Kindje voelen na ovulatie( zweeftopic)

Discussie in 'Eerste symptomen' gestart door fee90, 21 mei 2015.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. fee90

    fee90 Fanatiek lid

    21 mei 2015
    1.679
    39
    48
    Hoi dames! Ik heb me altijd voorgenomen nooit op een forum over mijn zwangerschap te spuien maar ik ben toch vreselijk benieuwd of anderen dit ook hebben ervaren. Is een "zweverig" topic dus ben je super nuchter( wat ik ook dacht te zijn) , stop dan maar met lezen haha!

    Wij zijn nu ongeveer een jaar bezig geweest met zwanger worden, elke maand hoop je dat het raak is en zit er wel ergens een hobbeltje, bobbeltje, nies waardoor je denkt: Zou het??

    Deze ronde had ik een paar dagen na ovulatie een heel vreemd gevoel, alsof aan de linkerkant van mijn lichaam er iets "binnenkwam". Gevoel alsof iemand heel dichtbij staat maar je net niet raakt. Ik voelde me heel wazig en zei nog tegen mijn man: Volgens mij is het kindje nu aan het innestelen. Als het nu niet raak is snap ik het ook niet meer.

    Afgelopen vrijdag voor Nod nog een test gedaan, omdat ik zo zeker was dat het raak was, maar hartstikke negatief. Ik test nooit voor Nod maar ik moest nu weten of het klopte.
    Afgelopen maandag weer getest en ik zag een heeeeeel licht streepje. Gelijk naar mijn man gerend met de vraag of ik nou gek was( ja) maar hij zag het streepje ook en nu een paar dagen verder hartstikke positieve test!
    Ben natuurlijk super blij en ik vroeg me dus af, zijn hier dames die ook zo'n... gewaarwording hadden na de eisprong?

    Voel me verder wel hetzelfde, licht misselijk gevoel maar dat kan ook tussen de oren zitten.
     
  2. Drieka

    Drieka Niet meer actief

    Proficiat!!!

    Ik heb enkele dagen na mijn eisprong alleen krampen gevoeld, beetje gevoel van ongesteld worden wat ik eerder nooit had na mijn eisprong en dat was dus de innesteling.
    Maar heb niet zoiets zweverigs als jou gevoeld :D
     
  3. Lieflief

    Lieflief Fanatiek lid

    12 jan 2013
    1.708
    203
    63
    Coördinator/ Teamcoach
    omgeving Zwolle
    Bij de zs van zl wist ik het zeker vanaf 2 dagen na eisprong. Symptomen had ik niet, maar het was een soort intuïtie ofzo. Ik kon me dan ook niet voorstellen dat ik negatief zou testen. Ik was er zelf verbaasd over dat ik dit zo voelde en kon het anderen ook niet uitleggen.

    Gefeliciteerd met je zwangerschap!
     
  4. Hilly1980

    Hilly1980 VIP lid

    23 jun 2014
    7.299
    3
    38
    Ik kan niet natuurlijk zwanger worden, dus ik heb die ervaring niet na een gewone ovulatie. Maar ik reageerde altijd heel sterk op de terugplaatsing van een embryo. Alsof er meteen nadat het embryootje in mijn baarmoeder was geplaatst een sein werd gegeven aan mijn lijf: aan de bak! En dat er dan allerlei processen starten. Ook had ik bij 2vd5 terugplaatsingen na een paar dagen al een gevoel van 'het is een meisje/jongen'. En bij de laatste klopte dat :)

    Nou is het bij de mmm dus wel zo dat je alle stappen en fases heel bewust meemaakt. Je wéét dat er een embryo in je baarmoeder zit en dat deze zich in moet gaan nestelen. Lijkt me wel anders dan 'gewoon'...

    Ik ben overigens van elke terugplaatsingen zwanger geweest, waarbij de eerste vier MK's werden... Maar ik weet dus ik weet niet hoe het voelt als het niet 'pakt'.
     
  5. karnijn

    karnijn Bekend lid

    22 jun 2011
    958
    1
    0
    Bij mij was het telkens raak wanneer ik mijn BM krampte als ik te snel recht stond, dat en naaldenprikjes voelen...

    Niets zoals jij. Speciaal, je hebt goede intuïtie. Proficiat trouwens
     
  6. MwMariska

    MwMariska Actief lid

    8 jun 2010
    331
    0
    0
    Doetinchem
    Ik had een keer toen ik nog niet getest had een moment dat ik in de spiegel keek en direct dacht jij bent zwanger! !
     
  7. Melaniejj

    Melaniejj Actief lid

    11 jun 2014
    442
    92
    28
    Vrouw
    huismama ♡
    Eindhoven
    Ik heb het de 2de zwangerschap nu ookgehad gewoon ineens wist ik het ik was zwanger
     
  8. Vlinder84

    Vlinder84 Niet meer actief

    Gefeliciteerd!

