buikkrampen met 7 weken zwanger

Discussie in 'Eerste symptomen' gestart door mona82, 30 sep 2015.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. mona82

    mona82 Lid

    4 feb 2011
    17
    0
    1
    Vrouw
    NULL
    NULL
    ik ben 7 weken zwanger en had vanochtend ineens gigantische buikpijn echte krampen, zweet brak me uit. Heb de verloskundige gebeld omdat ik dit 2 weken geleden ook al had maar ze gaf aan als er geen helder rood bloedverlies is moet je gewoon nog even afwachten heb geen bloedverlies maar wel donkere afscheiding. Maak me wel zorgen, herkend iemand dit of heeft dit ook?
     
  2. Babii

    Babii VIP lid

    10 jun 2009
    11.520
    2
    38
    Verplaatst naar eerste symptomen.
     
  3. 3muisjes

    3muisjes Bekend lid

    9 aug 2015
    585
    0
    0
    Ik kan je helaas niet helpen maar wil je wel heel veel succes wensen in deze onzekere periode! Wanneer heb je een echo?
    Donkere (bruin/donkergeel) afscheiding had ik ook wel tijdens mijn zwangerschappen en heeft bij mij niks betekend...
     
  4. sadieraven

    sadieraven Fanatiek lid

    2 aug 2012
    1.613
    19
    38
    Fulltime Mommy en student!
    Amsterdam
    Hier ook met 6 weken oud bloed verloren en daarna enorme krampen gehad. Ook gebeld en hetzelfde verhaal te horen gekregen. Het kunnen je banden zijn, baarmoeder die groeid enz. Niet te druk maken, krampen komen wel vaker voor en horen er ook wel bij, vooral in het begin. Ik ben nu 7 weken en voel soms nog wat krampjes maar ben dr achter dat het me darmen zijn
     
  5. mona82

    mona82 Lid

    4 feb 2011
    17
    0
    1
    Vrouw
    NULL
    NULL
    Dank je voor de reacties. volgende week dinsdag een afspraak bij vk. Ik hoop dat het allemaal goed is maar het voelt zo gek... heb ik bij mijn 2 andere zwangerschappen nooit gehad vandaar dat je dan ook druk maakt en dat is natuurlijk ook niet goed.
    Maar helaas zijn de krampen nog niet minder en de afscheiding word ook meer maar nog wel bruinig/ heel donker rood.......
    Afwachten maar......
     
  6. mona82

    mona82 Lid

    4 feb 2011
    17
    0
    1
    Vrouw
    NULL
    NULL
    Ik wou nog even schrijven hoe het verder verlopen is. Ik heb de vk gebeld vrijdag omdat ik helder rood bloed verloor, ik moest nog ff afwachten en de vk belt mij in weekend weer hoe het verder met mij gaat. Gisterochtend belde de vk om te vragen hoe en wat en ze wou dan graag een echo maken. Echo gemaakt mijn baarmoeder was leeg, maar daarnaast zat wel iets wat zie niet zo goed kon verklaren een cyste en die had ik bij mijn vorige zwangerschap ook dus ik moest toch ff voor controle naar de gyn. Weer werd er een inwendige echo gemaakt en ze kon niet echt iets zien er werd bloed geprikt en als de HCG waarde hoger waren dan 3000 dan zou ik een kijk operatie hebben om te kijken of er dus en waar nog iets zat.
    Helaas teleurstelling . ok in en na de tijd hoorde ik dus dat mijn eileider verwijderd is hij was niet meer te redden omdat ik dus een buiten baar moederlijke zwangerschap had.
    Dus dit is mijn verhaal ben best verdrietig en voel ook K*t maar goed hopen dat ik toch nog wel een keer zwanger word we gaan toch echt graag voor 3 kindjes maar dit maakt het er niet makkelijker op..
     
  7. Wiskagirl

    Wiskagirl Bekend lid

    6 okt 2011
    718
    0
    16
    Roosendaal
    Jemig meid! Wat ongelofelijk k*t! Ik heb het zelf 2 jaar geleden ook soort gelijke mee gemaakt last van buikpijn en gyn zag ook idd (cyste) lag binnen een uur op de operatie tafel.
    Bij mij bleek het idd te gaan om een cyste en die hebben ze meteen Door geprikt. Ze zeiden tegen mij ga er maar vanuit dat het een miskraam wordt konden vruchtje ook niet vinden. Wonderbaarlijk is mijn "miskraam" 2 jaar nu.
    Ik weet aan mijn verhaal heb je nu niks.
    Ik wil je wel duidelijk maken met 1 eierstok kan je ook prima zwanger raken heb ik bij een vriendin gezien!.
    Hele Dikke knuffel vanuit hier!.
     

Deel Deze Pagina