Ga terug   Zwangerschapspagina > Na de geboorte > Na de bevalling

Na de bevalling Voor al je vragen over de periode na de bevalling, het herstel na de bevalling en bevallingsverhalen.

Onderwerp gesloten
 
Onderwerp tools
  #1  
Oud 22 september 2011, 22:40
Ess85's avatar
Senior Member
 
Geregistreerd: 17 november 2010
Berichten: 954
Standaard Nog steeds niet ongesteld maar al weken klachten (flesvoeding)

Hallo,

Ik ben ruim 9 weken geleden bevallen en ben nog steeds niet ongesteld geworden. Ik heb al een aantal weken veel doorzichtig slijm, soms lijkt het net of ik ongesteld ben geworden want dan voel ik t er gewoon uitlopen, (sorry voor het vieze praatje) maar dan is het dus dat slijm en helaas geen druppeltje bloed te bekennen.

Ook heb ik al een paar weken echt een ongi gevoel, pijn in m'n buik, soms echt krampen, opgezette buik en ga zo maar door. Maar alsnog blijft de menstruatie weg. Baal er flink van want wil graag weten of alles weer werkt voordat ik ga beginnen met de nuvaring. En steeds denken dat ik ongesteld ga worden of ben geworden is ook wel vervelend.

Heeft iemand dit ook gehad en hoe lang duurde het dan voordat je ongesteld werd. Heb geen borstvoeding gegeven.
__________________
Mama van 2 mooie dochters!




  #2  
Oud 22 september 2011, 22:45
Elite member
 
Geregistreerd: 13 december 2009
Berichten: 3.411
Standaard Re: Nog steeds niet ongesteld maar al weken klachten (flesvoeding)

ik heb een jaar intensief Bv gegeven en had geen menstruatie. nu voed ik alleen nog maar een keer per dagh en nog steeds niks...al die tijd voelde ik het rommelen en had ik ook gewoon slijm zeg maar, maar nooit een menstruatie. heel misleidend! ook ik wil graag nu na 14 maanden ongi worden!
__________________
  #3  
Oud 23 september 2011, 00:18
Ess85's avatar
Senior Member
 
Geregistreerd: 17 november 2010
Berichten: 954
Standaard Re: Nog steeds niet ongesteld maar al weken klachten (flesvoeding)

Ja echt vervelend he dat je lichaam je zo voor de gek houdt. Iedere keer als ik naar de wc ga hoop ik dat ik ongesteld ben geworden maar nee hoor, helemaal niks
__________________
Mama van 2 mooie dochters!




  #4  
Oud 23 september 2011, 00:39
babyhope's avatar
Expert member
 
Geregistreerd: 23 juni 2009
Woonplaats: somewhere
Berichten: 13.382
Standaard Re: Nog steeds niet ongesteld maar al weken klachten (flesvoeding)

ess ik ben 2 juli bevallen en heb alleen de eerste 5 dagen bv gegeven..
daarna over op flesvoeding.. ook ik had telkens buikkrampen alsof ik elk moment ongi zou worden. begon ongeveer 6 weken na bevalling.. maar op 10 september op mijn verjaardag precies 10 weken na bevalling en ook echt om 23.30uur(geboorte jolisa) werd ik ongesteld..
de vk had me gewaarschuwd voor een heftige eerste menstr. na de bevalling maar dat is me echt meegevallen, 4 dagen en helemaal niet zo erg..
__________________
Trotse mama van een super mooi meisje!!

21~3~2013 dag lief klein sterretje! Je was zo welkom.
  #5  
Oud 23 september 2011, 08:42
Rianne86's avatar
Junior Member
 
Geregistreerd: 11 juli 2011
Berichten: 81
Standaard Re: Nog steeds niet ongesteld maar al weken klachten (flesvoeding)

Ik snap wat je bedoelt, ik voel precies het zelfde, mijn kleine is nu ruim 3 maanden, en heb ook al weken last van krampen enz... Heel vervelend. Maar niks aan te doen.
  #6  
Oud 23 september 2011, 09:20
mamavanlucas10's avatar
Member
 
Geregistreerd: 14 juli 2011
Berichten: 400
Standaard Re: Nog steeds niet ongesteld maar al weken klachten (flesvoeding)

Ik had ook dat slijmverlies en bleek zwanger.
Wel gepland hier en geen AC gebruikt na de bevalling.
__________________
Zoontje geboren 17 november 2010
Dochter geboren 23 januari 2012
Laatste brusje verwacht rond 27 februari 2015
  #7  
Oud 23 september 2011, 10:58
Ess85's avatar
Senior Member
 
Geregistreerd: 17 november 2010
Berichten: 954
Standaard Re: Nog steeds niet ongesteld maar al weken klachten (flesvoeding)

@babyhope, wat grappig zeg dat je om dezelfde tijd ongesteld bent geworden als dat ze geboren is. had jij ook last van doorzichtig slijmverlies?

@rianne, ja echt vervelend. Wil nu gewoon ongesteld worden en dan gelijk met de nuvaring starten. Ben ik tenminste ban die klachten af.

@mamavanlucas, gefeliciteerd met je zwangerschap. ik kan niet zwanger zijn. Heb maar 2x sex gehad en beide keren de condooms goed nagekeken.
__________________
Mama van 2 mooie dochters!




  #8  
Oud 23 september 2011, 11:08
babyhope's avatar
Expert member
 
Geregistreerd: 23 juni 2009
Woonplaats: somewhere
Berichten: 13.382
Standaard Re: Nog steeds niet ongesteld maar al weken klachten (flesvoeding)

ess ja ook heel erg veel slijmverlies.. en ik liep maar `dadelijk ben ik zwanger? ff test doen hihi
ja was heel apart trouwens echt ik ging om 23,30uur naar de wc en toen zat er een druppeltje op. haha ik zei nog huppaaaa minibevalling hierzo
__________________
Trotse mama van een super mooi meisje!!

21~3~2013 dag lief klein sterretje! Je was zo welkom.
  #9  
Oud 23 september 2011, 12:29
Ess85's avatar
Senior Member
 
Geregistreerd: 17 november 2010
Berichten: 954
Standaard Re: Nog steeds niet ongesteld maar al weken klachten (flesvoeding)

Ja je wordt er ook echt onzeker van he.
hahaha ja echt apart. En gelukkig trouwens dat het pas savonds kwam anders liep je de hele dag op je verjaardag ermee haha.
__________________
Mama van 2 mooie dochters!




Onderwerp gesloten

Voeg dit onderwerp toe aan:


Onderwerp tools

Regels voor berichten
Je mag geen nieuw onderwerp starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag je berichten niet bewerken

vB-code is Op
Smileys zijn Op
[IMG]-code is Uit
HTML-code is Uit
Trackbacks staan Uit
Pingbacks staan Uit
Refbacks staan Uit


© 2005 - 2014 Zwangerschapspagina.nl