Mijn eerste signalen voor NOD

Discussie in 'Eerste symptomen' gestart door kolibri, 3 sep 2015.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. kolibri

    kolibri Actief lid

    21 dec 2014
    391
    0
    16
    NULL
    NULL
    #1 kolibri, 3 sep 2015
    Laatst bewerkt: 3 sep 2015
    Hoi dames
    Ik heb bijgehouden wat ik allemaal voelde in deze ronde nu ik zwanger ben. Vorige ronde was ik ook zwanger, en deze keer leek het precies op toen. Daarom had ik al een vermoeden.

    5 dpo: beetje zeurende buikpijn. Toen plots een felle steek. Dit kwam zeer waarschijnlijk van de innesteling. (Ik voelde dit vorige ronde ook en 4 dagen later testte ik positief) misselijk en verder ook wat moe. Ik voelde me deze dag gammel

    6 dpo: moe. Nog steeds licht zeurende buikpijn midden in mijn onderbuik, maar hoger dan menstruatie- of ovulatiepijn. Het zat op een klein plekje, diep in mijn buik. Deze buikpijn heeft nog aangehouden tm 8 dpo.
    Zeer slecht slapen (ik slaap altijd supergoed) ik kan niet op mijn buik liggen, het voelt alsof ik op iets lig.

    7 dpo: buikpijn, slecht slapen, niet op buik kunnen liggen

    8 dpo: buikpijn, slecht slapen, niet op buik kunnen liggen, huilen om een programma op TLC (hoezo kijk ik ineens naar deze pulp?), licht misselijk

    9 dpo: 1e keer getest. Clearblue digitaal zei 'zwanger 1 - 2.
    Slecht slapen, licht misselijk

    10 dpo: moe, licht misselijk, slecht slapen, kort lontje

    11 dpo - 19 dpo (nod was op 14 dpo). Misselijkheid is afgenomen. Moe, gevoelige borsten. Ze lijken wel te gloeien. En af en toe een kort lontje :cool:

    Ik ben nu 19 dpo en dus 5 dagen overtijd en zwanger (knaltesten!) dus het is nog vrij pril. De echte heftige zwangerschapskwalen moeten waarschijnlijk nog komen. Ik vind het erg spannend allemaal....
     
  2. famke89

    famke89 Fanatiek lid

    9 okt 2013
    1.495
    375
    83
    Vrouw
    Ik weet nog niet of ik wel of niet zwanger ben.. heb nog niet getest omdat ik bij de eerste ook pas na nod positief testte.. dus ik wacht "geduldig" af.. echter een goede week na eisprong had ik ook hele dag zeurende buikpijn en 's avond een erg venijnige steek.. en daarna zakte de buikpijn weg.. dacht zal wel niks zijn maar nu ik jou verhaal lees kan het toch wel met de innesteling te maken hebben ;)

    Daarbij ben ik alleen maar koud koud koud.. heb rammelende darmen en 's avond zo moe! En van tijd tot tijd weeiig op de maag. En ook pijnlijke borsten maar dat heb ik voor dat ik ongi moet worden ook.

    Heb vorige rondes van alles gevoeld maar dit niet.. dus ben heel benieuwd! Mag nog ff geduld hebben tot woensdag ;)
     

Deel Deze Pagina