Weinig symptomen worden jullie daar ook onzeker van?

Discussie in 'Eerste symptomen' gestart door Daisyvdm, 7 mei 2015.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Daisyvdm

    Daisyvdm Actief lid

    2 nov 2014
    326
    23
    18
    Vrouw
    Ik was 2 april ongesteld en 17 april mijn eisprong 28 en 29 april positief getest :D Ons geluk kan niet meer op. Nu blijf ik af en toe testen en die blijven positief de clearblue loopt ook op van 1-2 weken naar 2-3 weken.
    Maar heb nog weinig symptomen. Wel beetje gevoelige borsten en heb veel honger vooral naar vlees. Af en toe wel moe of een humeur. Maar niet heel de tijd door of erg veel last. Volgende week vrijdag met 6 weken echo omdat het twee keer eerder vroeg mis is gegaan. Dan kunnen ze wel zien of het hartje klopt maar dan kan het nog steeds mis gaan. Wordt zo zenuwachtig en bang. De 15e duurt al een eeuwigheid maar dan is het nog niet zeker. En heb ook niet echt veel of erg.
     
  2. Loessje1987

    Loessje1987 Bekend lid

    16 jan 2015
    820
    168
    43
    Vrouw
    Ik ben nu 6 weken zwanger en heb ook weinig symptomen... ben echt heel onzeker en lig er soms snachts wakker van! ik ben niet misselijk, lust alles nog en heb geen rare hunkeringen naar bepaald voedsel.
    Het enige wat ik merk is dat inderdaad mn borsten wat groter/voller zijn en een klein beetje gevoelig maar ook niet heel erg...
    Zo vervelend he :(
    Snap dat het bij jou helemaal naar moet zijn ivm je vroege miskramen!
    Heb ik gelukkig niet meegemaakt dus zal moeten wachten tot de termijnecho, geen idee wanneer die is. Heb 12 mei mijn intake bij de VK :)
    Hoop voor je dat je een kloppend hartje zal zien :D!
     
  3. VSC

    VSC Niet meer actief

    Je bent pas 5 weken! Toen had ik ook nog nergens last van hoor ;)
     
  4. wondertjeinmaak

    wondertjeinmaak Fanatiek lid

    2 sep 2012
    4.652
    7
    38
    Vrouw
    Ik heb ook alleen maar last van mijn borsten en sinds vanmiddag wat moe.
    Misschien komt het nog en misschien niet.
     
  5. Boogy

    Boogy Bekend lid

    22 apr 2014
    678
    0
    16
    NULL
    NULL
    Ik ben ook onzeker! Ik voel af en toe wat krampjes in mijn onderbuik, heb wat vaker trek, en mijn borsten zijn ook de ene dag gevoeliger dan de andere dag, dus dat helpt ook niet ;)

    Wel leuk dat we ongeveer gelijk lopen allemaal! TS wij helemaal! Zelfde dag getest, zelfde dag uitgerekend! :D
     
  6. Daisyvdm

    Daisyvdm Actief lid

    2 nov 2014
    326
    23
    18
    Vrouw
    Gelukkig bij om te horen dat jullie hetzelfde hebben. We wachten het nog maar even af. Spanned :D
     
  7. ShallY

    ShallY Fanatiek lid

    14 sep 2013
    3.870
    736
    113
    Heel herkenbaar hoor. Ik ben nu (dacht zelf 6w 6d maar volgens echo van orgen 6w 4d) en heb op zere borsten na, (ook niet eens elke dag) en moe nergens last vsn. Ik heb zelf ook ervaring met miskramen dus brn ook super onzeker. Vanmorgen gelukkig een goede echo gehad.
    Door je bagage die je meedraagt van de miskramen zou je het liefst boven de pot hangen he? Ik wel in ieder geval. Maar misschien komt het nog.

    Blijf er in geloven meid! Succes!
     
  8. Djamila

    Djamila Fanatiek lid

    8 okt 2010
    2.221
    3
    0
    Bij mij begonnen de kwaaltjes pas met 6 weken. Ben blij als de kwaaltjes hier minder worden.

    Ik herken wel de onzekerheid, had ik ook voordat ik last had van de kwaaltjes.
     
  9. Vrouwke87

    Vrouwke87 Fanatiek lid

    26 jun 2013
    1.451
    322
    83
    Hier ook pril zwanger. Ook ik heb nog nergens last van, alleen af en toe wat steekjes achter mijn schaambeen en na het werk moe. Maar dat kan ook door de drukte komen. Van de ene kant hoop ik dat die misselijkheid me bespaard blijft maar van de andere kant hoop je signaaltjes te krijgen dat je HCG blijft stijgen en je dus klachten krijgt
     
  10. Mywish2014

    Mywish2014 Bekend lid

    17 okt 2014
    725
    0
    0
    Limburg
    Hier te same wel al 2 echo's gehad morgen de 3e symptomen zeggen niks je test wel :)
     
  11. Daisyvdm

    Daisyvdm Actief lid

    2 nov 2014
    326
    23
    18
    Vrouw
    Spannend allemaal! Probeer me in ieder geval wat minder druk te maken. Je hebt toch liever meer kwaaltjes maar misschien komt het nog :) Nog even geduld duurt alleen zo lang :p
     
  12. Ananas9

    Ananas9 Actief lid

    4 jul 2009
    163
    13
    18
    Vrouw
    West-Vlaanderen
    Ik had en heb ook heel weinig symptomen. Werd er niet echt onzeker van omdat mijn zusje ook bijna nergens last van had toen ze zwanger was. Niet iedereen heeft veel symptomen. Ik moest veel plassen en nog steeds. Dat is een symptoom. En ben moe geweest maar nu eigenlijk geen last meer van. Ik werd juist onzeker van de eerste uitwendige echo met 6 weken waar alleen een lege zwangerschapsring te zien was. In de toekomst wil ik nooit meer zo'n vroege echo. Pas met 10 of 11 weken is vroeg genoeg.
     
