Zeurende buikpijn, eng symptoom...

Discussie in 'Eerste symptomen' gestart door Linnaea, 28 mei 2015.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Linnaea

    Linnaea Fanatiek lid

    20 apr 2015
    3.443
    26
    38
    Volg een thuisstudie en werk daarnaast als bijlesd
    Ik heb al een week ofzo last van een hele vervelende zeurende buikpijn onderin mijn buik, precies wat ik voel als ik bijna ongesteld moet worden. Daarom was het ook zo'n verrassing dat die zwangerschapstesten positief waren want ik dacht echt dat ik elk moment bloed kon gaan zien.

    Maar goed, gisteren dus een mooie overduidelijke positieve test op 12 dpo en de buikpijn blijft aanhouden. Het voelt nog steeds alsof ik elk moment bloed kan gaan zien. Naar de wc gaan is nog nooit zo spannend geweest...

    Nu had ik wat zitten googlen en het blijkt doodnormaal tijdens de eerste weken van de zwangerschap dat je zo'n menstruatie-achtige buikpijn voelt. Toch ben ik niet helemaal gerust en vind ik het een behoorlijk eng gevoel.

    Verder overigens ook andere symptomen, denk ik, maar ik weet niet zo goed wat nu bij zwanger zijn hoort of wat een andere oorzaak heeft. Maar die buikpijn is het ergste. Niet omdat het pijn doet, want dat valt echt wel mee, het is meer zeurend dan pijn. Maar het maakt me zo onzeker. Wie herkent deze buikpijn tijdens de eerste weken van de zwangerschap? Is het echt normaal?
     
  2. Madelie

    Madelie VIP lid

    14 jun 2014
    11.383
    8.488
    113
    Ja ik. Anderhalve week last van gehad. Nu minder en daar maak ik me dan weer af en toe zorgen over.
    Het is het oprekken van de baarmoeder en misschien ook het innestelen. Hoort er echt bij. Zeurderig gevoel. Zolang het geen echte krampen zijn zou ik me maar geen zorgen maken.
     
  3. Miekje87

    Miekje87 Bekend lid

    22 mrt 2015
    682
    155
    43
    Haii...

    Gefeliciteerd! :) Heel herkenbaar. Ik ben nu dik 6 weken zwanger nadat ik vorige maand helaas een vroege mk heb gehad. Je kunt je voorstellen dat ik me zorgen maak over ieder krampje. Ik heb nu bij deze zwangerschap de ene dag de hele dag dat gevoel en dan weer een dag niet, ook af en toe 5 minuten of een uur. Verschilt heel erg. Maar het is altijd een constant zeurend ongi gevoel. Bij mijn mk voelden de krampen heel anders. Het bouwde zich op en er zat steeds minder tijd tussen en werd steeds heftiger, ( echt zoals bij weeën) ik werd er s nachts wakker van. Ik merk nu dus duidelijk een verschil met toen, waarschijnlijk is nu gewoon bij ons allebei de baarmoeder flink aan het groeien en dat is juist goed. Hopelijk stelt je dit verhaal een beetje gerust:)
     
  4. Loessje1987

    Loessje1987 Bekend lid

    16 jan 2015
    820
    168
    43
    Vrouw
    Ten eerste natuurlijk gefeliciteerd! Ik had dit ook hoor meis... Toen 2 weken niet en nu sinds een paar dagen weer wat steekjes en menstruatie-achtig gevoel... Ben nu bijna 10 weken en elke keer als ik iets voel is het weer spannend inderdaad!
    Geen bloed geeft moed lees ik hier vaak en het schijnt er allemaal bij te horen :)
     
  5. Linnaea

    Linnaea Fanatiek lid

    20 apr 2015
    3.443
    26
    38
    Volg een thuisstudie en werk daarnaast als bijlesd
    Bedankt voor de reacties :) Komt nog eens bij dat ik behoorlijk last heb van dunne afscheiding. Dus de hele tijd voel ik wat lopen (sorry voor de details) en in combinatie met die zeurende buikpijn schiet ik in de angst en ren naar de wc. Steeds weer opgelucht dat het geen bloed is maar het is wel doodeng. Zal echt blij zijn als ik een paar weekjes verder ben.
     
  6. Niny

    Niny Bekend lid

    21 jul 2009
    731
    94
    28
    Ik ben net zwanger en heb het ook. Af en toe lichte ongi krampen. Vooral naar de avond toe iets meer last van, is inderdaad niet echt een geruststellend gevoel.
    Voorlopig blijven ze licht en zou inderdaad normaal zijn.

    En het belangrijkste: gefeliciteerd !:D
     
  7. Mariposa1986

    Mariposa1986 Bekend lid

    22 apr 2015
    545
    481
    63
    Vrouw
    Tilburg
    Ik herken het ook. Dag voor mijn eigenlijke nod en sinds een uur iidd in een keer soort zeurende menstruatiepijn in mijn onderbuik maar alleen aan de rechter kant en ren ook al twee dagen naar de wc omdat het er hier ook uitloopt 😊 maak me ook beetje zorgen dat ik mss toch gewoon ongesteld word! Heb al wel vaker gehoord dat het erbij kan horen maar ik ben pas gerust gesteld voor nu als ik de komende paar dagen doorkom zonder bloedverlies.

    Ik ga voor je duimen meid!
     
  8. cactusje

    cactusje VIP lid

    12 feb 2015
    6.752
    1.993
    113
    ik had het ook..
    schijnt erbij te horen de eerste weken.
    kon af en toe wel door de grond zakken van de pijn..
     
