7 weken maar het idee dat de kwaaltjes minder worden

Discussie in 'Eerste symptomen' gestart door Eiffel, 20 jul 2015.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Eiffel

    Eiffel Actief lid

    22 mei 2015
    335
    0
    0
    NULL
    NULL
    Hoi meiden,

    Ik ben weer in verwachting maar ik kan helaas niet genieten. Helaas heb ik twee m.a. gehad dus dat verklaard de angst wel een beetje.. maar waar ik van baal is dat ik rond 5 weken erg misselijk en ellendig werd en nu bij 7 weken wordt het minder in plaats van meer. Ik heb nog de hoop dat het vanwege het weer is, toen het zo warm was voelde ik mij mega beroerd, maar om eerlijk te zijn vrees ik weer het ergste .. Ik probeer zo hard om vertrouwen te hebben voor de kleine in mijn buik maar het is echt niet te doen. Ik zie zo op tegen komende donderdag, dan hebben we een echo. Zwanger zijn is voor ons echt niet leuk meer :(
     
  2. Hopelijksnel

    Hopelijksnel Actief lid

    11 mei 2014
    146
    0
    16
    NULL
    Brabant
    Ik herken dit helemaal.. ik heb hiervoor een MA gehad en nu weer zwanger bijna 8 weken. Ik ben ook iedere dag bezig met wat voel ik wel en wat voel ik niet, maakt me ook erg onzeker!
    Vorige keer had ik weinig klachten maar pijn in borsten nam ineens af en daarna een slechte echo:(
    Deze zwangerschap is die pijn in mijn borsten dus een obsessie en voel dan ook dagelijks of dit er nog is. Ik ben nu ook wel zieker maar ook dit verschilt erg per dag.. Ik word er ook gek van en ben pas wat meer gerust als ik voorbij de 12 weken ben.. ook al kan het daarna nog mis gaan.. Ik kan er nu ook echt nog niet van genieten en leef van echo naar echo.

    Ik heb donderdag ook een echo, wel de 2e al, de eerste was gelukkig goed met kloppend hartje maar dat was de vorige keer ook.

    Heb je donderdag de 1e echo?

    Liefs
     
  3. Oreokoekje

    Oreokoekje Actief lid

    24 okt 2013
    434
    0
    16
    Ik heb hetzelfde. Morgen 7 weken en ik voel niks meer de afgelopen 2 dagen. Vorige week was ik nog kotsmisselijk. Ook ik heb hiervoor een miskraam gehad dus in mijn achterhoofd blijft dat rondspoken.

    Snap je helemaal.
     
  4. MoniqueA

    MoniqueA Bekend lid

    11 sep 2008
    800
    0
    0
    Ik herken het ook maar ik heb wel goed nieuws voor jullie meiden :) het wordt vaak na een paar weken minder en daarna weer erg. Zo dacht ik dat bij 7 weken ook, hierna weer topmisselijk. Toen bij 10 weken en hierna weer heel misselijk. Het gaat op en af dus wees gerust. Kwaaltjes zeggen niets over jullie kindje. :)

    Overigens wordt de angst niet minder kan ik alvast verklappen. Na elke echo denk ik; Pff gelukkig! En vervolgens binnen een dag of 4 begint de riedel weer van voren af aan. Ik heb zelf ook al drie miskramen gehad helaas. Je blijft altijd onzeker.

    Succes meiden!
     
  5. imoan78

    imoan78 Actief lid

    6 jul 2012
    117
    0
    16
    supermarkt
    mijdrecht
    Hier ook weer zwanger na een miskraam en nu ongeveer 5 a6 weken onderweg. Weinig kwaaltjes en lijkt wel minder te worden. Gisteren 1dag mega beroerd.
     
  6. Rietje88

    Rietje88 Niet meer actief

    Ik heb van het weekend mega veel stress gehad tot op het punt dat ik behoorlijk zat te schudden. Sinds dien eigenlijk geen symptomen meer gehad. Het is al eerder mis gegaan en toen had ik net 1 of 2 dagen geen symptomen meer voor het misging. Ik heb er geen goed gevoel over. Maar ja er valt weinig over te zeggen zonder echo of bloed. Dusja voorlopig is geen nieuws goed nieuws
     
  7. Aries

    Aries Niet meer actief

    Ik snap dat je je zorgen maakt. Ik zat ook helemaal in de stress toen rond die termijn ineens mijn enige symptoom (pijn in mijn borsten) was verdwenen en dat moet jij dan helemaal hebben na meerdere ma. Bij mij was er echter niks aan de hand :) Heb toen veel gelezen hier op het forum over verschillende mensen bij wie het afnemen of plotseling verdwijnen van kwaaltjes gelukkig niks betekende en dat was bij mij ook het geval. Ik duim dat het bij jullie allemaal ook zo is!
     
