Minimale symptomen. Wie oh wie?

Discussie in 'Eerste symptomen' gestart door Norki Maki, 28 mei 2015.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Norki Maki

    Norki Maki Bekend lid

    8 jan 2014
    740
    278
    63
    NULL
    NULL
    Er zijn echt duidelijk overwegend meer meiden met klachten dan zonder.
    Daarom ben ik opzoek naar jou. Herkenning is toch fijn in onzekere tijden.

    Ik ben nu 6,4 weken zwanger en heb weinig symptomen. Over het algemeen voel ik eigenlijk weinig tot niks. Zeker geen misselijkheid waar ik bijna iedereen over hoor. Af en toe in de avond wat gevoelige borsten, ze lijken groter/voller. Dat is het eigenlijk wel. Andere kenmerken kunnen ook ergens anders aan te wijden zijn. En heb af en toe wel het 1 en ander gevoeld maar ook regelmatig helemaal niets. En daar word je toch met vlagen onzeker van..

    Ben gewoon benieuwd of er meer meiden zijn die dit herkennen. Zodat we deze ervaringen kunnen delen. Tussen alle topics over misselijkheid en allerlei symptomen dus eens dit.. weinig tot geen symptomen. Omdat ik wel meiden heb gehoord, ook al zijn het er weinig, die geen klachten hebben. Is het wat mij betreft wel fijn deze reacties te bundelen in 1 topic. En evt. vervolg te kunnen volgen 😊.
     
  2. Lisa1987

    Lisa1987 Fanatiek lid

    11 sep 2013
    1.845
    183
    63
    Vrouw
    er zijn best veel meiden die geen symptomen hebben, die hoor je alleen bijna niet op een forum omdat ze nergens last van hebben en dus nergens naar hoeven te vragen. er zijn vaker dit soort topics voorbij gekomen en dan blijkt dat super veel mensen nergens last van hebben :p
    bij mij begon het in ieder geval pas rond een week of 6, misschien 7, en toen eigenlijk ook alleen het spugen... Dit heeft dan wel tot week 22 aangehouden ;) toen 10 weken niks en nu weer veel spugen.. overigens heb ik voor de rest echt heel weinig symptomen gehad door de hele zwangerschap heen.
     
  3. Najatt

    Najatt Actief lid

    8 nov 2012
    334
    0
    16
    NULL
    NULL
    Ook hier weinig symptonen. Wel erg gevoelige borsten en vermoeidheid. Maar ik ben niet misselijk. Geeft me eigenlijk ook een beetje zorgen, omdat ik bij me vorige zwangerschap extreem misselijk was al vanaf 5 weken.
     
  4. Norki Maki

    Norki Maki Bekend lid

    8 jan 2014
    740
    278
    63
    NULL
    NULL
    Dan is het toch fijn dat we dat kunnen delen met elkaar. Ik lees ook wel overal dat het niets zegt. En meiden die bij de ene zwangerschap van alles voelden en dat het mis of goed ging en bij de andere zwangerschap weinig tot niks en dat het evengoed mis of goed ging. Dus denk ook dat je er geen pijl op kan trekken. Maar als 90% van de meiden overal last van lijkt te hebben maakt dat je toch wat onzeker. En dat je het niet leest omdat het niet vaak wordt opgeschreven geloof ik ook wel. In elk geval fijn om te horen en te delen!!

    En hoe ver zijn jullie?
     
  5. Najatt

    Najatt Actief lid

    8 nov 2012
    334
    0
    16
    NULL
    NULL
    We kunnen er inderdaad niets uit op maken. Ook kunnen de kwaaltjes altijd nog komen. We zitten nog vroeg in de zwangerschap.

    Hier zoals de banner aan geeft 6w 1d
     
  6. sylvia1981

    sylvia1981 Niet meer actief

    Hoi,
    ik heb eigenlijk ook nog niet echt veel kwaaltjes. Vooral het ontbreken van de welbekende misselijkheid baart me dan zorgen. Ik ben 6 weken zwanger, voel me prima, niet moe en niet misselijk. Fijn om te lezen dat dit ook niet altijd hoeft. Wel heb ik krampen in onderbuik met vlagen, lichte last van mn onderrug, word iedere nacht om hetzelfde tijdstip wakker, en wel wat meer gevoelige borsten. Misschien zijn deze kwaaltjes ook wel genoeg om goed zwanger te zijn:)
     
