Wel of niet.. in de war!

Discussie in 'Eerste symptomen' gestart door Dex1989, 14 feb 2017.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Dex1989

    Dex1989 Bekend lid

    21 dec 2016
    922
    648
    93
    Vrouw
    Hoi meiden,

    Ik ben even in de war, of althans, onzeker. Wie weet kan iemand van jullie mij helpen.

    Mijn vermoedelijke eisprong was 31 januari (of 1 februari). Knallende CB test op de 31e, had die dag ook het ovulatie gevoel, vooral zware benen. Mijn temperatuur was voor de 31e 36,4 de 1e 36,6 en de 2e 36,7. Dat zou betekenen dat ik vandaag 13 of 14 dpo ben. Heb wel het een en ander gevoeld (steekjes in onderbuik, lage rug, kriebelende borsten en buik), maar wil niet alles op een mogelijke zwangerschap schrijven. Mijn darmen zijn bijv. altijd wel gevoelig. Opvallend is alleen dat ik nu juist vaak moet, terwijl dat normaal niet zo is. En ik ben vooral steeds duizelig wanneer ik op sta.

    Nu even de mindere details.. afgelopen dagen best wat slijm verlies, enkel doorschijnend/wit, geen kleur. Dit weekend wat misselijkheidsvlagen, niet noemenswaardig, maar gisteravond wel kokhalzend. Duurde niet lang, maar viel me op. Voor het naar bed gaan na toiletbezoek ineens met afvegen 2 druppels roze/rood op het papier. Schrok me rot, want het voelde juist zo goed. Vandaag getest.. wit. En toch heb ik ook niet het gevoel dat de ongi eraan komt. Nu las ik ergens dat een evt. innesteling wel een paar dagen kan duren en dat je op je nod wat druppels bloed kan verliezen dat hierbij hoort. Iemand hier bekend mee? Zou dit de witte test dan ook kunnen verklaren?

    Ik voel me nu echt een meisje die alles zoekt om hoop te houden, maar het voelt zo goed en dat rijmt gewoon niet met de test, plus natuurlijk de uitblijvende menstruatie, want het heeft niet doorgezet.

    Ik weet eigenlijk niet zo goed wat ik van jullie wil horen, maar stiekem zou het fijn zijn als iemand iets in mijn verhaal herkent. Dank in ieder geval voor het lezen!! :)
     
  2. RoGiJuLi

    RoGiJuLi VIP lid

    15 apr 2011
    53.602
    15.069
    113
    Nabij Utrecht
    Ik denk dat je ei op 1 feb met een slow rise.
    Dan zit je vandaag op 13 dpo en gezien je witte test ben ik bang dat je ongi er aan komt.
    Een innesteling op 12 dpo kan wel maar is zeer uitzonderlijk.
    De misselijkheid en kokhalen hebben niks met een zwangerschap te maken. Zou dat wel door een zwangerschap komen dan zou het hcg al zo hoog zijn dat je nu al een duidelijke 2e streep had moeten hebben.
     
  3. Lisa1987

    Lisa1987 Fanatiek lid

    11 sep 2013
    1.845
    183
    63
    Vrouw
    Hier helaas geen hoopgevend bericht. Vooral als je ovulatietesten hebt gedaan dan moet je goed zitten met je ei... zelf heb ik er bij mijn zwangerschap langs gezeten waardoor ik een witte test had en de week daarna positief, maar ik gebruikte geen ovulatietesten. Of je ei moet toen niet gepsprongen zijn maar dat lijkt me stug.
    als je zoveel hoop hebt dat je zwanger bent kan je lichaam je aardig voor de gek houden waardoor je menstruatie uit blijft :( ik zou het even afwachten en anders volgende week nog een test doen.
     
  4. Dex1989

    Dex1989 Bekend lid

    21 dec 2016
    922
    648
    93
    Vrouw
    Dank jullie wel meiden! Vorige maand was ik er heel erg mee bezig, deze maand zit ik er veel relaxter in, dus verwacht (en hoop) niet dat mijn lichaam me nu voor de gek houdt.

    Wat ik zeg, mijn darmen (spastisch) en maag zijn altijd wel wat in de war, dus misselijkheid kan zeker daardoor komen. Zal niet met mogelijke hcg te maken hebben. Ik denk inderdaad dat vandaag dan 13 dpo is en hoop stiekem nog een beetje op een late innesteling. Maar ik ben zeker ook realistisch, ik wacht de komende dagen maar rustig af.. Mocht er nog iemand zijn met een zelfde ervaring, heel welkom! :D
     
  5. Dex1989

    Dex1989 Bekend lid

    21 dec 2016
    922
    648
    93
    Vrouw
    Ik duw deze toch nog een keertje omhoog want vooralsnog niks wijzer..

    Heb eens terug gekeken naar mijn temperatuur, afgelopen zondag (11 dpo) was hij ineens laag (dip) en vanaf maandag was hij weer hoog. Maandag had ik dus buik en rugpijn en savonds een paar druppels rood met afvegen. Vanaf dat moment is temp gestegen, enkel doorzichtige afscheiding en af en toe wat steekjes maar verder helemaal niks. Vandaag getest (16dpo) maar op blote oog wit (heeel goed kijken met licht erachter misschien een schaduw). De moed zakt me in de schoenen.

    Als ik echt een late innesteling heb gehad (11/12dpo) had ik dan vandaag zeker wat moeten zien of moet ik dan misschien langer wachten? Pff wil gewoon of ongesteld worden of een positieve test hebben!
     
  6. Lynx

    Lynx VIP lid

    19 jul 2008
    8.501
    2.396
    113
    Even afwachten nog. Bij de tweede had ik pas laat een positieve test. Zou 5-6 weken moeten zijn, maar de test gaf aan 3-4 weken.
     

Deel Deze Pagina