zwanger met pds, wie ook en wat merk je?

Discussie in 'Eerste symptomen' gestart door Miekje87, 25 mei 2015.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Miekje87

    Miekje87 Bekend lid

    22 mrt 2015
    682
    155
    43
    Hallo lieve meiden,

    Allereerst allemaal gefeliciteerd:D want we zijn zwanger!!!
    Helaas horen daar ook kwaaltjes bij. Ik heb sinds gisterochtend enorme last van buikpijn. Het is geen ongi buikpijn, ook niet echt krampen maar meer zeurend met af en toe een felle steek. Mijn darmen rommelen behoorlijk ( voel ze letterlijk bewegen en je hoort het ook) ze zijn ook van slag, (veel last van winderigheid en verstopping).Zou het kunnen dat ze al plaats aan het maken zijn? Ben pas 6 weken zwanger nl. Of kan het door de zwangerschapshormonen komen? Het is het ergste als ik ga bewegen, opsta, als ik lig valt het mee. Het begon links daar schrok ik van maar na de stoelgang was het over, nu nog steeds soms links maar ook soms rechts en nu vooral onderin mijn gehele buik. Trekt ook soms door naar de rug. Herkent iemand dit? Maak me toch een beetje zorgen ook al weet ik vrij zeker dat het een combinatie van mijn pds en zwanger zijn is aangezien ik bekend met deze soort buikpijn ben alleen dan niet continue en zo heftig. Iemand ervaring of tips? Bedankt alvast!:)
     
  2. runstar

    runstar Actief lid

    9 nov 2014
    168
    0
    0
    NULL
    NULL
    Hoi Miekje87,

    Ik vermoed dat dit je darmen zijn die plaatsmaken, alles gaat vanaf dag 1 aan het werk daarbinnen. Ook werken je hormonen pittig mee. Ik had vreselijke buikpijn bij 6 wkn. Ik moest echt in bed gaan liggen. De baarmoeder gaat ook direct aan de slag, met groeien en uitrekken. Allemaal heel normaal.
     
  3. Miekje87

    Miekje87 Bekend lid

    22 mrt 2015
    682
    155
    43
    Runstar dankje voor je reactie!

    Je stelt me heel erg gerust. Het is nu opeens ( na 2 dagen en nachten non stop pijn) opeens helemaal verdwenen! Super fijn, de vraag is voor hoelang maargoed. Fijn om te lezen dat het normaal is en dat er meer vrouwen zijn die dit herkennen.
    Dankjewel!:)
     
  4. MwMariska

    MwMariska Actief lid

    8 jun 2010
    331
    0
    0
    Doetinchem
    Hoort erbij. . De eerste 12 weken ontzettend last gehad van obstipatie. . Toen ging het wat beter en vanaf week 20 weer drama. . Ook pds
     
  5. Miekje87

    Miekje87 Bekend lid

    22 mrt 2015
    682
    155
    43
    Nog meer herkenning! Fijn... staat me nog wat te wachten dan:D achja alles voor de kleine
     

Deel Deze Pagina