  9. Mariposa1986

    Mariposa1986 Bekend lid

    22 apr 2015
    545
    481
    63
    Vrouw
    Tilburg
    Hier is de kramp weer weg getrokken na 1,5 uur rommelende darmen. Ff warm bad genomen en naar de wc... Lijkt nu weer ff rustig. Hopelijk blijft zo want die onzekerheid is niets ☺️
     
  10. Pepper92

    Pepper92 Bekend lid

    4 jan 2015
    990
    421
    63
    Vrouw
    Fulltime aan het werk!
    Groningen
    Ik heb hetzelfde, krampen en het gevoel dat er wat uit loopt.

    Super vervelend, maar gelukkig geen bloed. Snap heel goed dat je het eng vind. Ik vind het ook af en toe en beetje eng... Gelukkig stelt mn moeder me dan weer gerust omdat het er allemaal bij hoort en zij het ook had.
     
  11. Miekiej88

    Miekiej88 Fanatiek lid

    7 nov 2011
    1.262
    0
    36
    Gelderland
    Geen zorgen ik heb het ook veel gehad en zelfs nu nog af en toe. En zoals je ziet in mijn onderschrift alles gaat nog steeds goed. Maar herken je zorgen heb/had ik ook.
     
  12. MoniqueA

    MoniqueA Bekend lid

    11 sep 2008
    800
    0
    0
    Hih, grappig dat ik dit nu mag vertellen; het hoort erbij. En die angst wordt wel wat minder, maar eerlijk gezegd; ik kijk nog steeds telkens als ik op het toilet zit. En ik heb afgelopen maandag toch een prachtig hartje zien kloppen ;)

    Probeer er een beetje van te genieten.....oew zo makkelijk gezegd.....maar het komt goed :)
     
  13. Evia

    Evia Bekend lid

    11 mrt 2015
    595
    0
    16
    Zo herkenbaar! Ik stel het uit om naar de wc te gaan, omdat ik bang ben dat ik bloed ga zien. Vanmorgen er achter gekomen dat ik zwanger ben, dat na een vroege mk (4w) vorige maand ben ik best bang voor een herhaling daarvan.. De mk ging gepaard met veel pijn en krampen in mijn darmen en baarmoeder. Nu voel ik geen krampen, maar wel die zeurende pijn in mijn onderbuik. Die pijn link ik nu niet aan een zwangerschap maar aan de mk, dus dat helpt niet echt bij hoop houden nu :(.. Hopen dat de komende paar weken voorbij vliegen en daarmee mijn hoop en vertrouwen groeit..
     
  14. Tanja mv 2

    Tanja mv 2 Actief lid

    1 aug 2014
    309
    0
    0
    limburg
    Ik heb het zelfde sinds twee dagen alleen moet ik tot morgen of overmorgen wachten met testen en dat is nog een grotere hel hahaha.
    Ik voel van alles en loopt ook slijm uit in plaats van bloed maar toch
     
  15. Maria1984

    Maria1984 Lid

    25 dec 2014
    90
    0
    0
    NULL
    NULL
    Heel herkenbaar hoor! Weet nu net een halve week dat ik zwanger ben en heb ook last van zeurende buikpijn. Vooral als er dan ook nog wat extra afscheiding uit komt... erg spannend allemaal. Maar vind het fijn om te lezen dat het er allemaal bij hoort...
     
  16. Rosamber

    Rosamber Lid

    7 mrt 2013
    15
    0
    0
    NULL
    NULL
    Ik heb het gehad rondom de innesteling. Er wordt veel geschreven over dat je dat niet kunt voelen, nou ik weet zeker dat ik het heb gevoeld. Wat ook bleek aan de positieve test vanmorgen.
    Ik heb ook 4 dagen last van zeurende pijn gehad. Soms ook in zo'n mate dat ik er niet van kon slapen.
     
  17. enaomi

    enaomi Lid

    31 okt 2013
    5
    0
    0
    NULL
    NULL
    ik herken de buikpijn ook. Een vervelend en zeurend gevoel onder in je buik en rug. Ik heb er alleen ook al een paar dagen bruine afscheiding bij dit maakt het allemaal nog enger. hebben jullie hier ook last van of gehad?

    liefs
     
  18. Leos

    Leos Lid

    6 apr 2015
    32
    0
    0
    Iedereen gefeliciteerd! Het is heel herkenbaar. Ik had ook last van menstruatiekramp. Verder had ik nergens last van dus daar werd ik erg onzeker van. Maar zoals zoveel hier gaat het nog steeds goed! Geniet ervan!
     
  19. Paardenbloem

    Paardenbloem Niet meer actief

    Haa eindelijk herkenning!
    Ik heb altijd zeurende pijn laag in m'n rug als ik ongesteld moet worden en de eerste dag dat ik het ben.
    En nu wel een iets ander gevoel maar ook lage rugpijn. Vind het zo eng. Verlies veel doorzichtig/gelig slijm maar ben telkens bang dat er bloed bij zit.
    Ik probeer er niet teveel aan te denken maar ik ben blij dat ik hier lees dat ik niet de enige ben!
     
  20. Oxygen

    Oxygen Actief lid

    4 okt 2014
    210
    0
    0
    NULL
    NULL
    Ik had pas getest op dag 36 omdat ik constant dacht dat ik ongesteld werd.. vanwege die krampjes. Is bij mij ongeveer tot 7-8 weken doorgegaan
     

Deel Deze Pagina