Ervaring innestelingsbloeding

Discussie in 'Eerste symptomen' gestart door Nitty, 21 mei 2016.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Nitty

    Nitty Actief lid

    21 mei 2016
    106
    0
    0
    Thuisblijfmoeder
    Breda
    Toen ik graag zwanger wilde worden was ik altijd erg nieuwsgierig naar ervaringen mbt inbestelingsbloedingen.

    Daarom wil ik hier mijn eigen ervaring delen want misschien zijn er meer dames die ervaringen willen lezen.

    De eerste zwangerschap geen bloeding gehad. Na besluit dat we zwanger wilden worden nog 1x ongesteld geworden en 2e maand positieve test. Eerste symptoom was het anders aanvoelen van mijn tepels rond nod. Om zwanger te worden hadden we om de dag sex gedurende de hele maand (behalve tijdens ongesteldheid natuurlijk)

    Tweede zwangerschap (nu 23 weken) had ik 4 dagen voor nod een heel licht streepje op een early predictor test. De dag erna begon ik te bloeden. Als ik die test niet had gedaan zou ik echt zweren dat ik ongesteld was. Ik kon geen verschil opmerken. Het bloeden heeft 6 dagen aangehouden de 1e twee dagen het ergst daarna minder. De dag nadat het bloeden stopte hcg gemeten op 485 en een week later op 7000 hartstikke zwanger dus. Terwijl iedereen incl mijn man er anders over dacht. Ik zelf had er vreemdgenoeg wel al die dagen nog een positief gevoel bij ik denk dat dat door die test kwam in de dagen na de 1e test heb ik er nog 2 gedaan. Eerst een digitale early die aangaf zwanger en op nod een normale test die een dikke posotieve streep zei. De vk zei dat dat ook zo kon zijn als het vruchtje wegwas maar zwangerschapsweefsel nog hormoon afgeeft. Gelukkig was het dus werkelijk een innestelingsbloeding. Nadat we besloten zwanger proberen te worden van de 2e ben ik niet meer ongesteld geworden en direct zwanger geraakt die maand. Om zwanger te worden hadden we om de dag sex gedurende alle dagen van de maand na mijn laatste ongesteldheid.

    Hopelijk kan ik hiermee sommige dames die graag zwanger willen worden goeie hoop of vergelijkingsmateriaal geven

    Groetjes Nitty
     
  2. mammy27

    mammy27 Lid

    17 okt 2012
    49
    0
    0
    NULL
    NULL
    Hoi,

    ik hoop zooo dat ik dalijk het zelfde verhaal als jou kan vertellen. Mijn nod is 25 mei maar kreeg gister opeens een lichte bloeding die nog steeds aan het doorgaan is. Het is nu 3 dgn voor me nod. Word er onzeker van omdat ik normaal wel regelmatige cyclus van 28dgn heb. Het is nie gelijk zoveel als me ongi maar het bloed blijft wel komen.Gister was het weinig en donker vandaag is het helder rood. En dan voornamelijk als ik ben gaan plassen. IK heb geen positieve test gehad tot nu toe maar was er mss te vroeg voor hoop ik. Ik liep al dagen met kwaaltjes en had er goeie hoop bij maar die bloeding maakt me onzeker.
     
  3. MaBaD

    MaBaD Niet meer actief

    Ik lees hier graag even mee.
     
  4. Friesje203

    Friesje203 Fanatiek lid

    31 dec 2014
    1.142
    844
    113
    Hier hetzelfde, kan het prima af met inlegkruisjes, al een dag of 4???
    Mijn NOD is morgen/dinsdag.
    Soms bruin, soms rood, vooral na een grote boodschap..
    Test was vrijdag negatief.
     
  5. Indiaa

    Indiaa Lid

    23 mei 2016
    8
    0
    0
    NULL
    NULL
    Hoi allemaal!

    Ik ben helemaal nieuw hier... Lees elke maand mee. Alleen nu ook echt de behoefte om van mij af te schrijven en mijn ervaringen te delen.

    Mijn gemiddelde cyclus is 28 dagen maar vorige maand had ik een cyclus van 33 dagen wat bijna nooit voorkomt. Ben ook al ruim 2 jaar van de pil af.

    28 mei is mijn nod.. Maar gisterochtend tijdens mijn toiletbezoek kreeg ik opeens slijm met bloed. Zonder dat ik last had van krampen, daarna kreeg ik wel opeens last van lichtelijke menstruatiekrampen. Bijna een week te vroeg, alleen dit lijkt niet echt op menstruatie. Ik heb er nog steeds last van maar het is heel weinig, het is alleen maar tijdens de toiletbezoeken en het is meer slijmerig.

    Ik ga zowieso 28 mei een test er tegenaan gooien!
     
  6. Tweety01

    Tweety01 Actief lid

    4 mei 2016
    154
    14
    18
    Bedankt voor je verhaal Nitty. Jouw verhaal doet me wel een beetje aan mijn verhaal denken.
    Afgelopen donderdag en zondag positief getest en gisterochtend begon bij mij met roze slijm tijdens vegen en dat is overgegaan in helderrood bloed bij het vegen inclusief soort van menstruatiepijn.
    's Middags kon ik gelijk terecht bij de huisarts die gaf aan dat het een verlate innesteling kan zijn en ze achte de kans klein dat het op een miskraam zou uitkomen. Vandaag nog steeds helderrrood bloedverlies (geen stolsels) en ook nog wat krampen.
    Ik voel me nog wel wel zwanger en moe maar ben zo benieuwd of het wel goed gaat. Zodra het bloeden voorbij is moet ik weer testen om te kijken of het positief is..
    Pfff spannende tijd
     
  7. susy26

    susy26 Niet meer actief

    interessant om te lezen ,dankjewel.
     
  8. Indiaa

    Indiaa Lid

    23 mei 2016
    8
    0
    0
    NULL
    NULL

    Hoi Nitty, vraagje... Had jij voor het bloedverlies nog enigszins last van afscheiding? Ik had namelijk ontzettend veel lotion achtig witverlies.
     

Deel Deze Pagina