Spierpijn?

Discussie in 'Gezondheid' gestart door Roxyroxx, 1 dec 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Roxyroxx

    Roxyroxx Niet meer actief

    Hi meiden,

    Ik vroeg me af of iemand bekend is met spierpijn cq. botpijn door de zwangerschap? Ik heb sinds vanochtend echt heeeeel veel spierpijn in mijn linkerarm... Het voelt niet meer echt als spierpijn maar als een soort pijn die dieper zit... Ik heb ook echt sinds vandaag veel meer last van mijn bekkeninstabiliteit en van tintelende handen en boeten.. Weet iemand of deze dingen wellicht met elkaar samen hangen? Ik merk dat ik iets van vocht vasthou, maar dat is echt maar weinig, geen hele dikke handen of voeten o.i.d.
     
  2. Blondje89

    Blondje89 Actief lid

    14 jun 2012
    463
    0
    16
    NULL
    NULL
    Ik ben nu 7 weken zwanger n heb ook spierpijn in mn armen en benen pff
     
  3. Roxyroxx

    Roxyroxx Niet meer actief

    Niemand ervaring ermee met mijn termijn (33 wkn zwanger)?

    Lig nu in bed en ineens weer heftige pijnen in (voornamelijk) mijn linkerarm. Overdag wel beetje pijn gevoeld maar nu is de pijn echt weer terug!

    Hopelijk weet iemand toch iets? Morgen zal ik even met de gyn bellen als ik er nog zo'n last van heb!
     
  4. sydneys

    sydneys Niet meer actief

    misschien het carpaal tunnel syndroom?

    tintelende handen heb ik, dan hou je vocht vast die je zenuw afknelt ofzoiets, snachts deed mn hele arm pijn, overdag ook vaak een vervelend gevoel, soms lichtjes pijnlijlk, snachts een paar keer fel pijnlijk

    kan misschien ook bij je benen voorkomen ofzo? je zegt dat je merkt dat je meer vocht vast houd dus ik zou zoiets denken
     
  5. Roxyroxx

    Roxyroxx Niet meer actief

    Hey Sydneys,

    Bedankt voor je reactie! Kan dat ook echt zo erg doorstralen naar je arm? God oh god... Is ook niks aan te doen als het door zwangerschap komt lees ik op internet... Poeh toch maar even aankaarten bij de gyn want dit doet echt zo'n pijn!
     

Deel Deze Pagina