  7. Bouwjaar1979

    Bouwjaar1979 VIP lid

    20 apr 2011
    8.087
    2
    36
    onderzoek in de gezondheidszorg
    Noord-Holland
    #7 Bouwjaar1979, 28 mei 2015
    Laatst bewerkt: 28 mei 2015
    Tot dus ver merk er nog steeds bijna niks van. Sinds 2 dagen pas iets gevoeligere borsten. En iets mindere conditie. Niet misselijk (geweest) zelfs geen weeïg gevoel ofzo
     
  8. Norki Maki

    Norki Maki Bekend lid

    8 jan 2014
    740
    278
    63
    NULL
    NULL
    Dat heb ik dus ook wel. Aangezien iedereen misselijk lijkt. Aan de andere kant kan je het natuurlijk missen als kiespijn maar dan wil je wel graag weten of alles dan ook goed is.
    Heb ook wel wat kwaaltjes gehad, gevoeld. Maar over het algemeen gewoon weinig tot geen last en voel ik me super goed. Misschien heb je gelijk en moeten we er maar lekker van genieten. Iets voelen of hebben gevoeld is in elk geval niet niks. ☺️
     
  9. blondie21

    blondie21 Bekend lid

    15 mrt 2015
    611
    0
    0
    turkije
    Hai!

    Ik heb ook totaal geen kwaaltjes, geen eens zere borsten. Vanaf 6 tm 8 wkn was ik wel wat misselijk en heb 2 keer overgegeven maar verder heb ik echt werkelijk nergens last van gehad. Ik merk nu af en toe dat ik meer ruik, ik rook laatst ineens een of andere boom waarop mijn man zei; er staat 1 boom in dit veld hoe kan je die ruiken?
    Nou ik rook hem dus :D!
    Je kan er onzeker van worden omdat je geen kwaaltjes hebt maar zoals hierboven al werd genoemd, je leest juist de topics waar mensen wél kwaaltjes hebben, maar van mensen die geen kwaaltjes hebben hoor je bijna niks!
    Ik ben alleen maar blij met zo weinig kwaaltjes! Heeerlijk :D
     
  10. Leos

    Leos Lid

    6 apr 2015
    32
    0
    0
    Allereerst gefeliciteerd met je zwangerschap. Ik ben 29 weken zwanger en ik heb nooit ergens last van gehad. Ik was topfit.. Niet misselijk. Ik had alleen last van menstruatiekrampen. Dat was ook de reden dat ik de test wat later deed omdat ik bang was na de test ongesteld te gaan worden.. Maar ik werd niet ongesteld. Ik werd niet misselijk ik was niet opvliegerig. De echo met tien weken bevestigde toch wel dat ik echt zwanger was😊 er zwaaide een iniminimensje naar ons. Niemand kan je onzekerheid wegnemen het is een kwestie van wachten wachten wachten... Waar we dan juist helemaal niet goed in zijn! Geniet er van!
     
  11. Norki Maki

    Norki Maki Bekend lid

    8 jan 2014
    740
    278
    63
    NULL
    NULL
    Fijn om te horen. Zeker omdat jullie al wat verder zijn. Grappig verhaal van die boom. Ik had dat gisteren in de supermarkt. Man voor me rook echt enorm vies, naar zweet. Weet alleen niet of me dat opviel door verbeterde reuk of dat hij gewoon echt heel erg stonk. Haha!

    Wat betreft die krampen dat herken ik wel. Op de dag dat ik ongesteld moest worden echt enorme kramp, kon wel huilen, ook omdat ik dacht dat ik ongesteld zou worden. Gevoel hield in minder extreme aan en woensdag deed ik vervolgens een test welke positief was. Menstruatie achtige gevoel heb ik heel af en toe maar bijna niet.
     
  12. Twirler

    Twirler Bekend lid

    19 jan 2015
    757
    3
    18
    NULL
    NULL
    Hoi!

    Ik zit nu op 17w3d... En ook ik heb nergens last van gehad! Mijn borsten doen alleen pijn als ik ze aanraak en ze zijn voller. En inmiddels heb ik een buikje ;) Verder zou ik totaal niet denken dat ik zwanger ben... Vond dat in het begin ook heel eng, maar het zegt echt niets! Overigens zegt het ook niets als je wel last hebt van alle kwaaltjes helaas.

