innesteling zeurderig gevoel?

Discussie in 'Eerste symptomen' gestart door Kdelf, 17 jul 2016.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Kdelf

    Kdelf Lid

    18 dec 2015
    33
    0
    0
    NULL
    NULL
    Ha meiden. even snel voorstellen. Ik ben kelly, inmiddels 15 mnd bezig voor ons tweede kindje. Zit in de MMM. Bezig met spuiten. Helaas afgelopen oktober chemische zwangerschap ( miskraam met 4 wkn) en afgelopen maand een miskraam met 8 wkn en curretage achter de rug. 3 weken na curretage eisprong gehad ( was vorige week vrijdag) en nu zeurderige pijn in mijn onderbuik en na het toiletbezoek wat bloedverlies bij het afvegen ( wel na flink persen, sorry voor de details). Nu heel spannend of dit een innesteling is ( zou kloppen met aantal dagen heb het namelijk vanaf dag 7 en zit nu op dag 9) of vroege menstruatie die op gang komt. Ik weet dat niemand mij daar uitsluitsel over kan geven , moet echt nog een week wachten om het zeker te weten maar wel de vraag, iemand hier last van de innesteling gehad ? en dan in de vorm van wat bloedverlies en/of zeurderig gevoel onderbuik? soort hele lichte menstruatie pijn? En is het toen goed blijven gaan of alsnog een menstruatie of miskraam geworden?
     
  2. Martika

    Martika Niet meer actief

    Ik had innesteling pijn (dag 9) ik kon echt niet rechtop zitten. De pijn en dat duurde een paar minuten. Ik moest gaan liggen. Ik had geen bloedverlies. Jij mag altijd jou dokter bellen en vertellen dat jij zorgen maakt over bloedverlies. Ben je door IVF/IUI of spontaan zwanger geworden?
     
  3. qwerty123

    qwerty123 Fanatiek lid

    16 nov 2015
    1.569
    902
    113
    NULL
    NULL
    Zeurderige pijn had ik ook geen bloedverlies. Maar kan zeker bij een innesteling. Ben momenteel 8 weken. Ik hoop het voor je :) wachten duurt Lang he?
     

Deel Deze Pagina