Jeuk, eczeem of uitslag van HCG/zwangerschap?

Discussie in 'Eerste symptomen' gestart door MarjoleinART, 11 okt 2016.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Kan iemand met helpen misschien? Sinds ik een positieve test heb, staan mijn benen en armen helemaal onder de uistlag! Ik vind het wel heel toevallig, omdat ik dit nog NOOIT eerder heb gehad! Maar ook niet bij mijn vorige zwangerschap. Het jeukt onzettend. Kan dit door de zwangerschap (hormonen)? Iemand dit ook gehad? Heb op google wel iets gevonden over zwangerschapsallergie. Iemand hier bekend mee??

    Ben net naar de huisarts geweest en hij dacht aan een allergie (voedselallergie). Nu heb ik zondag wel een buffet gehad, maar achteraf gezien, had ik het zaterdag al, dus kan het eigenlijk daar niet van zijn! Ik heb wel verteld van mijn zwangerschap, maar goed, dat is nu 3 dagen dat ik het zelf weet. Zit nog voor mijn NOD! Even verder afwachten dus!

    Heb pilletjes gekregen, dus hopelijk gaan ze werken!

    Ik hoop graag te horen of iemand hier bekend mee is. Heb het in de ochtend heeel erg, en nu zakt het weer wat. Maar zodra ik er weer aankom .... Afblijven, maar dat is echt moeilijk!!

    Groetjes Marjolein
     
  2. pandavliegen

    pandavliegen Fanatiek lid

    17 jan 2014
    3.675
    80
    48
    Mars
    zwangerschapsallergie kan ja, dat je door je hormonen wat sterker of ineens allergisch reageert op bepaalde dingen.

    Als je zaterdag iets hebt gegeten waar je nu op reageert kan prima, ik heb 'gewone' voedselallergieën en daar zit geen vaste tijd tussen.

    Dat wordt vooral dus nagaan wat je de dagen voorafgaand aan je allergie hebt gegeten, en al die producten uit je dieet bannen, zorgen dat de uitslag weg is en dan 1 voor 1 toevoegen...

    of misschien dat er producten tussen zitten waar je altijd wat gevoeliger op hebt gereageerd?

    Afblijven is inderdaad de key, en vet houden. Al werkt bij mij alleen hormoonzalf om uitslag weg te krijgen. En uitzoeken waarop je reageert ;)

    Sterkte!
     

Deel Deze Pagina