    Dus lekker van genieten!! We hebben gewoon geluk ;)
     
  13. Onzeker85

    Onzeker85 Actief lid

    11 feb 2014
    367
    44
    28
    Vrouw
    NULL
    NULL
    Hallo allemaal,

    Fijn dat we toch met meer zijn dan ik dacht. Wij hebben een aardig traject achter de rug en daardoor ben ik toch wel wat huiverig voor het echt toelaten van blije gevoelens. Hier tussen week 4 en 5 pijnlijke tepels gehad wat vanaf week 5 in drie dagen voorbij was. Ik voel me totaal niet zwanger. Heb wel een iets opgezette buik maar dat is vooral 's avonds. Vandaag precies 6 weken zwanger maar kan het nog steeds niet geloven en doordat ik geen symptomen heb toch bang dat het niet goed zit. 8 juni staat de eerste echo gepland...
     
  14. Norki Maki

    Norki Maki Bekend lid

    8 jan 2014
    740
    278
    63
    NULL
    NULL
    Heel erg herkenbaar. Bij ons duurde het ook even en na lange tijd is het nu ook eindelijk zo ver. Ik herken het echt. Ik zit nu op 6.5 en heb ook weinig tot geen symptomen. 's Avonds vaak een opgezette buik. Borsten zijn voller maar de gevoeligheid is ook nog eens afgenomen, als je al bijna niks voelt en dat dan ook nog eens zo goed als wegvalt word je wel weer onzeker, twijfelend. Voel me verder heel goed en de succesverhalen van vrouwen zonder kwaaltjes geven me hoop. Straks een echo, dus dan weet ik meer!
     
  15. sylvia1981

    sylvia1981 Niet meer actief

    Succes met de echo! Laat je het nog even weten of alles goed is?
     
  16. Marietje25

    Marietje25 Actief lid

    7 nov 2013
    161
    21
    18
    Vrouw
    Zoetermeer
    Ik heb tot nu toe ook totaal niet het idee zwanger te zijn hoor, als ik naar kwaaltjes zou kijken.
    Het enige (achteraf) dat ik had was toch wel vermoeid, dus rond 22.00 u gesloopt naar bed terwijl ik meestal tot 24.00u blijf hangen. Hierdoor werd ik ook lichtelijk chagrijnig, maar had ik zelf geen last van.. Manlief wel;). Dit heeft maar 3 á 4 weken geduurd.
    Heb hem toen het boek "help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt" gegeven en sindsdien snapt ie het allemaal heeeeeel goed;) krijg bij elk dingetje wel dat boek onder m'n neus geduwd "kijk schat, is een zwangerschapskwaal, geeft niks hoor raas maar door, ik snap het"::) mannen.. Haha.

    Succes met je echo!
     
    MinnieM en Izzie7676 vinden dit leuk.
  17. Bodien

    Bodien Fanatiek lid

    15 mrt 2013
    1.483
    0
    36
    @Norki Maki hoelaat heb je echo meis? Hoop voor je dat het een mooie echo word.
     
  18. Norki Maki

    Norki Maki Bekend lid

    8 jan 2014
    740
    278
    63
    NULL
    NULL
    Hey meiden. Goed nieuws hoor. Alles zag er heel goed uit. Lengte ook conform de zwangerschapsduur. En hartactie. Veelbelovend.
    Had verwacht heel opgelucht te zijn. Maar ben eerder een beetje... hoe moet ik het noemen. Mengeling tussen opluchting, blijdschap, angst, vertrouwen en ongeloof. Zal er wel bij horen!
     
    MinnieM vindt dit leuk.
  19. sylvia1981

    sylvia1981 Niet meer actief

    Wow super, gefeliciteerd!:) geniet er van dat alles goed is!
     
  20. Daisyvdm

    Daisyvdm Actief lid

    2 nov 2014
    326
    23
    18
    Vrouw
    Ik was rond de 6 weken hier ook bang voor. Wel gevoelige borsten, wat vaker plassen en moe. Maar vanaf week 7 begon ik erg misselijk te worden en is niet meer opgehouden. Het houd heel de dag aan, en ik lust helemaal niks meer geen drinken, geen eten. Weet echt niet meer wat ik met mezelf aanmoet. Ik probeer heel de dag kleine beetjes te eten en drinken maar gaat moeizaam. Me borsten gaan nu meer pijn doen en vaker wat steken in me buik en veel last van me darmen. Merk nu dus wel dat ik zwanger ben! Hoop dat ons kleintje blijft zitten, 23 juni eindelijk termijn echo.
     

Deel Deze Pagina