1 t/m 15 juli 2017

Discussie in 'Bevallingslijst forum' gestart door 1548, 28 okt 2016.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Lalalaura

    Lalalaura Fanatiek lid

    3 jun 2016
    2.905
    2.098
    113
    Bij ons staat de box ook al een tijdje...
    Meneer ligt gelukkig goed met zijn koppie naar beneden. Mijn vrouw is nu ze echt verlof heeft opeens veel actiever... Het kamertje moest de laatste puntjes op de i, laatste dingetjes zijn gekocht en we hebben vandaag een kraambezoekboek voor 2 mama's besteld... we vonden t zo stom om bij zon vraag als: waar ken je mijn papa van? Allemaal gekras te krijgen...
     
  2. Prj

    Prj Niet meer actief

    Hier vandaag enorm beroerd van lage bloeddruk. Alleen maar liggen en zodra ik opstond duizelig, misselijk en moe.

    Getwijfeld of ik de vk moest bellen maar gaat weer beter dus veel nut heeft het niet.
     
  3. eerstekindje12

    eerstekindje12 Actief lid

    2 dec 2014
    415
    32
    28
    Reeds bijgelezen, hier alles ok. Smorgens en savonds wel last van buikkrampen, soms wat overgeven, en eens die fase voorbij smorgens geen last meer tot s avonds. Superactieve baby hier! Zal morgen eens fototje plaatsen. Hier druk in de weer, verlengd weekend en manlief zijn nachtdienst zit erop sinds vrijdagmorgen! Zalig! In mijn 39e zwangerschapsweek doet hij weer een week nacht. En ik ga er gewoon van uit dat ik mijn termijn uitdoe! :oops:

    Als er nu iets is waar ik last van van heb is het vocht. Al wat ik drink blijft precies in mijn lijf! De kilo's lopen ook aardig op!... nu ja, maandag terug naar de gyneacoloog en vrijdag eens naar de vroedvrouw. Het is het 3e kindje maar ik ben nog nooit prenataal geweest dus ik kijk er wel naar uit

    S nachts slaap ik heel goed, hopelijk blijft het zo. Ik merk ook dat ik smiddags ook zou kunnen rusten maar probeervdat niet te doen want dan slaap ik telang en geraakik savonds niet in slaap.

    Hier nog een 2tal weken voor we de box (wij noemen dat het park) zetten zodat het niet te lang staat voor de kids eer de baby er is.

    Hottie groetjes!
     
  4. Romantic

    Romantic Bekend lid

    29 nov 2015
    874
    91
    28
    Ook hier veel vocht vasthouden, in mijn benen en mijn voeten. Oei oei, het doet aan het einde van de middag gewoon pijn..! Ik probeer ze veel hoog te leggen maar het trekt met die warmte natuurlijk niet veel weg..

    Komen jullie nog een beetje het warme weer door? Ik kon vannacht echt niet slapen, gelukkig ook veel geplast dus er is wat vocht weer geloosd :rolleyes:

    Vandaag maar weer veel met de voetjes omhoog, morgen hebben we dan eindelijk onze eerste afspraak met de gynaecoloog, ik ben zo benieuwd naar dat gesprek en de echo! ..... duim duim ......
     
  5. Skyangel

    Skyangel Bekend lid

    20 nov 2013
    782
    99
    28
    Hier ook last van mn voeten en heel veel plassen door het indalen.
    Vandaag weer wat dingetjes gehad bij de babydump, met korting
    Ik merk dat ik nu wat zenuwachtiger word..
    Lukt helaas niet om een foto te plaatsen
     
  6. Smitje

    Smitje Bekend lid

    30 okt 2012
    512
    41
    28
    Vrouw
    Hey allemaal, zijn jullie ook zo onrustig? Ik heb het idee dat ik van alles moet doen, maar eigenlijk is er niet veel wat ik echt moet doen. Gisteravond flink last gehad van krampen...misschien wat indalingsweeen?
     
