Hallo allemaal, Vraagje, er staat me iets van bij dat ik ooit ergens gelezen heb dat diepvries vis niet goed is tijdens de zwangerschap.... Is dat ook zo of verbeeld ik me dit? (wat is dan ook het verschil met gewoon verse vis?) Ik hoop dat iemand dit weet, ik wil vanavond namelijk vis maken maar twijfel een beetje. Groetjes, Bo
Ik eet gewoon diepvriesvis, maar zorg er wel voor dat het volledig gaar is. Ben trouwens nergens tegengekomen dat dat niet zou mogen...
enige vis die je niet mag is vacuum verpakte vis, zoals gerookte zalm enzo, maar als je die verhit mag je die ook gewoon
(Diepvries-)vlees lijkt mij een stuk gevaarlijker (mn kip). Als je weet wat daar allemaal voor enge dingen in zitten... Gewoon goed verhitten.
Diepvries kun je gewoon eten. Goed laten ontdooien en goed verhitten. Hoe kun je vinden op www.voedingcentrum.nl
Ow gelukkig hihi Heb namelijk deze week ook diepvries vis gegeten. Van die vis cuisine van Iglo... Ik hou normaal eigenlijk niet zo van vis, behalve visticks ed. Maar die vis cuisine lijkt me toch gezonder, die mag ook wel gewoon toch?
Al zei mijn VK dat diepvriesvis niet zo goed is als verse vis hoor... Dus liever vers halen! En die viscuisine; je krijgt vast je vis binnen, maar er zit zoveel saus overheen en ook allerlei zout en smaakversterkers, dat het me niet heel gezond lijkt!
Poppedopje, daar heb je een punt. Er zit inderdaad heel veel saus overheen. Ik eet het omdat je vis moet eten... Verder houd ik niet zo van vis. Denk dat het dan toch maar de visolie capsules moeten worden?