7 a 8 weken zwanger en weinig tot geen symptomen?

Discussie in 'Eerste symptomen' gestart door xxsarabii, 17 jan 2015.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. xxsarabii

    xxsarabii Lid

    6 apr 2014
    21
    0
    0

    Beste allemaal,

    Morgen ben ik 7 a 8 weken zwanger.. en ik heb echt weinig tot geen symptomen. Wat ik soms ervaar is: licht pijnlijke borsten aan de zijkant en soms een vlaag van misselijkheid. Daarnaast moest ik rond 5 weken vaker plassen, maar daar heb ik nu geen "last" meer van. Jullie mogen best weten... ik maak me soms best zorgen of alles wel goed is, of ik nog steeds zwanger ben... Herkent iemand mijn verhaal?
     
  2. Eppo82

    Eppo82 VIP lid

    25 jun 2007
    14.995
    5.821
    113
    Jep, herkenbaar. Vooral omdat ik bij mijn eerste 2 zoveel last had, maakte me dat erg onzeker. Ook dat ik pas met 11 weken een echo heb hielp daar niet aan mee.
    Daarom heb ik een pretecho laten maken met bijna 7 weken. Mooi kloppend hartje. :)
    Nou wacht ik in ieder geval geruster de 11-weken echo af. Het kan altijd nog mis gaan, maar dat er in ieder geval wel iets gaande is terwijl ik er geen last van heb is geruststellend.
     
  3. cetje

    cetje Niet meer actief

    Heel herkenbaar! Ik ben nu ruim 8 weken zwanger, notabene van 2, en ik heb amper klachten/symptomen. Als ik niet twee knippertjes had gezien op de echo had ik het nooit geloofd.
    Die echo was voor mij echt de bevestiging van 'ik kan zwanger zijn terwijl ik het amper voel in m'n lijf'. Dat heeft me heel erg gerustgesteld.

    Ik heb wel wat zere borsten, maar om nou te zeggen dat ze enorm gegroeid zijn of gespannen zijn, dat niet.
    Ben wel veel sneller moe dan voorheen, met name in de middag.
    Misselijk ben ik nog geen seconde geweest, alleen een beetje hol gevoel van binnen bij het opstaan, maar als ik dan wat kleins eet is het meteen over.

    Wanneer heb je je eerste echo?
     
  4. pmk

    pmk Fanatiek lid

    17 okt 2014
    1.024
    0
    36
    Ik heb nog steeds zo goed als geen klachten, maar toch echt een baby in mijn buik zitten die heel goed beweegt, goed groeit en met een heel sterk kloppend hartje! Symptomen zeggen helaas niets, maar ik herken je onzekerheid... Probeer er niet teveel bij stil te staan (makkelijker gezegd dan gedaan helaas).
     
  5. Beeb87

    Beeb87 Niet meer actief

    Hoef je je echt geen zorgen om te maken.
    De hoeveelheid en hevigheid van symptomen geeft geen garantie op een goede zwangerschap.

    Ik heb ook weinig symptomen gehad en heb ze nog steeds bijna niet ben toch al bijna 14 weken :)

    Snap dat je er onzeker van bent, dat had ik ook.

    Wanneer mag je voor een echo?
     
  6. Hopeforyou

    Hopeforyou Actief lid

    30 jul 2013
    491
    0
    16
    Grappig hoe iedereen toch altijd maar symptomen wil hebben :D

    Ik ben inmiddels op 1 dag na 40 weken zwanger maar heb nooit echt symptomen of klachten gehad.
    Tuurlijk wil je dat je het ergens aan kan merken, maar wat heb je liever, een hele dag misselijk, misschien wel 9 maanden lang, of gewoon lekker nergens last van hebben?

    Ik zou kiezen voor het laatste.

    Dus: maak je niet te druk en hoop dat je "klachten" wegblijven, want geloof me, ik teken voor nog ooit eens zo'n zwangerschap waar ik zonder noemenswaardige problemen/klachten/symptomen doorheen ben gerold.
     
  7. Joli86

    Joli86 Fanatiek lid

    13 feb 2013
    2.070
    97
    48
    Dat maakt je ongerust hè! Bij onze dochter was ik ook flink misselijk de eerste paar weken, maar nu eigenlijk weinig last. Soms voel ik mijn borsten wel maar echt pijn niet ofzo. Omdat ik me ook zo'n zorgen maakte heb ik afgelopen week ook een vroeg echo gekregen, een mooi kloppend hartje!
     
  8. Lisa1987

    Lisa1987 Fanatiek lid

    11 sep 2013
    1.845
    183
    63
    Vrouw
    begrijpelijk maar het zegt echt niks. meeste meiden die ik ken en zwanger waren hadden helemaal geen kwaaltjes o.i.d. ik heb ze vanaf 6 of 7 weken maar vrij weinig en niet vervelend (behalve maagzuur, daar word ik gek van).. Toen ik de vorige keer meteen van vanalles last had kwamen we er juist bij de echo achter dat het helemaal niet goed zat..
     
  9. Poppenkop

    Poppenkop Fanatiek lid

    2 aug 2011
    1.130
    1
    36
    Noord-Holland
    Ik ben diverse keren zwanger geweest en bij mij is nog geen 1 zwangerschap hetzelfde verlopen.
    De zwangerschappen die ik heb "uitgedragen" verschilde ook enorm van elkaar. Bij mijn oudste heb ik echt nul kwaaltjes gehad, beetje moe misschien maar echt verder een droom zwangerschap gehad en bij m'n jongste begon het rond de 8 weken, kots en kots misselijk 😝. Heeft aangehouden tot een week of 18. Die hele zwangerschap vond ik zwaar en had ik veel "last" van allerlei kwaaltjes.
    Nu ben ik erg moe, moet vaker plassen en heb ik ontzettende last van m'n darmen. Als het hier bij blijft, prima, waar kan ik tekenen?
     
  10. Chocootje

    Chocootje Lid

    28 sep 2013
    50
    0
    6
    Heel herkenbaar! Hier alleen wat gevoelige borsten en MOE.. Voor de rest helemaal niks... Was ook heel bang voor mijn echo, maar gister echt een heel bewegend poppetje van ruim 10 weken in m'n buik gezien!
     
  11. Cakes

    Cakes Actief lid


    Begrijpelijk! Ik ben kotsmisselijk geweest tot 10 weken en ben nog steeds verschrikkelijk moe maar toen ik opeens niet misselijk was raakte ik in paniek!
    Maar wees gerust alles gaat goed! Geniet van je moment en energie, kan zo omslaan.
     
  12. Ly1

    Ly1 Fanatiek lid

    1 mrt 2012
    1.148
    3
    38
    Drenthe
    Bij mijn beide zwangerschappen weinig tot geen symptomen gehad, alleen wat vermoeid. En heb 1 gezond kindje en ben nu al 30 weken.

    Dacht er trouwens goed bij langs te komen met de eerste maar vanaf een week of 11 ben ik kotsmisselijk geweest. Het kan zo veranderen maar dat hoeft helemaal niet want deze zwangerschap hele tijd nergens last van.
     
  13. helma85

    helma85 Bekend lid

    3 dec 2013
    683
    43
    28
    Hier tot afgelopen maandag geen symptomen, vanaf dinsdag elke ochtend misselijk, spugen en heel erg moe!!!
     

Deel Deze Pagina