Borstvoedingsruimte

Discussie in 'Borstvoeding' gestart door RoxannaG, 4 jul 2017.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. RoxannaG

    RoxannaG Niet meer actief

    Ben ik de enige die deze ruimtes op veel plekken mis? Heb ze nu 2 keer gevonden in de Ikea en het Nijntjemuseum. Vandaag was ik in het winkelcentrum en vroeg me af waarom dit niet op veel meer plekken het geval is.

    Heb nu in de hal bij de openbare toiletten m'n dochter gevoed. Ook prima.

    Ben ik de enige die deze plekken mist? En waar hebben jullie deze ruimtes wel eens aangetroffen?
     
  2. Roos12

    Roos12 Fanatiek lid

    4 jan 2015
    1.716
    800
    113
    Nee, ik mis ze eigenlijk niet.
    Ik heb er wel eens een bij het babypark gezien, maar toen was ik nog zwanger.
    Ik ben ook vaak met mijn andere kinderen erbij, dan zouden we daar met zijn vieren zitten, niet echt bevorderlijk voor de rust van de andere moeders
    Ik voed in principe overal, ik houd het alleen wel discreet.
     
  3. Grietjenb

    Grietjenb Niet meer actief

    Nooit gemist. En toch 7x een jaar bv gegeven. Ik had aan een stoel of bankje genoeg. Dus met winkelen gewoon in het restaurant bij de HEMA of v&d.
    In de dierentuin gewoon op een bankje bij de speeltuin of zoiets.
    Gewoon discreet kon ik overal voeden. Ik hoefde daarvoor niet in een apart kamertje.
     
  4. Shakes

    Shakes VIP lid

    2 apr 2013
    14.132
    5.874
    113
    Vrouw
    Vlaanderen
    Nooit gemist. Kolfruimte daarentegen wel.
     
  5. MirW

    MirW Fanatiek lid

    20 apr 2017
    1.748
    555
    113
    Nee, niet ect gemist. Ik voedde overal. Kan heel discreet en anders is het pech, dan kijken mensen maar een andere kant op.
    Kolven in het openbaar vind ik dan wel weer een dingetje, die heb ik ook vooral gemist.
     
  6. Fristi2012

    Fristi2012 VIP lid

    23 jun 2014
    5.900
    3.317
    113
    Nee ik heb ze nooit gemist, ik legde eigenlijk altijd gewoon aan, buiten, in het restaurant, bij de zeehonden in dolfinarium, midden in het bos, bij de bowling.
    Ik heb ze eigenlijk ook nooit gezien behalve bij de Ikea, maar daar heb ik ook gewoon in het restaurant gevoed. Jaa bij de ouders natuurlijk beurs waren er voedingsplekken, maar dat is ook een beurs die gericht is op dat soort dingen.
     
  7. ffff

    ffff Bekend lid

    9 okt 2012
    911
    545
    93
    Ik mis het wel. Mevrouwtje is verschrikkelijk afgeleid dus die gaat alleen maar klooien in het openbaar. Ten eerste krijgt ze niks binnen, ten tweede ziet het er nogal stom uit ;) (ze gaat vaak aan mijn tepel trekken met haar mond of met een mond vol melk 'pffffff' doen zodat het er allemaal uitspettert :eek::rolleyes:)
     
  8. Ballon

    Ballon Niet meer actief

    Haha sorry, maar moet er een beetje om lachen hoe je het omschrijft, zie het zo voor me haha. Handig is dat indd niet.
    Kun je niet een soort kapje maken van een hydrofiele doek zodat haar zicht afgeschermd is?
     
  9. ffff

    ffff Bekend lid

    9 okt 2012
    911
    545
    93
    Hahaha het is ook wel grappig, behalve dat het op zo'n moment wel frustrerend is. Ze vindt het zelf ook hilarisch, na de 'pffff' met spetters schatert ze het uit. Hydrofiel gaat ze aan trekken en op sabbelen. En ze raakt ook gewoon van het geluid al afgeleid, laatst zat ik in een heel gehorig ruimte-tje apart bij een feestje en dan gaat ze ook klieren. Stil en donker, dat vindt ze heerlijk ;)
     
  10. Ballon

    Ballon Niet meer actief

    Nou... zonnebril op en van die oorbescherming die ze ook in de bouw gebruiken, die grote gele doppen? Opgelost lijkt me? Haha.
    Nee dan weet ik het ook niet. Lastig lijkt me inderdaad! Misschien in de auto gaan zitten?
     
  11. wishtobe

    wishtobe Niet meer actief

    Mis het ook hoor. Als je dan toch eindelijk een bankje gevonden hebt en wilt voeden, krijg je van die afkeurende blikken of zelfs commentaar of je dat niet elders kunt doen. En ik doe er altijd al netjes een hyrdofiel over, over mn borst wel te verstaan, in deze warmte van afgelopen tijd trek ik niets over het hoofdje van mn kindje heen. Niemand die ook maar op enig moment mijn borst ziet, dus snap het probleem niet zo.
     
  12. tupp

    tupp VIP lid

    13 jun 2009
    22.622
    18.475
    113
    Vrouw
    lerares basisonderwijs
    Ik heb het nooit gemist, overal was wel een oplossing te vinden. Onze oudste had ook een periode van ernstig afgeleid zijn. Bij bijv. Ikea in het restaurant voeden, ging dan echt niet. Veel te druk. Dan ging ik in de auto zitten. In een dierentuin e.d. is altijd wel een rustig plekje te vinden.

    Kolven deed ik thuis of op mijn werk. Één keer hadden we een grote happening in een theater, maar ook dat was geen punt. Ik mocht in één van de kleedkamers zitten, meest luxe kolfplek die ik ooit heb gehad.
     
    RoxannaG vindt dit leuk.
  13. Treez

    Treez Niet meer actief

    Ik wist niet eens dat het bestond haha. Ik heb er eigenlijk ook nooit behoefte gehad om apart te zitten. Ik heb in totaal bijna vier jaar gevoed bij mijn twee kinderen maar ik deed het echt overal. Nog nooit negatieve opmerkingen gehad, wel positieve opmerkingen. Vooral oude vrouwtjes vinden het heel vertederend. Mijn jongste had rond de acht maanden wel een hele onrustige periode. Ik vond het dan prettig om wat meer in een hoekje te zitten met een grote lap van de draagdoek erover. Ze raakte dan minder afgeleid en daardoor minder getrek en gedoe aan mijn borst. Ik vind dat geklier in het openbaar ook niet prettig.
     

Deel Deze Pagina