ik kan wel het èèn en ander vinden via google maar ben toch benieuwd hoe jullie dit doen. zo makkelijk mogelijk i.i.g met het liefst olijfolie! alvast bedankt!
heel simpel vinden wij het lekkers./ grill gebruik ik. Paprika en tomaat en ui bijelkaar in een schaal.. teentjes knoflook erbij .. wel kneuzen zodat de sappen er uit komen.. olijfolie erover.. peper.. zout en italiaanse kruiden.. Heerlijk!
wat ook lekker is als je er wat meer van in doet en bijv wortels oid erbij.. Daarna pureren en je hebt echt de lekkerste pastasaus.. 10000000000 keer beter dan een potje (dan is trouwens 1 teentje knoflook genoeg
oh het water loopt me in de mond!!! heb alle ingredienten in huis dus dit ga ik morgen maken,laat wel even weten hoe het was! jummie!! hoelang doe je het onder de gril?
ja dat zat ik mij net zelf ook af te vragen.. Vrij heet weet ik wel en dan let ik steeds even op.. als ik de structuur en kleur mooi vind haal ik het er uit.. soms heb ik zin in iets een bite en soms wil ik het zachter hebben.. GEmiddeld 15 minuten denk ik