    Toen wij zwanger wilden worden van ons tweede kindje, ben ik na de daad gaan liggen en heb me voorgesteld hoe de zaadjes naar mijn ei gingen, het eitje bevruchten en het eitje daarna de route naar mijn baarmoeder zou maken (nou ja, dat duurde wel een paar dagen natuurlijk, maar ik wist dat het raak was!). Op de dag van de innesteling voelde ik ook ineens de wereld draaien en sindsdien was ik kotsmisselijk. Paar dagen later een positieve test!
     
  9. Lilliesleaf

    Lilliesleaf Actief lid

    1 okt 2014
    253
    1
    18
    Ik wist het zonder te testen ook. Niet meteen vanaf de eisprong maar vanaf 9 dpo (had geen symptomen!) ik wist het gewoon. En kon het inderdaad ook zien toen ik in de spiegel keek - zag er anders uit.
    Voelde het trouwens ook meteen toen het vruchtje gestopt was met groeien bij mijn mk.
     
  10. moiss

    moiss Actief lid

    13 mei 2013
    397
    0
    0
    NULL
    NULL
    Als eerste: van harte!!!

    Ik heb ook zoiets meegemaakt. Kreeg steken en wist gewoon dat dit de innesteling was. Toen hield ik mijn buik vast en dacht bij mezelf: ja, nu zit je in mijn buik en ga je groeien. Hahaha maar de test was eerst negatief (ook voor NOD) maar nu hartstikke positief. Vandaag 6 weekjes dus nog reuze spannend!
     
  11. Sunny2012

    Sunny2012 Actief lid

    26 nov 2012
    139
    0
    0
    Zuidoost Brabant
    Wat mooi dat je dat zo voelde.
    ik wist bij mijn eerste zwangerschap zeker dat ik zwanger was. Ook eerst neg testen en later pas positief. Maar ik wist ook al die tijd dat er iets niet klopte. Naar voorgevoel. En bij 8.4 gingen we s avonds uit eten en ineens zei ik tegen mijn man: Goh jammer dat we niet morgen gaan, dan kan ik weer wat (wijn) drinken. Heel vaag, ik schrok van mijn eigen opmerking. De dag erna kwam mijn broertje op bezoek met een cadeautje en het voelde niet goed dat ik iets kreeg voor een baby, ik was immers niet meer zwanger. Heel het verhaal bij de vk gedaan, die geloofde t niet. Zelf een pretecho laten maken met 10 weken. Mijn schoonzus was mee en ik zei al in de auto, het leeft niet meer hoor en ja hoor geen hartje geen bloedstroom. Was qua groei precies 8.4....

    Daarna nog 2 vroege MK gehad. Bij beide t gevoel dat ik zwanger was (test was ook pos), maar dat t fout was.

    Vervolgens op vakantie een pos test en ik wist zeker dat t goed was, dus meteen mn ouders gebeld. Mn man was nog wat bang, maar wist inmiddels dat mijn voorgevoel 100% te vertrouwen was.

    Ben heel benieuwd hoe dat nu zal gaan.
     
  12. Elfje11

    Elfje11 Actief lid

    17 mrt 2011
    353
    26
    28
    Vrouw
    Lerares
    NULL
    Wauw, mooi omschreven! Super dat je op je intuïtie kan vertrouwen zeg! Ik voel sinds maandag/dinsdag (5/6 DPO) aan mijn lijf dat er iets gaande is, ik krijg alleen nog niet duidelijk 'door' of het goed zit of niet. Zelf vind ik mezelf niet zo zweverig maar herken wel veel karaktertrekken die ze omschrijven bij iemand die 'hoogsensitief' is, heb jij dat toevallig ook? Ik heb vanaf 7 dpo al vage tuurtesten, maar deze lopen nog niet op. Mijn lijf is echter wel druk bezig met van alles: mijn bekkenpijn is weer terug, mijn borsten veranderen en zijn gevoelig en ik heb af en toe krampen en steken bij mijn baarmoeder. Verder moe en lusteloos. Allemaal precies zoals toen ik zwanger was van mijn dochter en mijn zoon. Bij mijn zoon 'wist' ik het ook, ik herkende alle symptomen, maar toen dacht ik het ook al te weten voordat mijn lijf echt reageerde. Bijzonder he!
     
  13. Wendy blesing

    Wendy blesing Actief lid

    8 nov 2014
    305
    0
    0
    NULL
    NULL
    Ik heb gedroomd dat ik een positieve test had. Een dag voor ik testte. En hij was positief! terwijl 2 dagen ervoor er nog geen streepje was.
    Ook had ik krampen, en wist ik meteen dat, dat de innesteling was.

    Van een vriendin van mij droomde ik ook dat ze een positieve test zou hebben. En het klopte. Van een andere vriendin had ik een gevoel dat ze zwanger zou zijn. Klopte ook. Terwijl ik niet wist of ze ermee bezig waren of niet.
     
