Bloed na 6 weken

Discussie in 'Eerste symptomen' gestart door Salina1983, 25 feb 2015.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Salina1983

    6 mrt 2014
    57
    0
    0
    NULL
    NULL
    Hallo,

    Ik ben 6 weken zwanger en dit word onze eerste kindje. Dus allemaal is nieuw voor mij. Net bij het plassen na het afvegen kwam wat beetje bloed mee en er zit nu ook beetje bloed in mijn onderbroek. Voor de rest heb ik geen buikpijn of koorts. Omdat dit mijn eerste word vraag ik mij af of dit normaal is. Want ik schrok wel even.
     
  2. fierce

    fierce Actief lid

    23 dec 2013
    108
    0
    0
    NULL
    NULL
    Het kan van alles betekenen. Je baarmoeder is heel goed doorbloed waardoor het soms kan voorkomen dat er iets knapt en je beetje bloed kan verliezen. Meestal kan het geen kwaad, maar soms eindigt het niet goed. Ik weet precies hoe je je voelt en de eerste paar weken zijn zo onzeker. Probeer er niet teveel aan te denken en vooral niet te stressen. Gefeliciteerd met je zwangerschap!
     
  3. MwMariska

    MwMariska Actief lid

    8 jun 2010
    331
    0
    0
    Doetinchem
    Hoi hoi

    Ik heb het ook gehad en schrok heel erg. . Maar alles is goed gegaan. . Je kunt niets anders dan afwachten. . Geen kramp of pijn is het belangrijkste. Probeer het los te laten en geniet. Succes. Groetjes Mariska
     
  4. lemontree

    lemontree Niet meer actief

    Bij mijn 2e zwangerschap had ik het met 6 weken ook, helaas werd dat een miskraam. het begon bij mij heel licht, maar een aantal uren later begon het steeds meer te worden. De dag erna kreeg ik ook kramp (een soort weeen) en verloor ik het vruchtje. Deze zwangerschap verloor ik van week 4 tot 6 ook steeds een beetje bloed, maar nu blijkt het toch goed te zitten. We hebben door dit bloedverlies een extra vroege echo gehad, en zagen 2 kloppende hartjes.

    Het gaat niet altijd mis, maar ook niet altijd goed. Rood bloedverlies is vaker een slecht teken als bruin bloedverlies. Je zou contact op kunnen nemen met je verloskundige, misschien willen ze al een vroege echo doen. Hoop dat het allemaal meevalt!
     
  5. Jynn

    Jynn Fanatiek lid

    21 nov 2011
    1.054
    0
    0
    Ik had het bij mijn eerste zwangerschap ook, heel weekend en liep op een gegeven moment langs mijn benen naar beneden zo erg. Ik dacht echt dat ik het kwijt was, vk gebeld en echo gekregen met kloppend hartje. Hij is nu een heerlijke peuter!
     
  6. Liana84

    Liana84 VIP lid

    11 jun 2014
    6.243
    1.767
    113
    Vrouw
    Zwolle
    Ik had in deze zwangerschap met 7+2 anderhalve dag bruinverlies. Het heeft in mijn geval niks betekend. Bloedverlies komt best vaak voor zonder dat het wat betekent, maar onzeker maakt het natuurlijk wel. Je wilt gewoon geen bloed zien. Hopelijk stopt het snel!
     
  7. Lovare

    Lovare Fanatiek lid

    12 okt 2012
    2.201
    9
    38
    Lekker muziek maken
    NULL
    Het hoeft niet altijd wat slechts te betekenen. Als je echt alleen roodverlies hebt zonder kramp is dat minder erg dan met kramp. Gewoon in de gaten houden en als je je zorgen maakt de vk bellen voor een echo.
    Roodbloedverlies kan ook alleen uit de vagina komen door vrijen of druk. Misschien dat je daar iets in herkent?
     
  8. Meysje

    Meysje Bekend lid

    5 nov 2012
    531
    318
    63
    Hier van 5,5 tot 6,5 bloedverlies gehad, en iets na de zeven weken weer. Met 6,5 kloppend hartje gezien, en ik krijg nu steeds meer kwalen.
    Bij mij komt het van inspanning (paardrijden, veelvuldig hoesten) dus ik doe wat rustiger aan. Hoeft niet altijd iets te betekenen gelukkig
     
  9. Hommel82

    Hommel82 Niet meer actief

    Bah wat is dat schrikken he.. Eigenlijk is alles al gezegd. Bij mijn miskraam had ik minimaal bloedverlies maar werd het twee weken later een miskraam. Maar mijn gevoel 'wist' dat het foute boel was. Nu ben ik weer zwanger en ik heb vorige week (rond 6/7 weken) eerst bruinverlies gehad en paar dagen laten een beetje rood verlies. Wij gingen echt uit van het ergste maar wonder boven wonder was er niks aan de hand.. Het bruinbloedverlies was oud bloed wat ze kunnen zien op de echo (zit achter baarmoeder) het rode was waarschijnlijk van de inspanning. Gelukkig werd ik serieus genomen en mocht ik komen voor een echo.. de onzekerheid en stress is ook niet goed leek me.. Sterkte! Hopelijk is het iets onschuldigs!
     
  10. Ymebfiot

    Ymebfiot Nieuw lid

    17 mrt 2015
    3
    0
    0
    NULL
    NULL
    Hi allen,

    Ik heb eigenlijk al een week af en toe steken in mijn buik, en gisteren wat roze afscheiding. En daar schrok ik al van.. Het kon niet meer van de innesteling zijn want ik zit op 4 weken en 6 dagen (volgens mijn eigen berekening dan)

    Zijn er meer dames met roze afscheiding en steken in de buik? Verder ook: zere borsten (harde klieren), knettermoe (echt klokje rond is geen probleem, middagdutjes alles), en een koortsachtig gevoel (gevoelige huid, gloeiwangen, maar zonder ernstige verhoging 37,5) en verminderde eetlust

    Ik hoor graag jullie ervaringen!
     
  11. Yvanka89

    Yvanka89 Lid

    3 jan 2015
    91
    0
    0
    NULL
    NULL
    Ja daar heb ik ook last van. Vk zei dat dit kwam doordat de baarmoeder aan het groeien is. Alleen in de gaten houden dat er niet een hevige bloeding komt...
     
  12. lies70

    lies70 Lid

    17 aug 2011
    20
    0
    0
    NULL
    NULL
    met me eerste zwangerschap heb ik meerdere keren bloed verloren

    het kereltje is nu 7

    heb nu geen bruin rood enz enz gehad


    wel gevoelige buik met krampjes en steekjes maar dat hoort er bij


    het wil niet altijd wat zeggen

    sterkte;)
     
  13. Magnolia83

    Magnolia83 Fanatiek lid

    12 jun 2014
    2.007
    1
    36
    Ze zeggen dat met bloedverlies de kansen 50/50 zijn.

    De eerste twee keren dat ik bloedde zaten we aan de slechte kant van de 50% deze keer lijken we aan de goede kant te zitten. We hebben nu al twee keer een kloppend hartje gezien.

    Oorzaken van bloedverlies kunnen zijn:
    - blaasontsteking
    - placenta die aan de voorzijde ligt
    - goed doorbloedde baarmoedermond en/of vagina
    - hematoom in de baarmoeder
    - innestelingsbloeding

    Sterkte deze termijn, het is al onzeker genoeg zonder daarbij ook nog eens te bloeden. Trust me, ik weet inmiddels waar ik het over heb. ;)
     

Deel Deze Pagina