  7. Smitje

    Smitje Bekend lid

    30 okt 2012
    512
    41
    28
    Vrouw
    Hey allemaal, zijn jullie ook zo onrustig? Ik heb het idee dat ik van alles moet doen, maar eigenlijk is er niet veel wat ik echt moet doen. Gisteravond flink last gehad van krampen...misschien wat indalingsweeen?
     
  8. Lalalaura

    Lalalaura Fanatiek lid

    3 jun 2016
    2.905
    2.098
    113
    Mijn vrouw heeft wel flink last van nesteldrang... Alles moet klaar en af, is het inmiddels gelukkig ook bijna! De box staat er al een tijd zodat we de kat konden leren eruit te blijven!
    Dikke voeten inderdaad ook enorm!
     
  9. Scooter84

    Scooter84 Niet meer actief

    Dag ladies
    Hier gisteren weer thuisgekomen na een lekkere break. Wel heel warm natuurlijk maar met voldoende rust (soms streng toegesproken door mijn vriend om thuis te blijven..blij dat ik geluisterd heb!) en veel airco en terrasjes in de schaduw hebben we een fantastische paar dagen gehad. Wel af moeten breken in een hoosbui maarja...de tent hangt gelukkig ergens uit om te drogen. Nu beneden nog een bende door alles wat nog terug naar boven moet. Ik sjouw kleine dingen maar mijn vriend zal de rest moeten doen vrees ik.
    We hebben ook een (nieuwe) naam voor toetertje waar we het beiden over eens en blij mee zijn! Ik snapte eerst niet waarom ie twijfelde, maar hij legde uit dat de naam die we hadden een beetje een negatieve lading had. We hebben natuurlijk een hele hoop meegemaakt voordat deze sterke kleine er bleef plakken. De oude naam hadden we al helemaal vanaf het begin, voordat er vanalles mis ging. Ik had er nog nooit zo over nagedacht maar hij had wel echt gelijk.
    Vandaag hier verder lekker rustig aan. Veel binnen blijven nog met de warmte. Vanavond nog 1x dirigeren en dan is ook dat even klaar.
    Fijne dag vandaag dames!
     
  10. Scooter84

    Scooter84 Niet meer actief

    En hier nog een buikfotootje van zaterdag, 34+5 :)
     
  11. Prj

    Prj Niet meer actief

    Vanochtend is de wortelkanaalbehandeling afgemaakt en aan de andere kant ook een gat gevuld. En nu hoop ik voor een jaar wel weer klaar te zijn bij de tandarts.

    Daarna door naar de fysio. Nou ben er nu wel klaar mee en moe.

    Helaas nu nog wachten op een monteur dus een dutje doen zit er niet in.

    Verder vind ik het warme weer wel lekker. Mijn spieren doen veel minder pijn
     
  12. Romantic

    Romantic Bekend lid

    29 nov 2015
    874
    91
    28
    Hier vanochtend controle gehad bij de gynaecoloog, 1e afspraak. Volgende week en de week erop gelijk afspraken gemaakt voor groei-echo, rondleiding op verloskamers en spreekuur voor vragen en verdere afspraken maken w.b. bevalling (vaginaal of keizersnede) we hebben nu alle informatie meegekregen en kunnen dit aankomende week doorlezen. We hebben vanochtend inzicht gekregen in de cijfers die weergeven welke risicio's ik heb bij welke keuze.. nu komt het echt dichtbij..:)
     
  13. eerstekindje12

    eerstekindje12 Actief lid

    2 dec 2014
    415
    32
    28
    Vandaag controle bij de gyneacoloog! Ongeveer geschat op 2500gram! Nog een 5tal weekjes te gaan! Ik had wel eventjes geluk, ik had net op de parking van het ziekenhuis een trapje gemist, bijna pardoes op mijn neus, gelukkig liep manlief naast me want hij heeft me letterlijk gevangen! Da's nu al de 2e keer in mijn zwangerschap dat ik een trap mis, volgende keer neem ik de trap!

    De volgende afspraak is gepland op 13 juni! Dan zijn we al 37 weken ver! Spannend!

