Nergens last van ?

Discussie in 'Eerste symptomen' gestart door Cheffin83, 28 jul 2015.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Cheffin83

    Cheffin83 Lid

    4 dec 2014
    54
    0
    0
    Hallo ik ben nu ongeveer 6 weken en 5 dagen van ons eerste kindje zwanger en ik heb behalve gevoelige tepels echt helemaal nergens last van is dat vreemd ?? Ik krijg 5 aug. Mijn eerste echo met 7 weken en knijp m een beetje dat het vruchtzakje leeg is ofzo ik ben ervoor in staat om het weekend nog ff een test te halen hihi wat voor symptomen hebben jullie ?? Misschien herken ik toch nog iets waar ik niet aan gedacht had ofzo :p:p alvast dank voor het meepraten en de reacties groeten
     
  2. Femmes82

    Femmes82 Fanatiek lid

    26 dec 2012
    1.414
    0
    0
    Overijssel
    Ik ben nu 6 weken en 2 dagen zwanger van de 2e. Op dit moment, op gevoelige borsten na, nergens last van. Dit was ook zo ook bij de 1e en dat is de rest van die zwangerschap zo gebleven.
    Ik kan me voorstellen dat je onzeker bent tot je de 1e echo hebt gehad, maar probeer er lekker van te genieten dat je weinig klachten hebt.
     
  3. Cheffin83

    Cheffin83 Lid

    4 dec 2014
    54
    0
    0
    Fijn om te lezen dat ik niet de enige ben dank je wel groeten
     
  4. Oreokoekje

    Oreokoekje Actief lid

    24 okt 2013
    434
    0
    16
    Ik ben nu inmiddels 8,5 week (ik heb maandag mijn 1e echo gehad en alles was oké en ik ben verder dan gedacht!) en ik heb ook nergens last van. Alleen pijnlijke borsten en moe. That's it.

    De weken hiervoor was ik nog kotsmisselijk en had ik rugpijn, buikpijn, etc. Het gaat gewoon heel erg op en neer. Wie weet heb je morgen ineens heel veel klachten ;) (ik hoop het natuurlijk niet!)
     
  5. kat80

    kat80 Fanatiek lid

    12 jul 2013
    1.311
    0
    36
    Inderdaad, ik voelde ook niets tot iets voorbij de 6 weken. Sindsdien best wel beroerd! Moe, duizelig maar vooral misselijk!! mijn god! Hopelijk gaat het snel over want is echt niet fijn zo, bleh.
    Dus meiden, geniet ervan zolang je geen kwaaltjes hebt! :) Iedere zwangerschap is anders :)
     
  6. Rissie84

    Rissie84 Actief lid

    14 jul 2015
    107
    0
    0
    NULL
    NULL
    ik lees mee :)

    Zelf 4 weken en 5 dagen zwanger van onze eerste. het weekend veel krampen gehad en zweet aanval. daarna af en toe wat krampjes (menstruatie gevoel) nu af en toe wat gevoelige tepels, 's nachts wakker worden om ik naar naar het toilet moet en weet soms alleen niet hoe ik lekker moet gaan zitten, maar verder nog geen last. Maakt mij ook af en toe wel onzeker.
     
  7. Meissie1001

    Meissie1001 Fanatiek lid

    6 aug 2013
    1.880
    358
    83
    Vrouw
    Reizen, fotografie
    Breda
    Ik heb ook nergens last van en na 2 miskramen is dat heel eng.
    Toen had ik wel klachten en ging het mis.
    Over 4 weken pas echo door echo-fobie en vakantie...
    Soms een gevoelige borst, dan weer paar dagen niet, soms steken (pijnlijk) als ik niet, soms krampjes of steekjes in buik, sommige dagen moe, andere niet en slaap kort.
    Zit sneller vol qua eten voel niks van misselijkheid. Ik hoop zo na zo'n lange tijd dat het goed zit en we eindelijk kunnen gaan genieten maar de tijd tot de eerste echo vind ik helemaal niet leuk... 😔
     
  8. Niieenn

    Niieenn Niet meer actief

    He meiden,

    Ik heb ook nog niet zoveel last.
    Vorige week was ik in de ochtend soms best wel misselijk, maar misschien dat dit ook door de zenuwen kwam. Nu heb ik dat namelijk niet echt meer. Ben wel meer vermoeid en gister een eerste huilbui, hopelijk ook de laatste. En gevoelige borsten. Maar verder heb ik ook weinig kwaaltjes.

    Ik ben er ook wel onzeker door hoor. De eerste weken zijn gewoon super onzeker. Maar we moeten, net zoals Femme zegt, proberen te genieten van het feit dat we weinig kwaaltjes hebben, en dat er een kindje in onze buik zit. Is voor ons beter en voor ons kleintje ook.:)
     
  9. Cheffin83

    Cheffin83 Lid

    4 dec 2014
    54
    0
    0
    Ik probeer ook te genieten maar heb nog een beetje het gevoel van ongeloof dat zal ik wel houden tot de echo maar het is de onzekerheid die je toch tegenhoud ervan te genieten ik heb ook eens rond gekeken voor bijvoorbeeld de aparte uhm aanwijzingen die zouden kunnen betekenen dat je zwanger bent zoals bijvoorbeeld aders op je borsten zouden zichtbaarder zijn en een zwangerschapsstreep van je navel naar beneden dat soort dingen ik heb wel die streep die zie ik duidelijk eerst dacht ik dat me hoofd spelletjes met me speelde maar ik zie m toch duidelijk oh ja en manlief zegt dat me tepels groter zijn verder nog iemand met dat soort dingen ? Groetjes
     
  10. Devilschase

    Devilschase VIP lid

    1 dec 2007
    20.872
    7.637
    113
    Generaal zonder leger.
    Flevoland
    niets mis mee, wees blij!

    Bij de eerste heb ik nergens echt last van gehad. Bij deze ben ik echt kotsmisselijk geweest tot 13 weken, heel moe, weinig eetlust etc. Sinds 5 weken voel ik me weer geweldig :)
     
  11. Dalysa

    Dalysa Fanatiek lid

    29 nov 2014
    1.365
    571
    113
    Ik voelde bij m'n eerste ook niet zoveel in het begin. Nu ook niet. Maakt me aan de ene kant ongerust en aan de andere kant weet ik dat het bij de eerste wel goed zat. Die streep krijg je pas als je later in je zwangerschap zit, als je buik heel groot wordt.
     
  12. Niieenn

    Niieenn Niet meer actief

    Ik keek vanmorgen in de spiegel en merkte ook op dat mijn tepels groter zijn geworden. Ik snap je onzekere gevoel hoor. Ik heb het ook heel erg.
    Vorige week had ik het nog veeeel erger. Maar ik bedacht me, ik kan nu toch niets anders doen dan afwachten, gezond eten en hopen dat ik 13 augustus een kloppent hartje zie.. Als ik er zo onzeker over blijf nadenken dan kruipt de tijd helemaal voorbij! ;)
     

Deel Deze Pagina