Gevoelige baarmoeder??

Discussie in 'Eerste symptomen' gestart door Luna30, 8 dec 2016.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Luna30

    Luna30 Fanatiek lid

    8 aug 2014
    1.567
    420
    83
    Zuid-Holland
    Hoi allemaal!

    29 november is mijn Mirena spiraal eruit gehaald, en aangezien ik een groot gedeelte van de tijd dat ik mijn mirena had nog borstvoeding gaf heb ik echt geen idee van mijn cyclus..

    30 nov in de avond en 1 en 2 december had ik een bloeding, ik ga uit van een onttrekkingsbloeding. 5 december had ik 's ochtends opeens wat bruinverlies en daarna helemaal niks meer, en 's avonds wat voelde zoals ik me voor mijn zwangerschap ovulatiepijn kon herinneren. Niet zo heftig als ik het vroeger soms had, maar wel duidelijk voelbaar. Maar ik weet dus zeker niet zeker of het een eisprong was, aangezien ik mijn cyclus niet ken, en dus ook een onttrekkingsbloeding heb gehad, denk ik/lijkt mij.

    Nu heb ik sinds die dag zo een "zware/aanwezige baarmoeder". Het klinkt echt heel raar, maar het voelt gevoelig en laag. Geen bloedingen meer. En steken in mijn borsten, en heel moe en emotioneel. Maar ja het is momenteel heel druk op werk dus ja heel logisch als moeheid met als gevolg emotioneel daardoor komt.

    Anyway, om een veel te lang verhaal kort te maken :p, herkent iemand die zware/gevoelige baarmoeder? Kan dit komen door het verwijderen van de mirena? Ik wil niet teveel in mijn symptomen lezen verder, aangezien voor mijn eerste zwangerschap ik altijd van alles voelde elke ronde haha. Maar die zware aanwezige baarmoeder is geen bekend kwaaltje.

    Thanks allemaal! (Mijn banner is dus een gok...;))
     
  2. Love1990

    Love1990 Niet meer actief

    Het gevoel van een zware baarmoeder heb ik altijd rond mijn eisprong. Echt zo'n gevoel dat hij er uitgedrukt wordt. Het zou best kunnen dat je nu rond je eisprong zit 😉
     
  3. Luna30

    Luna30 Fanatiek lid

    8 aug 2014
    1.567
    420
    83
    Zuid-Holland
    Dat klinkt bekend hoe je het omschrijft! Het is voor mij dus geen bekend kwaaltje maar ja nadat je lichaam een zwangerschap heeft doorstaan best normaal dat alles anders is lijkt me ;).
     

Deel Deze Pagina