Bijna 13 weken zwanger en nierpijn?

Discussie in 'Eerste symptomen' gestart door forumbaby, 24 jul 2015.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. forumbaby

    forumbaby Lid

    24 jul 2015
    11
    0
    0
    NULL
    NULL
    Ik werd 's nachts wakker om naar het toilet te gaan, maar voordat ik het wist viel ik weer in slaap. Die ochtend werd ik wakker van best heftige pijn rechts in mijn rug rond en net onder mijn ribben en het trok door naar mijn buik. Het plassen deed toen zeer, maar de pijn werd gelijk minder. De rest van de dag liep de pijn weer op als ik merkte dat mijn blaas voller begon te worden. Ik drink voldoende tot veel, en heb geen idee of dit normaal is of niet? Ik weet ook niet of het mijn nieren zijn maar dat lijkt mij het meest voor de hand liggend aangezien het minder werd met naar het toilet gaan. Zijn er meer mensen op dit forum die er last van hebben gehad, of hebben jullie tips? Alvast bedankt.
     
  2. Myself82

    Myself82 Actief lid

    27 feb 2012
    336
    0
    0
    Ik zou heel snel je urine na laten kijken bij de huisarts. Blaasontsteking hoef je niet te voelen tijdens je zwangerschap en kan uitlopen in een nierbekkenontsteking.
     
  3. RoGiJuLi

    RoGiJuLi VIP lid

    15 apr 2011
    53.606
    15.070
    113
    Nabij Utrecht
    Idd je urine laten testen op een blaasontsteking.
     
  4. schoentje24

    schoentje24 Bekend lid

    6 aug 2013
    869
    1
    18
    Ik heb dit bij mn vorige zwangerschap ook gehad! Ik kon niet meer op mijn rug of zij liggen van de pijn. Gelukkig ging het na 3 dagen over, maar ben er wel mee naar de huisarts geweest. Ze hebben toen een echo gemaakt van mn organen. Vermoeden was dat de bebi tegen een urineleider drukte. Dan krijg je verstoppingen en dat doet zeer.! Overigens was ik toen wel al 20wk zwanger en zei de huisarts dat dat vaker voorkwam bij die termijn.
    Hoe is t nu met je?
     

Deel Deze Pagina