bent en dat alles goed komt!
     
  19. mammavanS

    mammavanS Lid

    7 jan 2015
    24
    0
    1
    mijn grootste bezigheid is mijn zoontje
    Zo zou ik ook denken, het had niet zo moeten zijn. Maar desondanks is het niet leuk en moeilijk, dus je mag je wel gewoon lekker laten gaan en gewoon janken zoveel je wilt en behoefte aan hebt! Gewoon lekker doen. Heel veel sterkte en dat het snel raak mag zijn!
     

Deel Deze Pagina