Het forumonderdeel 'winnen'

Discussie in 'Over deze site' gestart door Whysteria, 15 nov 2016.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Whysteria

    Whysteria Niet meer actief

    Hallo beheer,

    Het zal ongetwijfeld al eens aangekaart zijn, maar is er een mogelijkheid dat dit forumonderdeel verwijderd wordt? Gezien het feit dat de laatste winactie al bijna 2 jaar geleden was, kan ik me niet voorstellen dat het nog relevant is? Juist nu velen hier via ipad/telefoon zitten klikt men (althans ik wel) vaak het verkeerde topic aan, en het is meer dan irritant zo'n verlopen post aan te treffen.

    Alvast bedankt!
     
  2. blossom85

    blossom85 Fanatiek lid

    4 jan 2013
    4.621
    1.576
    113
    Vrouw
    het oosten
    Het staat ook zo onprofessioneel en slordig. En het is echt zo gepiept om te verwijderen.

    Zouden er sponsor belangen meewegen? Ik snap anders ook niet waarom je zoiets laat staan.
     
  3. Er zijn sponsoren genoeg die winacties aan willen bieden, maar ZP wil niet want dat willen ze pas weer als de nieuwe website er is. Maarja, die komt toch nooit :p Het kan dus inderdaad net zo goed verwijderd worden..
     
  4. Anna009

    Anna009 VIP lid

    30 mei 2008
    9.121
    4.336
    113
    Home
    Waarom reageert beheer hier niet op?

    Ze reageren wel gelijk op topics als sluiten en verwijderen maar dit moet zolang duren
     
  5. Regina88

    Regina88 Niet meer actief

    Waarom verwijderen?
    Blaas het nieuw leven in zou ik zeggen.

    Lijkt me betere sponsoring dan die grote en irritante reclames waar je helemaal niks aan hebt.
     
  6. Beheer

    Beheer Administrator
    Medewerker

    11 feb 2005
    16.125
    2.852
    113
    We willen de winacties gewoon behouden. Als er een nieuwe site is willen we weer nieuwe winacties gaan plaatsen.

    Met vriendelijke groet,
    Beheer Zwangerschapspagina.nl
     
  7. Marnatman

    Marnatman Fanatiek lid

    17 jun 2010
    2.369
    200
    63
    Man
    Bedrijfsleider
    In Grunn
    Dan komt het dus nooit terug, want er wordt al jaren gezegd dat er een nieuwe site komt, maar tot nu toe veranderd er niks.
     
  8. Precies. No offense, maar het laatste topic is van 2 jaar geleden. Er waren meer dan genoeg aanbieders die heel graag wilden sponsoren, daar had nu al 2 jaar lang gewoon gebruik van gemaakt kunnen worden. Leuk voor de aanbieders, leuk voor de leden van ZP.. Ik zie echt niet waarom dat pas weer op een nieuwe website (die dus al 2 jaar -en eigenlijk veel langer, maar dit is in ieder geval hoe lang het winforum gesloten is om deze reden- op zich laat wachten) mogelijk zou zijn.. Het enige wat het beheer hoeft te doen, is tegen een aanbieder 'Ja, leuk!' te zeggen en een topic te openen.

    Hoe lang is het nu inmiddels geleden dat de nieuwe website online ging, het een enórme flop bleek te zijn en we gewoon weer terug gingen naar deze vorm van de website (die ik overigens meer dan prima vind)? Ook alweer een hele tijd.. Het maakt mij niet uit als die nieuwe website er nooit komt hoor, ik denk dat iedereen tevreden is met deze kleuren etc., maar waarom het steeds als excuus gebruikt wordt.. :(

    Maar goed, ik snap wel meer dingen niet. Ik snap ook niet waarom er nooit in is gegaan op het aanbod van Marnatman om de app verder te ontwikkelen (nog belangeloos ook..), terwijl hij echt al goed op weg was én overduidelijk is dat er tig leden zijn die daar enorm op zitten te wachten.. Volgens mij is er veel meer behoefte aan een simpel appje, dan aan een nieuwe website..
     
  9. zonnestraal21

    zonnestraal21 Niet meer actief



    Eens.. Waarom iets veranderen als het al goed is? zn app is pas een echte verbetering
     
  10. ShampooL

    ShampooL Niet meer actief

    Ik snap vooral niet waarom het zo ontzettend lang duurt? Jàren he?!

