Sebra Kili Bed

Discussie in 'Veilig slapen' gestart door auroraa, 11 aug 2017.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. auroraa

    auroraa Niet meer actief

    Hoi, is er iemand hier op het forum die ook het Kili bed van Sebra heeft voor haar baby/peuter/kleuter? Ik heb er zelf 1 voor mn dochter maar heb er wat vraagjes over. Ben benieuwd of er hier nog iemand is met het bed
     
  2. Overtherainbow

    Overtherainbow Bekend lid

    14 jan 2015
    772
    194
    43
    Wij hebben er ook 1 voor onze dreumes van 19 mnd
     
  3. Overtherainbow

    Overtherainbow Bekend lid

    14 jan 2015
    772
    194
    43
    Weet niet of je mijn reactie had gezien, maar wat wilde je weten?
     
    auroraa vindt dit leuk.
  4. auroraa

    auroraa Niet meer actief

    Sorry overtherainbow zie je reactie nu pas! Ik heb de versie met aan beide uiteinden een plastic strip tussen de spijlen heb jij dat ook? Ik heb begrepen dat de nieuwere variant dat niet meer heeft.
     
  5. Overtherainbow

    Overtherainbow Bekend lid

    14 jan 2015
    772
    194
    43
    @auroraa
    Wij hebben ook de variant met plastic, net daarna kwam de nieuwe uit. Volgens mij iets minder dan een jaar geleden. Mijn dochter is nu 19 maanden en soms als ze wakker is slaat ze er zachtjes tegen, want dat klinkt leuk. Verder eigenlijk geen last van.
     
  6. auroraa

    auroraa Niet meer actief

    Ok. Daar was ik even benieuwd naar. Mijn dochter slaapt heel onrustig en slaat vaak met haar hoofdje tegen het bed waardoor het plastic galmt tegen het hout en zij wakker wordt. Ik vind het plastic best wel lawaai maken. Volgens sebra is het echter om veiligheidsredenen bevestigd zodat je kindje er niet uit kan klimmen. Maar jouw dochtertje heeft er dus geen last van
     
  7. Overtherainbow

    Overtherainbow Bekend lid

    14 jan 2015
    772
    194
    43
    Onze dochter is ook beweeglijk in haar slaap, we horen regelmatig dat ze weer eens omrolt en haar hoofd tegen de houten zijkant bonst. Eigenlijk slaapt ze dan altijd door als ze tenminste haar speen weer kan vinden. Hier dus niet t idee dat ze last heeft van t geluid van t plastic, maar moet ook zeggen dat ik zelf de bons tegen t hout harder vind klinken dan t galmen van t plastic.
    Hopelijk heeft jullie meisje er snel geen last meer van.
     
  8. auroraa

    auroraa Niet meer actief

    Dankjewel overtherainbow! Vannacht heeft ze tot 3u in haar eigen bed geslapen. Dat is al lang niet gebeurd. Laatste maanden ging ze al gillen als ze haar eigen bed zag ;)
     
    Overtherainbow vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina