Onzekerheid plus foto buik in fotoalbum

Discussie in 'Eerste symptomen' gestart door manuelah, 29 apr 2016.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. manuelah

    manuelah Lid

    18 nov 2007
    78
    0
    0
    meeden
    #1 manuelah, 29 apr 2016
    Laatst bewerkt: 29 apr 2016
    Hallo ik ben zo onzeker dat ik het even kwijt moet.
    Ik ben nu 13 dagen overtijd met een normale cyclus van 26 dagen.
    Mijn gevoel zegt dat ik zwanger ben en heb ook behoorlijk last van een aantal symptomen alleen tot nu toe twee drie dagen misselijkheid in vlagen.
    Ik geef nog steeds bv aan mijn dochter van bijna 1 en sinds dat ik e en paar dagen overtijd was deden mijn tepels enorm pijn zelf met voeden alsof er kleine naaldjes in werden geprikt.
    Nu heb ik inmiddels 5 testen gehad waarvan ook eentje bij de dokter allemaal negatief.

    Mijn kraam van mijn dochter vertelde dat ik het beste weer kan testen op de eerst volgende dag dat ik mijn menstruatie zou moeten krijgen maar dat houd in dat ik dan bij de tweede periode aankom had 17 april moeten worden laatste keer was 22 maart volgens berekening zou ik nu 5+3 moeten zijn.
    Mijn buik is ook dikker dan normaal dat me oudste dochter steeds zegt mama je buik is erg dik en ik zeg dat ja komt door eten want zolang ik nog geen positief in handen heb wil ik het even zo houden

    Heeft iemand hier ervaring mee??
     
  2. Jajo

    Jajo Fanatiek lid

    7 aug 2015
    3.462
    904
    113
    Wat vervelend meid. Door borstvoeding kan je een onregelmatige cyclus hebben. Maar hoe vervelend dan ook, nu ben je (nog) niet zwanger. Zolang de testen negatief blijven.
     
  3. Be Happy

    Be Happy Niet meer actief

    Klopt.

    Symptomen/klachten ontstaan door de aanwezigheid van HCG. Dus als het een zwangerschap zou zijn, zou je dat nu onderhand toch echt moeten zien op een test.

    Je zou nog een bloedtest kunnen overwegen of zelfs een echo voor je eigen gemoedsrust, maar symptomen kunnen je erg voor de gek houden en zeggen helaas vaker niet iets dan wel.

    Wellicht heeft het een en ander toch te maken met de borstvoedingshormonen. Hormonen zijn en blijven rare dingen die gekke symptomen kunnen veroorzaken.
     

Deel Deze Pagina