Week overtijd, maar geen symptomen

Discussie in 'Eerste symptomen' gestart door mamahartje, 24 jun 2016.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. mamahartje

    mamahartje Actief lid

    31 aug 2012
    233
    0
    0

    Hallo allemaal,
    Ben eigenlijk nooit zo actief geweest op het forum.. ☺️ Maar zit nu toch een beetje met dit. Ben al een week overtijd, maar heb nou niet echt zwangerschapssymptomen. Ben een keer eerder overtijd geweest, 2 jaar geleden, maar toen toch ongesteld geworden. Nu durf ik niet goed erover te denken of ik nou zwanger kan zijn (zou het wel geweldig vinden, nog een kleine erbij)!
    Mijn cyclus is normaal heel regelmatig. En voel me nu ook niet alsof mijn menstruatie eraan komt. Maar vind het toch een gek idee dat ik zwanger kan zijn, ben de hele tijd aan het zoeken naar andere oorzaken voor het uitblijven van mijn menstruatie.
    Ben recent een kilo afgevallen. Niet dat ik wil afvallen, maar ben gezonder gaan eten en minder snoepen, dus denk vandaar. Ben namelijk al niet te dik. Eerder aan de lichte kant. Daarom vraag ik me af of die ene kilo verlies mij misschien te licht maakt om nog te menstrueren. 😓
    Lijkt me ook wel raar aan de andere kant. Ik eet best wel veel, dus lijd geen honger ofzo.
    Bij mijn eerste had ik ook geen idee dat ik zwanger was, en kwam er toen pas laat achter. Kan dus ook niet vergelijken hoe ik me toen voelde begin van de zwangerschap.
    Ik ben wel erg moe, maar dat ben ik al tijden, dus ook geen indicatie naar mijn idee.
    Nu weet ik het gewoon niet meer. Ik wil volgende week zeker een test doen, als ik dan nog steeds niet ongesteld ben geworden. Maar nu zit ik gewoon ernstig in de twijfelmodus. 😉
    Wilde even van me afschrijven, vandaar dit bericht. Ik weet dat er meerdere vrouwen zijn in een soortgelijke twijfelachtige situatie. Dat maakt het ook zo onzeker. De een blijkt wel zwanger, de ander toch weer niet.
    Ik probeer mezelf niet teveel hoop te geven, maar stiekem word ik wel al blij van het idee.

    Liefs van mij.
     
  2. mamabeertje

    mamabeertje Fanatiek lid

    9 sep 2015
    1.618
    349
    83
    Je hoeft er inderdaad niks van te merken. Bij mijn eerste zwangerschap merkte ik eigenlijk ook pas na 6 weken echt wat. Toen werd ik misselijk:(
    Maar je kan natuurlijk ook gewoon overtijd zijn. Volgende week gauw een restje doen dan weet je het zeker. Spannend!
     
  3. zonnetje2015

    zonnetje2015 VIP lid

    13 sep 2014
    9.435
    4.239
    113
    Je bent een week overtijd? Waarom doe je geen testje dan?
     
  4. anoniem666

    11 nov 2013
    36
    0
    0
    NULL
    NULL
    Ik zou eigenlijk in plaats van op internet te zoeken naar vergelijkbare ervaringen en jezelf extra onzeker te maken gewoon een testje doen.

    Bij de kruidvat heb je super goedkope testjes die bij een week overtijd een mega knaller geven.
    Dan heb je binnen 5 minuten duidelijkheid:)
     
  5. mamahartje

    mamahartje Actief lid

    31 aug 2012
    233
    0
    0
    Ja jullie hebben wel gelijk. Bedankt voor de reacties.
     
  6. Melissa04

    Melissa04 Lid

    22 feb 2016
    13
    0
    0
    Ik was ook een week over tijd, merkte ook totaal niks. En had eigenlijk ook niet eens door dat ik al een week over tijd was.

    Bij de kruidvat test gehaald, 2 voor 5 euro. En binnen 50 seconde gaf ie positief aan.
    En nog merk ik er vrij weinig van. Ben soms wel moe, en met vlagen misselijk. Begin sinds een paar dagen last van mijn borsten te krijgen.
     
  7. Rebelleflower

    Rebelleflower Fanatiek lid

    26 sep 2015
    1.256
    2
    38
    Vrouw
    Mijn klachten kwamen ook pas toen ik 6 weken zwanger was. Dus zou goed kunnen dat je nu niets voelt en toch zwanger bent.
    Maar wat hier boven al gezegd wordt ga een test doen meid!! Dan heb je meer zekerheid.
    Is die negatief ben je misschien gewoon wat later deze maand.
    Succes en laat je het even weten? :)
    Overigens kan je nu met een week overtijd ook al overdag testen (als je van te voren niet teveel drinkt). Beste is alsnog in de ochtend natuurlijk maar als je echt niet kan wachten zou die nu ook al positief moeten zijn.
     
  8. mamahartje

    mamahartje Actief lid

    31 aug 2012
    233
    0
    0
    Tja... Had nog een KV test liggen (2 stuks). Maar zag die ie eigenlijk al verlopen is, dus misschien niet al te betrouwbaar. Eerste test twee dikke strepen, duidelijk. Ik dacht, doe die tweede ook maar. Daar kleurt het controlestreepje maar héél licht, het teststreepje nauwelijks zichtbaar. Toch maar nieuwe kopen. Hoop dat ik er vandaag aan toe kom, maar heb dus nog geen 100% zekerheid. Hoewel die eerste zo duidelijk is, dat het er wel op lijkt.... Bedankt voor de reacties. Dat ik een bericht geplaatst had gisteravond was om dit van me af te schrijven. Weet wel dat een test als enige zekerheid kan bieden. Maar kan niet in de nacht naar de kv om een te halen.
     

Deel Deze Pagina