Jeuk...PUPPP.... Ervaringen????

Discussie in 'Eerste symptomen' gestart door sultan, 21 apr 2015.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. sultan

    sultan Lid

    2 okt 2008
    5
    0
    0
    Dag dames,

    Ik heb nu zo'n 3 weken last van extreme jeuk. Na een week begon ik uitslag over mijn hele lichaam te krijgen, gezicht uitgezonderd.
    Getest op cholestase, gelukkig negatief, doorverwezen naar dermatoloog en die heeeft PUPPP vastgesteld.
    Omdat ik extreem veel uitslag had, hebben Ze mij een hormoonzalf cat III gegeven. Ik weet dat het door de placenta heen gaat maar een andere optie had ik niet meer, het was niet uit te houden.
    Inmiddels ben ik een week aan het smeren, en mijn uitslag is bijna weg maar de jeuk is nog aanwezig. Vooral als ik het warm krijg, en wanneer ik slaap jeukt het heel erg. Ik ben nog maar 31 wkn zwanger, en ik vraag me af of het tot de bevalling zo blijft. Zijn er mensen die ervaring hebben met PUPPP?????

    Morgen moet ik naar de dermatoloog, wil dan stoppen met de hormoonzalf cat 3, maar ben zo bang dat het weer terug komt. Men zegt terecht dat jeuk veeeell erger is dan pijn. ik zit helemaal onder kleine wondjes van het krabben, probeer nu met mentholgel te verkoelen als de jeuk weer toeneemt.

    Trouwens dit is mijn tweede zwangerschap en ik ben zwanger van een meisje. Ik lees op internet dat het vaak voorkomt bij een eerste zwangerschap en vooral als je een jongetje verwacht.
     

Deel Deze Pagina