Rug en buikpijn, net eisprong gehad

Discussie in 'Eerste symptomen' gestart door 1985daan, 16 jul 2015.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. 1985daan

    1985daan Lid

    16 jul 2015
    5
    0
    0
    NULL
    NULL
    Beste allemaal,

    Even een vraag, wij proberen sinds ongeveer drie maanden om zwanger te raken. Als het goed is had ik afgelopen zaterdag / zondag de eisprong (voel ik normaal wel goed) maar nu heb ik sinds vrijdag steeds pijn in onderrug en onderbuik. Net alsof ik ongesteld moet worden, maar dat duurt nog bijna twee weken.... En sindsdien ook vaak misselijk. Vorige maand was ik gewoon ongesteld.

    Is het normaal dat ik al zes dagen last heb? Heb geen idee of het een goed teken is of juist niet, of dat het er nog helemaal niets mee te maken kan hebben nog. Iemand dit ook wel eens gehad? Ben benieuwd! Weet sowieso niet of ik nu al iets zou kunnen merken....

    Alvast bedankt!
     
  2. firstgirl

    firstgirl Actief lid

    16 apr 2015
    129
    0
    16
    Noord-Brabant
    Heej 1985Daan, ik heb precies het zelfde en ik weet ook niet wat het is, aanstaande zaterdag is mijn nod en heb sinds n paar dagen ook pijn aan mijn borsten niet constant maar vooral savonds heb je dit ook al?

    Ben ook al sinds de eisprong aan het malen van zou het nu eindelijk gelukt zijn maar nu heb ik gisteren toch al vast een test gedaan maar die was gewoon zo wit als die maar zijn kan.. Daardoor begin ik toch weer ernorm te twijfelen, het is allemaal een beetje te mooi om waar te zijn.

    Groetjes
     
  3. zonnetje2015

    zonnetje2015 VIP lid

    13 sep 2014
    9.435
    4.239
    113
    Als je pas net je eisprong hebt gehad kun je nog geen zwangerschapsklachten hebben. De innesteling is er nog niet. Dit begint meestal rond 6-8 dpo. Kan ook later zijn. Er heerst wel een soort zomergriep, of misschien dat je de rijping van je ei voelt en nu pas daadwerkelijk de eisprong hebt.
    Spannend!
     
  4. mijky

    mijky Nieuw lid

    25 jul 2015
    3
    0
    0
    NULL
    NULL
    Hallo

    Ik heb ook zoiets wij proberen ook zwanger te raken en 21 juli was de ovulatie nu ik dat gehad heb heb ik met vlagen last van men onderbuik soms ik denk ik ook of het raak is...
    Ik wacht tot men ongesteldheid dat is 3 aug mocht ik nod zijn dan haal ik mij zn test op.. ben ook erg aan twijffelen maar heb niet echt last van men borsten en onderrug miss komt dat nog tis vroeg maar miss is het wel vals alarm.. aargh bah wacht gewoon netjes af...

    Wacht even af en probeer een test te doen n anders gewoon de dokter bellen succes
     
  5. 1985daan

    1985daan Lid

    16 jul 2015
    5
    0
    0
    NULL
    NULL
    Hoi allemaal, bedankt voor jullie reacties! Ik heb geen last van mijn borsten, maar wel een aantal andere 'klachten':
    - elke ochtend (dunne) ontlasting (kon normaal maar ong 3x per week, heb PDS)
    - nog rugkrampen en buikkrampen of ik ongesteld ga worden
    - met vlagen misselijk, hele dag door
    - raar gevoel in buik
    - steken in schaambot

    En zo zijn er nog een paar dingen. Ik moet vandaag ongesteld worden, maar ben het nog niet. Dacht vanmorgen ik doe gelijk een test maar die was negatief :O ik wacht nog een paar dagen om te kijken of ik ongesteld wordt, zo niet doe ik nog een test en anders even naar de dokter.

    @firstgirl, heb je nog een test gedaan oid?
    @mijky, thanks, laat maar weten hoe het bij jou is verlopen na 3 aug! Ben benieuwd :)
    @zonnetje, bedankt, ik wacht het nog even af
     
  6. firstgirl

    firstgirl Actief lid

    16 apr 2015
    129
    0
    16
    Noord-Brabant
    Sinds gisteren beetje oud bloed verloren, vanmorgen brak het helaas door. Nog wel getest maar negatief helaas. En jij?
     
  7. 1985daan

    1985daan Lid

    16 jul 2015
    5
    0
    0
    NULL
    NULL
    #7 1985daan, 27 jul 2015
    Laatst bewerkt: 27 jul 2015
    Ik had gisteravond en vanacht meer buikpijn en rugpijn dan afgelopen twee weken, nu weer wat minder en nog misselijk. Vanacht en vanmorgen een klein beetje bloed verloren, maar verder niks... Nu weet ik het helemaal niet meer :( haal vanmiddag of morgen nog een test, woensdag wil ik dan nog een keer testen en anders naar naar dokter. Volgens mij hoor je niet zo lang buikpijn te hebben, maar geen idee.
     
  8. 1985daan

    1985daan Lid

    16 jul 2015
    5
    0
    0
    NULL
    NULL
    PS sinds vanmorgen wel bruin bloedverlies... Lijkt niet op mijn normale ongesteldheid, maar ben bang toch ongesteld te zijn geworden. Wat lastig, al die klachten die op elkaar lijken :( maar vraag me toch af als ik best veel bruin bloed verlies of er dan niet toch iets nis is gegaan met innesteling? Nou ja, mssn voelde ik me gewoon zwanger maar was ik dat eigenlijk helemaal niet...
     
  9. zonnetje2015

    zonnetje2015 VIP lid

    13 sep 2014
    9.435
    4.239
    113
    Er is vaak wel een bevruchting maar geen innesteling. Maar normaal gesproken heb je dan geen last van zw klachten die beginnen pas echt na innesteling. En symptomen zeggen zo weinig. Probeer er niet te veel op te letten. Bruin bloed kan het begin van je menstruatie zijn. En kan het bruin van een mk zijn maar dan had je echt wel positief moeten testen. Dus dat is het niet.
    Bij ovulatiepijn voel je de rijping van een eitje. Dit hoeft niet te betekenen dat je daadwerkelijk een eisprong krijgt. Dus het kan zomaar zijn dat je eisprong pas veel later geweest is en nu gewoon je menstruatie volgt. tot wanneer heb je anticonceptie gebruikt?
     
  10. 1985daan

    1985daan Lid

    16 jul 2015
    5
    0
    0
    NULL
    NULL
    Bedankt voor je reactie! Ja ik ben nu ongesteld helaas, volgende keer beter... Ik ben nu drie maanden gestopt met de pil, misschien nog laatste ontpillings verschijnselen oid? Ik moet er idd minder op letten denk ik, maar dat is lastig! Haha. Succes allemaal!
     

Deel Deze Pagina