+/- 2-3 weken zwanger bloedverlies

Discussie in 'Eerste symptomen' gestart door Amanda28, 21 nov 2015.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Amanda28

    Amanda28 Lid

    19 apr 2014
    60
    1
    8
    Hoi na lang wachten heb ik afgelopen woenadag een positive test gekregen deze Geeft aan dat ik rond de 2-3 weken zwanger ben. Super blij natuurlijk! Maar nu had ik de vrijdag daar voor tot zondag licht bloed verlies gehad. En de Maandag en dinsdag voor de zwangerschap test Wat bruin bloed. Nu Heb ik sinds gisteren weer licht bloed verlies met slijm. (Beetje roze/rood van kleur) heeft iemand hier meer ervaring mee? Ben zo bang op weer een miskraam. Ik Heb verder geen buikpijn wel af en toe was krampjes/steekjes.
     
  2. Jajo

    Jajo Fanatiek lid

    7 aug 2015
    3.462
    904
    113
    Amanda als eerst gefeliciteerd. Wanneer de cb 2-3 aangeeft ven je 4-5 weken zwanger. Heb je een regelmatige cyclus? Meer mensen hebben in het begin licht bloedverlies. Dit kan innesteling zijn of een soort doorbraak bloeding. Ik snap dat je je hier zorgen om maakt, maar ik denk dat je je geen zorgen hoeft te maken zolang je niet veel bloed verliest of enorme krampen hebt.
     
  3. xarianne

    xarianne Lid

    23 mrt 2014
    41
    0
    0
    NULL
    NULL
    Als het echt een klein beetje is, dus als je nog geen maandverbandje nodig hebt zou ik me niet teveel zorgen maken. Ik heb het bij mn eerste zwangerschap ook gehad rond die tijd, en nu bij mn tweede een week voor ik weer ongesteld had moeten worden.

    Als het meer krampen worden, en meer bloedverlies even je vk bellen.

    En nog gefeliciteerd trouwens:D
     
  4. Amanda28

    Amanda28 Lid

    19 apr 2014
    60
    1
    8
    Hi Jajo zoiets had ik op internet al gelezen 4-5 weken. Mijn cyclus is een drama Ik Heb geen idee Wanneer mijn eiersprong is geweest. Op 17 September Heb ik een kunstmatige inciminatie gehad met natuurlijk OV. Maar Ben Vanaf die tijd niet meer ongesteld geworden. Als ik mij niet vergis Heb ik 12 okt (ergens rond die tijd) bloed laten prikken. Die was negatief. Ze Wilde van het ziekenhuis dat ik pillen ging slikken om een menstruatie op te wekken zodat ik weer een nieuwe KI behandeling Kon starten. Maar Heb gezegd "nee bedankt, ik wacht liever op natuurlijke manier". Op 6 november weer een test gedaan negatief. En kreeg op 12 November heel licht bloed verlies bij het afvegen. Dit hielt aan tot 15de dus dacht "now toch ongesteld geworden, ik Ben vaker echt minimal ongesteld" Maar toen kreeg ik op 17 November echt een bluin propje. Dit Heb ik nog nooit gehad en iets zei mij ga testen. 18de kruitvattest positief. 19de clear blue postief 2-3 weken. Maar Vanaf de 18de Heb ik weer licht bloed verlies alleen bij het afvegen. Nu nog steeds. Af en toe een Krampje. Soms geen bloed met afvegen en soms Wat meer Maar het is altijd gepaard met slijm. Zo dat is een heel verhaal haha mischien is het niks Maar toch maak ik mij zorgen zit momenteel ook in de buiten land op vakantie.
     
  5. Another

    Another Bekend lid

    10 okt 2015
    680
    311
    63
    Als ik het goed begrijp heb je dus op 17 september voor het laatst een kunstmatige inseminatie gehad? Daarna niet meer?

    Je zou dan verwachten dat je nu op z'n minst 10 (8+2 extra) weken zwanger zijn, als je uitgaat dat sperma maximaal 5 dagen overleeft in jou.
     
  6. Amanda28

    Amanda28 Lid

    19 apr 2014
    60
    1
    8
    Klopt Another, Maar Ik Heb blijkbaar toch geen ovulatie gehad ondanks een positieve ovelatie test. En uit bloedtest ruim 3 weken later was ik niet zwanger. Waarschijnlijk Heb ik in de tussen tijd een ovelatie gehad. En natuurlijk zwanger geraakt. Ik geloof niet dat ik zwanger Ben van September. Clear blue gaf tens lite 2-3 weken aan en een week daarvoor testen ik nog negatief. Hoop dat alles goed blijft gaan als ik rustig blijf Heb ik geen slijm/roze bloedverlies. 7 dec Heb ik mij. Eerste echo, gezien ik nu op vakantie Ben in het buitenland ging het Helaas ook niet eerder.
     
  7. Amanda28

    Amanda28 Lid

    19 apr 2014
    60
    1
    8
    Ik heb nu gelukkig bijna 5 dagen geen bloedverlies meer gehad 😄
     
  8. Molensteen

    Molensteen Fanatiek lid

    17 nov 2014
    4.059
    21
    38
    Vrouw
    Ik zou je gyn vk bellen voor onderzoek...
     
  9. Amanda28

    Amanda28 Lid

    19 apr 2014
    60
    1
    8
    Ik heb 7 dec mijn eerste echo. Net terug van vakantie Ik Heb al meer als een week geen bloedverlies meer gehad. En Ben lekker goed misselijk 😁. Dan weten we meer en ook presies hoe ver ik Ben. Want rekenen Vanaf de laatste menstruatie gaat niet. Die was begin sept. Ik Heb een onregelmatige cyclus en Heb de maand okt overgeslagen met ongesteld. Dus Ik moet ergens in November een eiersprong hebben gehad Maar Wanneer is de vraag ☺️
     
  10. Amanda28

    Amanda28 Lid

    19 apr 2014
    60
    1
    8
    Ik Heb afgelopen Maandag de eerste echo gehad en het Hartje klopte en Ben nu ongeveer 7w2d 😍 De 22ste moet ik weer terug voor een echo. Ik Heb geen bloedverlies meer gehad.
     

Deel Deze Pagina