Innestelling 10 dpo. Wanneer positief testen?

Discussie in 'Eerste symptomen' gestart door mizz, 22 jun 2015.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. mizz

    mizz Actief lid

    15 nov 2012
    342
    0
    0
    NULL
    NULL
    Vandaag is mijn NOD en tot op heden geen bloed. Ik heb zaterdag op 12 dpo getest en deze was negatief. Ik dacht een heeeel vaag streepje te zien, maar mijn man zag niks en zei dat ik het mij inbeeldde. Nu ik terugkijk zou mijn innesteling donderdag geweest kunnen zijn, wat aan de late kant. Had veel last van mijn buik die dag. Sinds donderdag dan ook menstruatiepijn. Normaal heb ik 1 dag voor NOD lichte kramp en op NOD zelf weet ik al hoe laat het is. Nu dus vrijwel constant zeurende pijn en soms wat branderig. Ook ben ik sinds vrijdag met vlagen misselijk.
    Als ik op 10 dpo een innesteling heb gehad dan is het logisch dat ik op 12 dpo geen positieve test heb toch? Zou deze morgen wel positief kunnen zijn? Dat is 15 dpo.. Ik hoop het zo. We zijn nu 3,5 jaar verder en dit is IUI 3.
     
  2. Jippie

    Jippie VIP lid

    3 feb 2007
    11.784
    775
    113
    De innesteling gebeurt niet op één dag, het is een proces wat langere tijd in beslag neemt. Zo ergens tussen dag 7 en 10 na je eisprong.

    In principe zou je twee weken na de IUI positief moeten kunnen testen, als je zwanger bent. Je weet precies wanneer je eisprong was. Het kan zijn dat je op 12 DPO te vroeg was en dat je nu wel positief test. Maar het kunnen helaas ook klachten zijn die op je menstruatie duiden. Er is niet zoveel van te zeggen.

    Succes!
     
  3. Saartje5

    Saartje5 Fanatiek lid

    21 jul 2012
    2.289
    0
    0
    Zuid-Holland
    Ik had op 12 dpo een heel licht streepje en op mijn NOD een duidelijke. Ik zou morgen gewoon weer testen, het kan beide kanten opgaan denk ik.
     

Deel Deze Pagina