Angelsound doppler wel of niet?

Discussie in 'Eerste symptomen' gestart door marieke24, 28 mei 2015.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. marieke24

    marieke24 Actief lid

    10 nov 2014
    486
    1
    16
    #1 marieke24, 28 mei 2015
    Laatst bewerkt: 28 mei 2015
    Het onderwerp zegt het eigenlijk al.. Ik ben behoorlijk onzeker in deze zwangerschap en vroeg me af of me dit enige geruststelling kan geven..

    We hebben veel te verduren gehad de afgelopen weken veel stress waar we geen van allen wat aan konden doen en merk dat ik nu nog onzekerder word
     
  2. runstar

    runstar Actief lid

    9 nov 2014
    168
    0
    0
    NULL
    NULL
    Hoi marieke24,

    Vanaf week 12 meen ik, kun je een doppler gebruiken. Ik heb ook een doppler gekocht later in de zwangerschap. Het kan een geruststelling zijn, echter, kun je ongerust raken als je het hartje niet altijd snel kan vinden.
    Daarnaast geeft een doppler geen indicatie hoe de conditie van je baby's is. De hartslag van je baby's varieert, ze acceleren, dat is gezond, ook geeft een doppler geen indicatie van de kindsbewegingen.
    Vanaf een bepaald aantal weken ga je de baby's voelen bewegen, en vanaf week 26-28 hoor je ze dagelijks te voelen. De kindsbewegingen zijn een belangrijke indicatie hoe het met de conditie van je kindjes gesteld is.
    Ga niet alleen af op de doppler, een hartslagje horen is echt heel fijn hoor, maar hou ook altijd de kindsbewegingen in de gaten.
     
  3. mamaatjevan5

    mamaatjevan5 VIP lid

    30 sep 2007
    5.584
    2
    38
    hooii

    ook ik heb de angelsound gebruikt in mijn zwangerschappen maar meer voor de leuk, als je heel onzeker bent zou ik hem juist weer niet aanraden want soms vind je het hartje niet of niet direct en dan raak je alleen maar in paniek, dan kun je beter je verloskundige af en toe opbellen om haar te vragen even extra controles te doen
     

Deel Deze Pagina