Grrr aambeien .....

Discussie in 'Eerste symptomen' gestart door decembergirl, 24 mei 2015.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. decembergirl

    decembergirl Bekend lid

    14 feb 2015
    507
    0
    0
    Wolvega
    Hallo meiden


    Oef zei ik van de week nog dat ik geen bloeding's oid had gehad in al die weken ....gisteravond ging ik naar het toilet voor een grote boodschap en ik veegde mijn billen en zag tot mijn schrik bloed en ik kijk achter om en zie bloedspetters in de pot ...maar ja we hebben een pot waar het meteen in het water plonst haha dus kon niet veel meer zien ....dus meteen ook aan de voorkant geveegd maar er zat geen bloed aan het papiertje ....Nu heb ik ook last van de vervelende aambeien en ik denk dat die de boosdoeners zijn geweest want daarna geen bloed meer gezien !
    En ik zei ook tegen mijn vriend dat als het foute boel is ik wel buikpijn moet hebben en krampen maar daar heb ik geen last van !

    Maar vanmorgen toch maar even met Zwolle gebeld en de situatie uitgelegd . Mocht ik weer bloedverlies krijgen of vreselijke krampen of andere klachten ik meteen moet bellen maar ze denken idd dat wel eens van de aambeien kom komen en het komt ook zeker wel voor dat je de eerste maanden bloedverlies kan hebben zonder dat er wat ergs aan de hand is ! Dus daar hou ik me dan maar aan vast en hopen dat het gauw woensdag is zodat we voor de echo kunnen !!!!
     
  2. Bodien

    Bodien Fanatiek lid

    15 mrt 2013
    1.483
    0
    36
    Dan schrik je je wel weer een hoedje zeg....niet leuk :(
     
  3. JoyJoy86

    JoyJoy86 Actief lid

    23 nov 2012
    298
    2
    16
    Schijndel
    Dat klinkt inderdaad meer als aambeien dan iets anders :) Heb een miskraam gehad en altijd veel last van aambeien tijdens en na mn zwangerschap. Kan soms een vervelend gedoe zijn. En ook zo'n lekker onderwerp om aan te breken he! haha. Bij de miskraam bleef ik toch wel dagen bloeden en niet eenmalig. Bij aambeien idd bij het afvegen en in de pot. Ik gok dat t helemaal goed zit! Maar inderdaad, zekere voor 't onzekere!
     
  4. decembergirl

    decembergirl Bekend lid

    14 feb 2015
    507
    0
    0
    Wolvega
    Hallo meiden

    Nou tot nu toe nog geen bloeding weer gehad dus grote kans dat het door de aambeien kwam ! Maar was wel even flink schrikken ! Nog even een we mogen weer voor een echo !!
     

Deel Deze Pagina