Help! Babyzoo Sleeptrainer (aap)...

Discussie in 'Peuter en kleuter' gestart door Elfje81, 27 jan 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Elfje81

    Elfje81 Bekend lid

    3 jan 2009
    509
    3
    0
    Oooooh, hopelijk kan iemand mij helpen, want op dit moment kan ik Momo (zoals die verrekte aap dus blijkt te heten) wel het raam uit gooien!!

    Mijn oudste wordt eigenlijk al heel lang om half zeven wakker. Wel wat vroeg, maar op zich prima... Alleen de laatste tijd was het soms ook ineens zes uur of nog vroeger... Een kennisje van mij kwam toen met de Babyzoo Sleeptrainer aan. Volgens haar een ideaal ding! Maarrrrrrr, ondanks de gebruiksaanwijzing snap ik helemaal niks van dat ding! Ik denk elke keer dat ik hem goed ingesteld heb, maar ondertussen lijkt dat beest op elke willekeurig moment zijn ogen te openen, behálve op de ingestelde tijd. Gevolg is dus dat dochterlief nu, ook al is het pas zes uur, vrolijk springend aan mijn bed staat, want Momo heeft zijn ogen open. Grrr...

    Wie kan mij helpen? Is dat ding gewoon kapot? Of doe ik iets niet goed?

    Alvast bedankt!!
     
  2. mel78

    mel78 VIP lid

    12 feb 2008
    8.320
    242
    63
    Haha, dat is niet fijn. Wij hebben he beestje ook. En nooit problemen.

    Of, je dochter maakt em zelf wakker door de knop lang in te drukken. Of je zet de wekker niet goed? Je kunt de digitale klok op tijd en wekker programmeren.

    Ik zou gewoon even overdag proberen of hij goed afgaat. Zo ja, zal je kindje er wellicht een aandeel in hebben?
     
  3. Chilleke

    Chilleke VIP lid

    21 jan 2010
    10.869
    1
    36
    Vrouw
    Verpleegkundige
    Brabant
    Ik vind hem best ingewikkeld. Want kennelijk als je per ongeluk twee keer ergens opdrukt bij instellen doet hij het al niet ;). Resetten en dan echt stap voor stap in stellen overdag ;) kun je testen . Hier staat hij trouwend wel buiten hand bereik van Gijs ;) die zie ik er wel voor aan dat ding zelf wakker te maken :cool:
     

Deel Deze Pagina