    Ook snap ik niet waarom Beheer zo onverschillig en laat en onduidelijk communiceert. Soms moet je een maand wachten voordat je antwoord krijgt! Soms dan wordt er niet eens gereageerd maar gewoon gedaan. (zo had ik laatst de vraag waarom een topic gesloten was. Later op de dag was deze weer open maar een antwoord heb ik nooit gekregen)

    Het huidige forum is ook gewoon een zooitje. Hoop onderdelen zijn gesloten, vastgezette berichtjes bovenaan subfora zijn verouderd/niet meer van toepassing.
    Er staat ook nog steeds 'bewaren' in witte letters onder bepaalde reacties van leden. Wanneer wordt daar iets aan gedaan?

    Met zoveel leden (dus zoveel reclame inkomsten) moet een nieuwe website toch allang mogelijk zijn?
     
  11. Beheer

    Beheer Administrator
    Medewerker

    11 feb 2005
    16.125
    2.852
    113
    Dames,

    Wat betreft het verwijderen van het winforum. Dat lijkt makkelijk maar is het niet. Als je een dergelijk onderdeel verwijderd zit je met Google die dat geïndexeerd heeft en foutmeldingen gaat geven. Tevens zijn er afspraken gemaakt met aanbieders van prijzen dat het forum zou blijven staan. Het verplaatsen van het forum zou wel een optie zijn maar ook daar kleven nadelen aan. Het forum, de onderwerpen en reacties hebben een url en die url structuur wijzigt dan. Dat kun je begeleiden door het oude forum met de onderwerpen en reacties te redirecten naar de nieuwe locatie waardoor Google ze aanpast in zijn resultaten. Maar als je daarna over zou gaan naar een nieuwe site dan moet je ze weer verplaatsen en weer redirecten en dan loop je het risico dat er processen door elkaar gaan lopen. Achteraf gezien hadden we het forum prima kunnen verplaatsen en/of open kunnen houden maar dat is achteraf.

    Het staat inderdaad onprofessioneel en slordig en daar balen wij ook enorm van. Daarnaast heeft het niet direct te maken met sponsor belangen. Althans niet qua geld voor ons. Het aanbieden van prijzen in het win forum is altijd gratis geweest. Leuk voor de leden van Zwangerschapspagina.nl en leuk voor degene die de prijs aanbiedt.

    We hebben de afgelopen jaren 3 keer geprobeerd over te gaan naar een nieuw forum software pakket met een nieuw design wat mobiel vriendelijk is. Alle 3 de keren liep de ontwikkeling op een gegeven moment vast. Tussen al die keren zat allemaal tijd om het optimaal werkend en/of naar wens te krijgen. De laatste keer waren we er bijna maar toen klapte de server er uit. Iedereen op zoek naar een oplossing, niet gevonden. Na lang zoeken, overleggen etc komt het moment dat je weet dat ze het niet gaan vinden en dus overnieuw moet beginnen. Op dit moment zijn we bezig met de vierde poging en tot nu toe ziet het er allemaal goed uit. Maar ook deze keer is het een tijdrovend iets. Misschien nog wel meer omdat het nu gewoon goed moet gaan!

    Wat betreft het reageren op meldingen. Omdat we erg veel meldingen krijgen sturen we alleen een bericht als er onduidelijkheid is of kan ontstaan. Op alle meldingen reageren is echt onbegonnen werk.

    Met vriendelijke groet,
    Beheer Zwangerschapspagina.nl
     
  12. sieppie

    sieppie Niet meer actief

    Fijn dat jullie even duidelijkheid geven:). Bedankt!
     
  13. Vlinder84

    Vlinder84 Niet meer actief

    Duidelijke uitleg van beheer :) ik denk dat mensen zich niet realiseren wat een werk een site kost ;)

    Wel jammer dat er geen acties neer kunnen komen. Had graag iemand die mijn diensten niet kan betalen een winactie gegund. Weten jullie op welke termijn dat wel kan?
     
  14. Mississippi

    Mississippi VIP lid

    10 feb 2012
    10.511
    4.634
    113
    We blijven met smart afwachten :) bedankt voor de uitleg!
     
  15. manaolana

    manaolana Niet meer actief

    Vlinder kun je niet gewoon in de lounge je eigen win-topic openen ;).
     
  16. Vlinder84

    Vlinder84 Niet meer actief

    Dat lijkt mij tegen de regels ;) maar misschien op mijn eigen forum een optie. Die is nog erg rustig dus dat zal op de lange termijn zijn.
     
  17. Dat kan toch nog steeds? Of is het heel waarschijnlijk dat we nu wel binnen een hele korte periode overgaan naar de nieuwe website?
     
  18. Beheer

    Beheer Administrator
    Medewerker

    11 feb 2005
    16.125
    2.852
    113
    Ja, dat hopen we wel!
     

Deel Deze Pagina