Een gezonde en fitte zwangerschap

moms-cover-zp
MOMS, het nieuwe boek van Radmilo Soda is verschenen op 12 oktober 2016. MOMS is een boek voor en over vrouwen die zwanger willen worden, zwanger zijn of net een kindje hebben gekregen.

Na zijn boek Echt Radmilo heeft Radmilo zijn kennis en ervaring op het gebied van een gezonde lifestyle beschreven in MOMS. Hij kreeg hierbij hulp van een team deskundigen op het gebied van zwangerschap en bevallen.

Hoe belangrijk is een goede start voor het kind en wat doet een gezonde lifestyle voor moeder en kind? Op deze en nog veel meer essentiëie vragen geeft MOMS antwoord.

Net als Echt Radmilo, bestaat MOMS uit drie delen:

  • informatie over je lichaam voor, tijdens en na de zwangerschap
  • workouts die je thuis kunt doen
  • heerlijke en gezonde recepten die iedereen kan maken

MOMS kun je op verschillende manieren gebruiken: als kookboek, om passende trainingsoefeningen te vinden of wanneer je even een moment voor jezelf hebt en meer wilt weten over je zwangerschap en alles wat daarbij komt kijken. Wil je als man begrijpen wat je vrouw doormaakt en hoe je haar kunt steunen lees dan gerust mee!

Je kunt MOMS kopen in de webshop van thestore.sodabodyfit.nl, Bol.com of een ...

Lees verder ...

Kraamcadeautje gezocht?

difraxMarktleider Difrax presenteert de populairste baby producten van Nederland nu in 1 luxe giftset!

Leuk om te geven en leuk om te krijgen

Ongeveer 75% van de ouders geeft aan dat ze wel eens een kraamcadeau hebben ontvangen waar ze niet blij mee waren. Het kan dus een echte uitdaging zijn om een passend kraamcadeau te bedenken. Marktleider Difrax presenteert daarom de populairste baby producten van Nederland samen in 1 pakket. Zo ben je er zeker van dat jouw cadeau in de smaak valt!

Een luxe giftset voor jongens of voor meisjes

De nieuwe cadeauset bevat de populaire anti-colic S-fles tegen darmkrampjes; twee fopspenen en een super zacht knuffeltje. De giftset is geschikt voor de allerkleinsten en is verkrijgbaar in een jongens en meisjes variant. De adviesprijs is € 17,99, verkrijgbaar via Difrax.com of in de babyspeciaalzaak.

Eerste keus van professionals

De Difrax S-fles is terug te vinden in bijna elk Nederlands huishouden met jonge kinderen. Het is dan ook niet voor niets de populairste babyfles van Nederland. Door het unieke ventielsysteem achter in de fles, mengt de lucht zich niet met de voeding. Je baby krijgt minder lucht binnen en de belangrijke voedingsstoffen blijven bewaard. 78% van de ouders ...

Lees verder ...

Helft jonge kinderen verkiest huishoudchemicaliën boven speelgoed

GaafofgevaarlijkJaarlijks circa 7.500 ongevallen.

Jaarlijks gebeuren er duizenden ongelukken met huishoudchemicaliën. Kinderen tussen de 0 en 4 jaar lopen het grootste risico. De oorzaak? Kinderen zien het gevaar niet en vinden de producten interessant. Onderzoek wijst uit dat 51% van de kinderen zelfs meer aandacht heeft voor huishoudchemicaliën dan voor speelgoed. Met alle gevolgen van dien. Daarom starten VeiligheidNL en de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) een campagne om deze ongelukken te voorkomen.

Jaarlijks 7.500 ongelukken

Jaarlijks gebeuren er 7.500 ongelukken met huishoudchemicaliën en doe-het-zelf producten.1 Bij 1.700 slachtoffers was het letsel zo ernstig dat ze op de Spoedeisende Hulp van een ziekenhuis terecht kwamen. Hierbij waren 360 kinderen jonger dan 5 jaar. Dat is er elke dag één! Kinderen lopen verreweg het grootste risico. In de meeste gevallen lopen ze na inname een vergiftiging op. Dat kan fatale gevolgen hebben.

