Wat denken jullie?

Discussie in 'Eerste symptomen' gestart door Mibow, 16 sep 2016.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Mibow

    Mibow Niet meer actief

    Ik weet dat niemand me hier kan vertellen of het wel of niet zo is, maar misschien heeft iemand iets vergelijkbaars gehad en ik ben even benieuwd wat jullie hiervan denken.

    9 maanden geleden ben ik bevallen van een zoontje. Omdat ik nog bv geef ben ik nog niet weer aan de pil begonnen. Ik heb de cerazette pil geprobeerd maar werd daar zo verdrietg en boos van dat ik daarmee gestopt ben. Wanneer mijn man en ik seks hebben, gaat hij 'voor het zingen de kerk uit' en ik dacht, omdat ik toch nog bv geef, zal dat wel goed gaan. Vooropgesteld dat als ik nu zwanger zou zijn, dit niet erg zou zijn en het kindje meer dan welkom zou zijn.

    Nu had ik 3 dagen geleden een roodachtig draadje in mijn afscheiding en met afvegen was het ook een beetje roodachtig. Omdat we de hoeveelheid vaste voeding van mijn zoontje langzaam aan hrt opbouwen zijn en hij daardoor wat minder drinkt, neemt mijn melkproductie wat af. Ik kan me voorstellen dat daardoor alles weer een beetje op gang komt en dit misschien de eerste tekenen zijn van een aankomende menstruatie. Ik ben na de bevalling namelijk nog niet ongesteld geweest. Ik heb dus ook nog geen idee of ik alweer een eisprong heb gehad nu. Maar... nu heb ik na de roodachtige afscheiding best wat last van mijn onderbuik. Nu voor de 2e dag en sinds vanochtend ook ontzettende pijn in mijn onderrug. Iets wat bij mijn vorige zwangerschap het eerste teken bleek te zijn.
    Daarnaast heb ik gisteren al 2 keer zitten huilen en lachen tegelijk. En ik betrap mezelf erop dat ik heel internet alweer afstruin en alle zoekresultaten op google die te maken hebben met innesteling, al heb gelezen.

    Ik heb echt zo'n gevoel... pff wat denken jullie?
    Het zou wel echt een gelukstreffer moeten zijn maarja je weet het niet.. de vorige keer was het ook direct na het stoppen met de pil al raak, dus we maakten al grapjes over superzaad haha.
     
  2. Mibow

    Mibow Niet meer actief

    Heeft niemand er een idee over?
     
  3. Diazz

    Diazz VIP lid

    28 dec 2014
    6.391
    3.134
    113
    Ik zou gewoon een testje doen. Het kan natuurlijk een aankomende menstruatie zijn, maar net zo goed een zwangerschap zijn.
    Succes!:)
     
  4. marlyj80

    marlyj80 Actief lid

    16 jul 2016
    498
    1
    18
    Ja je kan zwanger zijn of ongesteld worden. Ook al geef je borstvoeding dan kan je toch zwanger raken. Je ziet wel vaak dat het langer duurt voordat er weer een eisprong komt maar je geeft dan ook al langer bv en zeker nu je aan het afbouwen bent, kan je zomaar 'ineens' een eisprong hebben.
     
  5. RoGiJuLi

    RoGiJuLi VIP lid

    15 apr 2011
    53.566
    15.059
    113
    Nabij Utrecht
    Ik denk eerder aan een eisprongbloeding en de kwaaltjes daarna die komen vanwege de hoge progesteron aanmaak.

    Ik zou volgende week een testje doen en bij negatief dan een week later weer.
     
  6. Mibow

    Mibow Niet meer actief

    Ik dacht inderdaad ook aan 'ineens' een eisprong die ik dan niet gemerkt heb . Maar hoe groot is de kans, als je ook bedenkt dat het dan alleen van voorvocht zou zijn..

    Volgende week dan inderdaad maar even testen. Ik heb gisteren al getest, maar dat is natuurlijk veel te vroeg

    Ondertussen voel ik me wel nog steeds 'anders', maar dat kan ook tussen mijn oren zitten natuurlijk
     
  7. marlyj80

    marlyj80 Actief lid

    16 jul 2016
    498
    1
    18
    Lastig is dat. Ik heb zelf ook lang bv gegeven. Als je cyclus weer op gang komt, krijg je ook al die hormoonklachten erbij die je ook kan voelen als je zwanger bent. En hoe groot is de kans dat je zwanger raakt van voorvocht? Ja, waarschijnlijk klein, maar er is altijd een kans... Ik vrees dat je enkel kan afwachten. Sterkte met alles!
     
  8. Mibow

    Mibow Niet meer actief

    Dankjewel! Ja lastig ook dat al die klachten het een maar ook precies het tegenovergestelde kunnen betekenen.

    Ik heb nu zo'n erge lage rugpijn dat ik het bijna wel hetzelfde kan noemen als bij de zwangerschap van mijn zoontje. Ik durf alleen nog niet te testen.. weet natuurlijk niet wanneer mijn eventuele eisprong is geweest dus geen idee wanneer testen zou kunnen.
     
  9. Mibow

    Mibow Niet meer actief

    Ik moest even zoeken maar het topic is er nog! :)
    Afgelopen vrijdag dacht ik ongesteld te zijn geworden, voor het eerst na de bevalling dus. Het was (sorry voor de details) een mix van steeds maar hele kleine beetjes roze/rood/bruin bloed. Na 1.5 dag dus zaterdag eind vd ochtend was het helemaal weg. Niks geen bloed meer te bekennen.
    Heeft iemand ook zoiets vergelijkbaars gehad? Is dat misschien normaal omdat ik nog bv geef of kan dat geen invloed hebben op de duur en de hoeveelheid van een menstruatie?

    Nu heb ik sinds vandaag last van mijn lies. De buikpijn is ook weer een beetje aanwezig en rugpijn ook lichtelijk, is wel weg geweest in de tussentijd. Die steken in mijn lies komen me ook weer bekend voor van mijn vorige zwangerschap.
    Kan die bloeding ook wat anders zijn geweest een innesteling bijv? En stel dat het dat was, na hoeveel dagen kan ik dan testen?
     

Deel Deze Pagina