  14. blinky

    blinky VIP lid

    11 feb 2010
    8.249
    2
    38
    huisvrouw
    ossendrecht
    Ik zit nu op 7 dpo en al de hele dag krampen in mijn baarmoeder. Ik heb ook een vermoeden dat ik misschien zwanger ben, al zijn we niet bewust bezig. Bij mijn vorige zwangerschap zei ik bij de posi test al dat ik dacht dat het een tweeling werd. Zie het resultaat onder mijn bericht
     
  15. MamavanF2009

    MamavanF2009 Niet meer actief

    Vlak nadat mijn spiraal eruit was besloot Lief ineens toch nog een 3e kindje te willen en dat liet hij me heel duidelijk merken.
    Ik voelde meteen dat het raak was, zat 's avonds bij vriendinnen en dacht de hele tijd; ik zit hier potverdorie gewoon zwanger te worden :D (ja klinkt maf, ik weet het).
    Maar tegelijk voelde ik ook dat het fout zou gaan en met 4.3 ging het idd fout, 2 dagen na de licht-positieve test.
    Een paar dagen daarna voelde ik heel sterk een jongetje bij me, alsof hij afscheid kwam nemen en me vertellen dat het goed was zo.
    Ik vond dat heel mooi en bijzonder maar heb het er toch wel moeilijk mee gehad hoor.
    Zeker omdat ik nog geen 6 weken later opnieuw zwanger was.
    Gek genoeg had ik dat sterke voorgevoel toen niet zo, ik voelde het meer aan mijn lichaam en emoties dan dat het intuïtie was.
    Maar ik voelde wél heel sterk dat het deze keer goed zou gaan en nu ben ik al zowat op de helft :)
     
  16. SweetPrincess

    SweetPrincess Bekend lid

    17 feb 2015
    601
    43
    28
    NULL
    NULL
    Ik had met 9 op 10 dpo gedroomd dat ik zwanger was en een positieve test had ik was zo blij. Toen ik wakker werd had ik zown gevoel van ik ben zwanger! Die droom voelde als een soort bevestiging.
    Ik ben toen meteen gaan testen (10dpo) en er verscheen een heel licht streepje. En ik had echt iets van wooo het is echt zo. Dat vond ik zo bijzonder toen.
     
  17. Gabri

    Gabri Actief lid

    16 mei 2014
    423
    4
    18
    NULL
    NULL
    Ja ik herken het ook! Bij de eerste was mijn cyclus anders dan ik dacht dus toen mijn menstruatie uitbleef dacht ik dat mijn cyclus deze keer langer was. Tot een paar dagen later ik toch voor de zekerheid een test deed en die was negatief die zelfde dag wat bloed verlies (waarschijnlijk innesteling) maar ik wist zeker dat ik zwanger was alleen de test zei van niet! pas na een ruime week werd hij pas goed positief terwijl ik 2 dagen daarvoor nog omo wit was haha zondag nog helemaal niks zelfs geen tuurstreepje en dinsdag flinke streep
    heel gek idee je lichaam schreeuwt dat je zwanger bent je hebt alleen geen bewijs. Ook al heel snel voorgevoel voor een jongetje. Vond de meisjesnamen opeens allemaal niet meer leuk en de meisjeskleertjes in de winkel sloeg ik eigenlijk ook over. Wij wisten pas met de geboorte wat het zou zijn en tadaa! haha een jongen!
    Ik heb trouwens nu weer een onbestemd gevoel in mijn lijf sinds begin deze week kan dit alleen nog niet helemaal plaatsen.

    Ik denk dat het wel heel bijzonder is dat we dit kunnen voelen..
     
  18. Mitsy1983

    Mitsy1983 VIP lid

    25 jun 2014
    5.359
    3
    36
    Zuid Limburg
    Wat mooi zeg! Wat een speciale ervaringen allemaal!
    En t's van harte gefeliciteerd! Ik geloof ook heel erg in dit soort gevoelens en gebeurtenissen.
     
  19. StrayCat

    StrayCat Fanatiek lid

    2 jul 2014
    1.298
    4
    38
    Ja ik ben ook erg spiritueel. Maar ik voel al een jaar lang een zieltje bij mij. En ik weet ook het geslacht ;) Is me niet vreemd want ik heb dit al mijn hele leven dat ik dit soort dingen voel (helderwetendheid en overledene aanvoelen). Heb na mijn TP ook een droom gehad dat het is gaan innestelen. En vannacht gedroomd dat ik 2 positieve zwangerschaps testen had bleek dus ook zo te zijn. En droom al heel lang over mijn baby. Zwanger worden is een heel spiritueel proces als je er probeert voor open te staan.
     
  20. MamavanF2009

    MamavanF2009 Niet meer actief

    Mooi :)
    En mee eens ook; het is inderdaad een heel spiritueel proces (nouja, voor mij dan toch, dat hoeft niet iedereen zo te vinden of ervaren natuurlijk :) ).
    Alleen zo raar dat ik echt heel sterk het gevoel had een meisje te krijgen deze keer maar het is toch echt een jongen :)
     

Deel Deze Pagina