Onderzoek bewijst: kinderen gaan voor huishoudchemicaliën

Ouders denken vaak dat het zo’n vaart niet loopt. Want zo interessant is een pot verf of een fles bleekmiddel toch niet? VeiligheidNL en de NVWA zetten daarom een experiment op om aan te tonen waar kinderen de voorkeur aan geven: huishoudchemicaliën of speelgoed. Het onderzoek is uitgevoerd door neuropsychologen van Braingineers.

In ...

Lees verder ...

Moderne Kunst voor Moderne Ouders

difraxDifrax introduceert een limited collectie fopspenen voor het goede doel.

Geïnspireerd door de kleurrijke kunstwerken van de Amerikaanse kunstenaar Keith Haring heeft Difrax een fopspenen collectie ontworpen. Door een fopspeen uit deze collectie te kopen steun je baby’s die te maken hebben met HIV/AIDS. €1 per verkochte speen wordt door Difrax en Prénatal direct gedoneerd aan de Keith Haring Foundation.

Charity edition

Difrax presenteerde op 22 september in de Kunsthal Rotterdam, de Charity Edition fopspenen met de unieke signatuur van kunstenaar Keith Haring aan de uitgenodigde pers. Per verkochte fopspeen gaat €1 naar de Keith Haring Foundation. De Keith Haring Foundation is opgericht in 1989 door de Amerikaanse kunstenaar Keith Haring. Deze foundation zet zich oa. in voor kinderen die getroffen zijn door HIV/aids. Deze Charity Edition is exclusief verkrijgbaar bij Prénatal in een gelimiteerde oplage.

Happy baby

Op het herkenbare vlindervormige schildje van de Difrax fopspeen prijkt oa. Happy Baby , geïnspireerd op het beroemde kunstwerk van Keith Haring ‘Radiant Baby’. Naast de herkenbare vlindervorm die het neusje vrij houdt om te ademen, heeft de fopspeen nog steeds het zelfde zuiggedeelte met een natuurlijke tepelvorm. Deze vorm maakt dat de fopspeen makkelijk wordt geaccepteerd.

De Collectie

De Charity Edition ...

Lees verder ...

Kurio Telekids TAB 2: De veiligste Android tablet voor kinderen

kurioKurio, de nr. 1 in slimme en veilige kids electronics, brengt de nieuwe Kurio Telekids TAB 2 op de markt. Deze Kurio kindertablet kenmerkt zich net als z’n voorganger als de veiligste tablet geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. De Kurio Motion techniek is nu nog verder ontwikkeld; kinderen kunnen nu samen sportieve games spelen voor de camera van de tablet. De Kurio is de eerste tablet ter wereld die deze functionaliteit heeft ingebouwd. De TAB 2 is verkrijgbaar in beschermhoezen in 2 kleuren: Blauw of roze.

Veiligheid op nr. 1

Het eigen Kurio Genius™ is één van de meest geavanceerde systemen op het gebied van internetfilters. Dit systeem garandeert dat kinderen op de Kurio Telekids TAB 2 in een veilige omgeving en zonder ouderlijk toezicht online video’s kijken, gamen en spelenderwijs leren. De ingestelde tijdlimiet zorgt ervoor dat kinderen niet langer dan wenselijk gebruik maken van de tablet. Door middel van het vooraf ingestelde profiel ‘groeit’ de Kurio met het kind mee; de restricties, websites en apps die toegankelijk zijn, worden automatisch aangepast naarmate het kind ouder wordt. Vanuit het oudergedeelte wordt het beheer gehouden. Een veilig gevoel toch?

Gamen en bewegen tegelijk

Niet meer onderuit hangen op de ...

Lees verder ...

Pagina 1 van 3123
© 2005 - 2015 Zwangerschapspagina.nl