herkent iemand dit?

Discussie in 'Eerste symptomen' gestart door OemAdam, 2 feb 2016.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. OemAdam

    OemAdam Lid

    19 okt 2015
    45
    1
    8
    NULL
    NULL
    Beste allen,

    ik zou gisteren ongesteld moeten worden maar dat is tot nu toe niet gebeurd. al een aantal testjes versleten haha en telkens negatief.

    nu wist ik precies wanneer mijn eisprong was en gelijk vanaf toen waren er aparte symptomen die ik normaliter niet heb. alleen die testjes blijven dus negatief.

    ik heb wel met vlagen echt vervelende steken rechtsonder in mijn baarmoeder en je kan ook duidelijk hardheid/bolheid zien en voelen.

    is iemand hiermee bekend want ik begin me toch wel een beetje zorgen te maken? kan natuurlijk morgen pas de dokter bellen maar wilde nu alvast kijken of iemand zich hierin herkent


    groetjes

    OemAdam
     
  2. biebielove

    1 feb 2016
    12
    0
    0
    NULL
    NULL
    Ik heb dit ook een aantal keren gehad dat ik inderdaad echt dacht dat ik zwanger was en de test wit bleef. Maar ik was toen helaas ook niet zwanger. Maar je kan ook een late innesteling hebben. Dus ik zou morgen nog een keer testen.
     
  3. OemAdam

    OemAdam Lid

    19 okt 2015
    45
    1
    8
    NULL
    NULL
    ben naar de dokter geweest en die zag niks en gaf ook aan dat ik gewoon mijn menstruatie moet afwachten.

    Dat doe ik tot heden nog steeds:)

    dankjewel voor je reactie en gefeliciteerd met je zwangerschap!
     
  4. TigerAngel7

    TigerAngel7 Fanatiek lid

    2 jan 2015
    1.898
    1.277
    113
    Vrouw
    Dat had ik de eerste x ook en was toen 1,5 week overtijd en de testen bleven negatief toen bloed geprikt en bleek dat ik wel zwanger was. Helaas is deze uitgelopen op een miskraam leeg vruchtzakje. Nu ben ik weer zwanger en toen testen ik 3 dagen voor nod gelijk knalpositief ondertussen 22 weken zwanger. Zal idd gewoon even afwachten. En mocht je na 2weken nog niet menstrueren gewoon je dokter weer opbellen
     

Deel Deze Pagina