    Terwijl ik dit berichtje maak heb ik ook harde buiken... die verminderen toch niet hoor. Maar op controle was er nog geen opening of zo, dus we zijn gerustgesteld
     
  14. Nunas

    Nunas Actief lid

    31 aug 2016
    432
    52
    28
    NULL
    NULL
    Vanavond ook weer controle gehad bij de gyn. Die steken in men onderbuik zullen dan toch geen indalingsweeeen geweest zijn Smitje en Romantic, want de gyn zei dat ons Smurfje nog niet ingedaald was. Ook vanavond weer veel van die steken onderaan. Ik denk dat hij misschien gewoon op een zenuw ligt of ertegenaan ligt te schoppen. Ouch!
    Er waren heden geen aanwijzigingen om te verwachten dat hij vroeger zal komen. Baarmoederhals nog niet verweekt. We houden het op 1 juli...

    Hij wordt nu op 3kg geschat. Normaliter tegen geboorte tussen 3.5 en 4 kg. Amai!! Zelf ben ik er nu 13.5 kg bij. Hoofd was wederom groot. Zoals op 38 weken nu terwijl ik maar 35+2 ben. Buik en dijbeen wel volgens termijn.
    Ouch! Ben echt schrik aan het krijgen voor dat hoofd...

    Mijn onderdruk was wel wat te hoog. 97 nu. Ik moet volgende week terug om nogmaals op te volgen. Als dat te hoog is kan dat een aanwijzing zijn voor zwangerschapsvergiftiging. Brrrrr!

    Vorige vrijdag ook vlekje laten wegsnijden. Lapje van ongeveer 2.5cm op 5 schat ik. Gelukkig niets van gevoeld Door plaatselijke verdoving buiten die prikjes van de verdoving in men tiet dan. Nu ook niet zoveel last van. In klein 2w mogen de draadjes er uit. Vooral hopen nu dat het niets kwaadaardig is. Deze week krijg ik nog resultaat. Fingers crossed!!
     
  15. Johanna18

    Johanna18 Bekend lid

    2 jun 2015
    691
    195
    43
    NULL
    NULL
    Ah veel controles vandaag zie ik. Ik ben ook vandaag geweest. Wat een verschillen tussen de kindjes zeg! Die van ons werd op 2100 gram geschat. Maar onze andere twee waren ook klein.

    Hier laatste werkweek. Kijk erg uit naar mn verlof. Maar eerst morgen de punctie. Ben zoooo gespannen...

    Oeh eerste kindje dat was schrikken. Gelukkig was je man n de buurt!

    Mooie buik scooter!

    Kan me voorstellen dat het spannend is een wat groter hoofdje nunas. Heb je dat tegen je gyn gezegd dat je daar tegenop ziet?
     
  16. Nunas

    Nunas Actief lid

    31 aug 2016
    432
    52
    28
    NULL
    NULL
    Ja maar zij wuift dat nogal snel weg met zo'n zinnetje van "ja maar er staat nog geen druk op omdat hij nog niet ingedaald is"... maar vind dat zelf zo'n larie want anderen hebben wél telkens een hoofd dat overeen komt met de termijn... en zo'n hoofd krimpt niet hè..

    Succes met de punctie! !!
     
  17. WishfulDreaming

    WishfulDreaming Fanatiek lid

    24 jun 2007
    1.643
    51
    48
    Vrouw
    België
    Krimpen gaat het hoofdje niet doen, maar normaal gezien doen de fontanellen wel hun werk ;)

    Wanneer een baby met zijn hoofd door het geboortekanaal geduwd wordt, schuiven die fontanellen als plaatjes over elkaar, waardoor de omtrek kleiner wordt. Gelukkig maar :D
     
  18. Luipaard88

    Luipaard88 Bekend lid

    3 nov 2016
    664
    467
    63
    Vrouw
    werkloos
    Den Haag
    Pff je zal het er maar uit moeten persen... 6 kilo:eek:
     
  19. Lieflieff

    Lieflieff Actief lid

    2 nov 2016
    276
    66
    28
    NULL
    NULL
    Eerlijk gezegd wist ik dat tot kort geleden nog helemaal niet van die fontanellen :oops::)
    Ik heb vrijdag weer controle, ben benieuwd!
     

Deel Deze Pagina