  8. Eiffel

    Eiffel Actief lid

    22 mei 2015
    335
    0
    0
    NULL
    NULL
    Hoi!!! Ja erg he! Ik heb de eerste twee weken ook knal borsten gekregen, zeker weer een cupmaat gegroeid en elke avond bij mijn bh uit doen flinke gloeiende borsten.. dit is ook ineens veel minder.. ik ben nog wel misselijk maar volgens mij niet veel erger.. maar ik weet ook als geen ander dat wel of geen kwalen eigenlijk niet uit maakt. Bij mijn vorige miskraam was ik super ziek, had ik echt vertrouwen en zomaar ineens stopte het hartje er mee rond 8 weken.. dus ook hier geen idee wat me te wachten staat. Donderdag hebben we een uitslag van bloedonderzoek, chromosomen etc, neem aan dat we ook een echo krijgen wanneer we vertellen dat we weer zwanger zijn.. beetje dubbel spannend dus.. bleh heb nu al een knoop in mijn maag
     
  9. Eiffel

    Eiffel Actief lid

    22 mei 2015
    335
    0
    0
    NULL
    NULL
    Ja erg is dat he.. dat kl*te gevoel van wat als het nu weer fout gaat.. ik denk maar.. ik heb er geen invloed op.. en wat mij helpt.. echt heel stom ik weet het.. is in plaats van te denken dat ik 7 weken zwanger ben.. ik eigenlijk maar 3 weken zwanger ben.. ik reken gewoon vanaf mijn NOD.. klinkt het een heel klein beetje minder erg .. triest he
     
  10. Eiffel

    Eiffel Actief lid

    22 mei 2015
    335
    0
    0
    NULL
    NULL

    Oh dank je Monique!! Fijn dat het met jou nu eindelijk goed lijkt te gaan.. en natuurlijk denk je iedere keer weer.. HELP! Zit alles nog goed! Dat hebben wij denk ik ook allemaal.. Ik duim voor jullie dat het goed blijft gaan!!!
     
  11. Eiffel

    Eiffel Actief lid

    22 mei 2015
    335
    0
    0
    NULL
    NULL
    Ohhh wat vervelend voor je zeg! Ik herken het een heel klein beetje.. bij mijn laatste miskraam heb ik een week mega slecht geslapen omdat mijn dochter ziek was.. we moesten er echt heel vaak uit snachts. en steeds wanneer ze begon te huilen kwam er weer zo een adrenaline stoot vrij.. moeilijk uit te leggen. Ik zei tegen mijn man.. hmm dit kan ook niet goed zijn voor de kleine.. helaas is het hartje toen ook die week gestopt.. heeft vast niks met elkaar te maken maar we doen het toch wat voorzichtiger nu :) Mocht ze weer zo ziek worden mag hij snachts eruit.. ik hoop dat bij jou alles goed zit meid!! Wanneer heb je een echo?
     
  12. Eiffel

    Eiffel Actief lid

    22 mei 2015
    335
    0
    0
    NULL
    NULL

    Oh Aries.. dat geeft de burger moed! Ik kan inderdaad alleen maar afwachten.. ik hoop stiekem op een wonder en aan de andere kant bereid ik mij psychisch al weer voor op de klap.. de laatste keer had ik namelijk wat bloedverlies rond 7 weken en daarna een goede echo.. helaas twee weken later ineens een slechte. je kan er niks over zeggen .. Gefeliciteerd met je zwangerschap en ik duim op een mooie plakbeebje !
     
  13. Rietje88

    Rietje88 Niet meer actief

    6/8 heb ik de eerste echo, dus is wel spannend worden. Toch vind ik het met de tijd juist spannender worden. Ik moet er niet aan denken dat het aan het einde fout zou gaan ofzo.
     
  14. UmmK

    UmmK Bekend lid

    9 mei 2015
    773
    55
    28
    NULL
    NULL
    Hier ook rond die tijd van de 1 op andere dag de kwaaltjes verdwenen en nooit meer teruggekomen, verloor ook minimaal af en toe wat oud bloed bij het afvegen. Op de echo bleek er niets aan de hand te zijn
     
  15. Eiffel

    Eiffel Actief lid

    22 mei 2015
    335
    0
    0
    NULL
    NULL
    Vandaag had ik de echo en wat fijn.. Een knipperend hartje en termijn klopte.. Ben nu 7.2 weken.. Het blijft spannend.. Stapje voor stapje
     
  16. UmmK

    UmmK Bekend lid

    9 mei 2015
    773
    55
    28
    NULL
    NULL
    Gefeliciteerd en probeer een beetje te genieten!
     
  17. Aries

    Aries Niet meer actief

    Wat fijn, een goede echo! :)
     
  18. Hopelijksnel

    Hopelijksnel Actief lid

    11 mei 2014
    146
    0
    16
    NULL
    Brabant
    Fijn Eiffel!! Ben heel blij voor je!!

    Mijn echo was ook goed, hartje klopte mooi. Ben nu al bijna een week verder dan waar het de vorige keer gestopt is. Dat geeft me moed. Ook weet ik dat de symptomen ineens minder kunnen zijn en dat alles gewoon prima is. Maar wat je zegt stapje voor stapje;)
     
  19. Eiffel

    Eiffel Actief lid

    22 mei 2015
    335
    0
    0
    NULL
    NULL
    Dank je wel!! Het was echt bijzonder ! Toch merk ik dat ik maar moeilijk kan genieten.. Vandaag naar de huisarts geweest om mijn gevoelens te bespreken en volgende week kan ik al terecht bij een psycholoog om mijn andere miskramen te verwerken en hopelijk wat positiever te worden.

    Gefeliciteerd @ hopelijksnel!! Super nieuws
     
  20. LianneE

    LianneE Niet meer actief

    He Eiffel, ik zag je topic toevallig staan. Wat fijn dat je weer zwanger bent en een goede echo! Ik duim heel hard dat 3x scheepsrecht is :)
     

Deel Deze Pagina