Stoere/stevige kledingkast jongen, redelijke prijs

Discussie in 'Peuter en kleuter' gestart door Boukje34, 17 okt 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Boukje34

    Boukje34 Bekend lid

    20 sep 2006
    654
    0
    0
    Fryslan
    Zoals de titel al zegt; we zijn op zoek naar een kledingkast voor onze zoon van bijna 5 jaar. Hij krijgt een nieuwe kamer, de babykamer komt vrij voor zijn zusje. Laatst zag ik een stoere kast bij de karwei, deze was grijs en van grenen, maar deze vond ik totaal niet stevig! kostte normaal 300 euro, nu 225. dat vond ik nog teveel voor een gammele kast.. Ook gaan wij voor een nieuwe kast, want een gebruikte is al een keer in elkaar gezet en dan weer uit elkaar gehaald, wat de stevigheid niet ten goede komt.. we zoeken een 2 deurs kast, met 1/2 hang en 1/2 legplanken. Heb er best 300 euro voor over, maar dan moet hij wel stevig zijn. En geen kast met spiegels, ligt grenen fineer, etc. dus wel stoer.. het wordt denk ik wel moeilijk..... Wie heeft een goede tip?
     
  2. SeaShell

    SeaShell Niet meer actief

    Bedoel je deze karwei kast?

    Deze hebben wij en hij is echt super super stevig. Misschien een gammel in elkaar showmodel gezien in de winkel anders?

    Zweefdeurkast Monza steigerhout 130cm | KARWEI

    Hij is echt heel ruim, en met 2 schuifdeuren en in verschillende kleuren te krijgen
     
  3. SeaShell

    SeaShell Niet meer actief

    Hier een foto van de kast in real life
     
  4. Fransa

    Fransa Niet meer actief

    Lekker origineel, maar wij hebben een kast gemaakt van de Ikea Stuva serie.
    Superstevige kast en hartstikke handig omdat je dus zelf je kast kunt maken. Op de site van Ikea is zo'n tool waarbij je je kast virtueel kunt bouwen en daarna kun je zo het lijstje met benodigdheden uitprinten. Kostte mijn man maar even in het magazijn om alles bij elkaar te zoeken.
     
  5. Boukje34

    Boukje34 Bekend lid

    20 sep 2006
    654
    0
    0
    Fryslan
    Nee Daantje, het was een kast met 2 openslaande deuren, geen schuifdeuren. Met van die vertikale planken in de deur.. Zal even googlen.. Dennis heet ie! Jullie kast ziet er wel stoer en stevig uit! Schuifdeuren vind ik alleen niet zo handig, hebben we als inbouwkast op onze kamer (zat er al toen we het huis kochten), gaan we waarschijnlijk binnenkort eruit slopen.. Fransa; misschien is die stuva kast wel iets voor ons, ik kan alleen niet zo goed dingen vinden op de Ikea website, zal wel aan mij liggen hoor.. Ik denk dat we maar eens naar de Ikea toe moeten, volgens mij hebben ze in de winkels veel meer dan op de website/ in de catalogus vermeld staat..
     
  6. adi

    adi Niet meer actief

    Onze dochter heeft de Hemnes kast van Ikea. Het is wel een meisjes-stoere versie, maar wel erg stevig. Je hebt ook andere uitvoering rond € 300 en de kwaliteit valt me wel mee.

    Oh, ik zie net in de folder van de Leenbakker dat alle kasten daar nu 30% afgeprijsd zijn. Daar zou ik ook even gaan kijken!

    -> een zijstapje: via MP kun je juist hele stevige robuste kasten kopen die op maat gemaakt zijn van echt hout (dat vind je in geen enkele winkel voor € 300).
    Wij hebben voor onze zoon 2 strandkasten gekocht via mp die door een timmerman gemaakt zijn, en die niet uit elkaar konden. Ze moesten naar de zolder, en waren zo zwaar dat ze door 4 man getild moesten worden. Heel stoer en heel stevig.. voor € 100.
     
  7. Boukje34

    Boukje34 Bekend lid

    20 sep 2006
    654
    0
    0
    Fryslan
    Ok, ik ga nu dan even op MP zoeken!
     
  8. Romy1979

    Romy1979 Niet meer actief

    Wij hebben afgelopen weekend bij de trendhopper een kledingmaat gekocht voor onze zoon. Van Flexa in de kleur whitewash.
    Daar is een complete serie van.
    Ze hadden er 20% korting op alles van flexa. Kast was dan iets van 370 euro.

    Ow sorry, zie nu dat je geen licht grenen fineer. Whitewash is natuurlijk wel een lichte kleur.
     
  9. Vogelinnetje

    Vogelinnetje VIP lid

    3 nov 2009
    6.358
    5.622
    113
    Wel licht en fineer, maar niet typisch 'grenen': HACO). Rechts een hanggedeelte met 2 planken en links 6 vakjes waarbij je zelf kunt kiezen voor laden e'/of deurtjes. Verschillende kleurcombinaties mogelijk. Kat is echt heel stevig.
     
  10. MamsieM

    MamsieM VIP lid

    22 nov 2011
    5.967
    5
    38
    Wij willen deze halen voor onze zoon. Is van de Leenbakker
     
  11. spinnie1978

    spinnie1978 Actief lid

    17 feb 2009
    358
    22
    18
    Wij hebben de kast hier in huis staan van karwei Dennis en 2 bijpassende bedden voor onze jongens ( ze slapen bij elkaar op de kamer).
    Wij zijn hier tevreden over, is misschien niet de beste kwaliteit, maar kan er prima mee door. Hebben destijds ook veel kasten bekeken bij verschillende winkels en vond de kwaliteit niet slechter dan bv ikea of leenbakker.
    We hebben alleen onder de legplanken zelf cls hout aangebracht zodat de planken er niet uit kunnen vallen.
     

Deel Deze Pagina