  13. marieke24

    marieke24 Actief lid

    10 nov 2014
    486
    1
    16
    Ik ben inmiddels dik 13 weken zwanger van een tweeling 😊 ook hier totaal geen last van kwaaltjes alleen men buik groeit wel enorm hard..

    Wees blij dat je nog geen kwaaltjes hebt het kan allemaal nog komen hihi.. Ik duim met heel mijn hart dat het zo gaat blijven zoals ik me nu voel.. Af en toe een keer een slecht humeurtje maar wie heeft dat nou niet 😄
     
  14. MiniMeInside

    MiniMeInside Actief lid

    1 jan 2015
    492
    1
    16
    Boven de rivieren
    Allereerst gefeliciteerd met je zwangerschap!
    Ik ken het onzekere gevoel van je. Ik ben zelf ondertussen 22 weken zwanger, en nog steeds besef ik niet dat ik zwanger ben, helemaal geen klachten gehad van begin tot nu. Alleen mijn rug speelt op, maar dat heb ik ook voor ik ongesteld moet worden ;)
    Ook nog nauwelijks een zichtbare buik... Ik geef je hetzelfde advies wat ik overal kreeg ;) geniet er maar van dat je geen klachten hebt en blijf hopen dat het verder in de zwangerschap ook zo blijft :) heeeeeerlijke dooddoener ik weet het, en het maakt je onzekerheid niet minder. Maar probeer lekker te genieten van het wondertje in je buik.
     
  15. Happygirl1

    Happygirl1 Nieuw lid

    8 mei 2015
    4
    0
    0
    Gefeliciteerd allemaal!

    Ook ik ben zwanger van ons 1e kindje, een droom die eindelijk uitkomt. Ik heb ook weinig tot geen last van zwangerschapskwaaltjes. Toch hoop ik elke keer wat te voelen.
     
  16. Leos

    Leos Lid

    6 apr 2015
    32
    0
    0
    Ook hier een die nergens last van heeft! Heel onzeker wordt je daar van... Maar na het zien van een echo met een mooi knipperlichtje zal het beter worden... Ietsje.. Daarna maak je je weer druk over de 20 weken echo. Stelletje vrouwen dat we zijn! 😄 heel cliche.. Maar voor je het weet ben je over de helft dus probeer zo veel mogelijk te genieten!! 👍
     
  17. Patricia1984

    9 mei 2015
    28
    0
    0
    Hallo allemaal, ik ben ook bijna zes weken zwanger en weinig symptomen. 's Avonds wel gevoelige borsten als ik mijn bh uit doe. En aan het begin en eind van de dag buikpijn. Voor de rest merk ik niks. Die buikpijn vind ik soms wel een beetje eng. Ben zo bang dat er dan iets mis is. Ik probeer positief te blijven en te genieten. Maar omdat niemand nog weet dat ik zwanger ben kan ik ook met niemand over mijn onzekerheden praten (wel met mijn vriend natuurlijk). Dus ik ben erg blij om jullie reacties hier te lezen.
     
  18. Bouwjaar1979

    Bouwjaar1979 VIP lid

    20 apr 2011
    8.087
    2
    36
    onderzoek in de gezondheidszorg
    Noord-Holland
    Ik ben vandaag 8 wk maar merk er ook geen bal van. Geen pijnlijke borsten, niet heel erg moe, absoluut niet misselijk. Misschien soms alleen vergeetachtig. Tis dat ik vorige week zelf een vroege echo heb laten doen waarbij ons boontje toch echt een hartslag had anders zou ik t nog steeds niet geloven.
     
  19. WeAreOne

    WeAreOne Lid

    11 apr 2013
    27
    0
    1
    NULL
    NULL
    Ben nu 5,4 weken zwanger en ik heb ook nog niet heel veel symptomen, alleen ontzettende pijnlijke en groter wordende tepels, af En toe wat krampjes en mijn buik begint zich al behoorlijk op te zetten, dat terwijl er bij de eerste zwangerschap met 20 weken nog niet veel te zien was, dus ben benieuwd hoe dik ik ga worden :/

    Verder heel blij dat ik niet veel heb, ervan uitgaande dat het ook goed zit! Iets wat je nooit zeker weet.

    Lekker gaan genieten, alleen n echo geeft echte zekerheid!
     
  20. Malika1989

    Malika1989 Bekend lid

    19 feb 2014
    815
    59
    28
    Vrouw
    Thuisblijfmoeder
    Zuid-Holland
    Wees blij, ik heb heb mijn hele zwangerschap geen symptomen gehad behalve een groeiende buik en tegen het eind last van maagzuur en vocht in mn voeten. :D
     

Deel Deze Pagina