3e kindje wij gaan ervoor!

Discussie in 'Zwanger worden clubs' gestart door 1986cindy, 17 okt 2017.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. K00

    K00 Niet meer actief

    J. 1e x
    R 2e x
    Miskraam 1x....

    Gelukkig maar want ik heb dus echt geen geduld.
    Loop nu bij de kinesiloog en slik vitamines. Daarnaast gezonder aan het eten. Wie weet wat het oplevert
     
  2. K00

    K00 Niet meer actief

    Hopelijk hoef jij er ook niet zo lang op te wachten !!
     
  3. Luna86

    Luna86 VIP lid

    11 jan 2009
    13.254
    7.820
    113
    Gelderland
    @K00 wat voor vitamines slik je? Hier op dit moment alleen de zwanger worden pillen van de Etos. Ik heb wel het sporten weer opgepakt en probeer gezonder te eten. Laat wat vaker mijn wijntje staan rond ei en slik geen medicatie. Wat kan ik dan nog meer doen he?
     
  4. K00

    K00 Niet meer actief

    Klinkt prima toch @Luna86

    Compleet van davitamon en heb druppels om mijn afvalstoffen sneller af te scheiden en mijn hormoon spiegel op peil te houden (kinesiloog).
    En natuurlijk folium. Maar hoe confronterend is dat. Kunt precies tellen hoeveel dagen je al zwanger wil worden......
     
  5. Ann85

    Ann85 Bekend lid

    15 okt 2011
    689
    289
    63
    Vandaag echt een *** humeur!! Door m’n frustraties nu met hoofdpijn op bed. Ik pieker me altijd suf :confused:

    Ik had niet echt een termijn in m’n hoofd hoelang ik het wilde proberen maar merk dat ik de grens van een half jaar toch wel erg vervelend vind.. had dit vooraf echt niet gehoopt (niemand natuurlijk).

    Heb ook echt even geen zin meer in testen en ander gedoe, moet dit duidelijk even overdenken..

    @Luna86 en @K00 hopelijk mogen jullie deze ronde wel met positief nieuws afsluiten!!
     
  6. K00

    K00 Niet meer actief

    @Ann85 eerst maar even een nachtje goed slapen. Knuffel!
     
  7. Ann85

    Ann85 Bekend lid

    15 okt 2011
    689
    289
    63
    Lief dankje
     
  8. Luna86

    Luna86 VIP lid

    11 jan 2009
    13.254
    7.820
    113
    Gelderland
    @Ann85 die 6 mnd grens is echt kut idd. Ik zag het ook echt helemaal niet meer positief en wat mij betreft lieten we het maar helemaal zitten want het lukt toch niet om zwanger te raken. :rolleyes:Inmiddels nu richting ei komt de positiviteit weer een beetje terug.
    ik tel de dagen af.. pff
     
  9. Rombely

    Rombely Niet meer actief

    Ha meiden,

    Ik lees al heel lang met jullie mee omdat wij ook bezig zijn voor een derde. En ik wil op dat gebied graag meekletsen, een derde is toch weer anders dan een 1e of 2e. Ik ben al wat langer bezig dan jullie (gelukkig !!) maar heb nu wel weer wat meer hoop omdat we met iui zijn gestart deze ronde.

    Ik wil absoluut geen negativiteit brengen, maar inhakend op jullie laatst berichten.... Denken jullie dat je er bij neer zou kunnen leggen als het niet lukt om een derde kindje te krijgen? Wij hadden als termijn 1 jaar, dat werd al snel 2 jaar omdat we op onze 2e 13 maanden hebben moeten wachten. We hebben vanaf het begin gezegd, we gaan niet de mmm in (bij de 2e zeker wel maar was toch niet nodig). En zie ons nu..... Gewoon 1e iui gehad. Omdat de wens zo sterk is. Omdat het je toekomst zo bepaald en omdat ik het zelf niet af kan sluiten zonder het idee er alles aan gedaan te hebben. Hoe onwerkelijk. Denken jullie dat jullie zover zouden gaan en wanneer is het zo goed voor jullie? Ik denk nu dat we ermee stoppen na de 4 toegestane iui pogingen, dan hebben we echt wel ons uiterste best gedaan toch.

    Zal mezelf nog even voorstellen :), Rombely, 37 jaar alweer en een zoon van bijna 4 en een dochter van bijna 7. (I know, mijn eigen leeftijd en het leeftijdsverschil tussen m'n jongste en een baby speelt voor mij heel erg mee ).
     
  10. Ann85

    Ann85 Bekend lid

    15 okt 2011
    689
    289
    63
    Welkom!

    Zoals je zelf al schrijft verleg je telkens je grenzen dus echt voorspellen kan ik het niet.. maar ik weet wel 100% zeker dat ik niet meer de mmm in ga. Ik wilde altijd graag een groot gezin maar doordat ik zonder hulp niet zwanger kon raken zijn de eerste twee geboren met hulp vh zkh. Nu lijk ik wel normaal vruchtbaar (dat weet ik eigenlijk niet eens zeker) dus hoop dat het op de natuurlijke weg ons gegund is. Mijn termijn was/ is dat ik in 2018 nog een keer moeder wilde worden maar die mogelijkheid is nu bijna verkeken.. ik ben nog steeds ah overdenken of ik nog wel verder wil gaan proberen (in de actieve zin met ovu testen en ‘gericht/efficient’ gebruik maken hiervan). Overigens zal ik geen anticonceptie gaan gebruiken dus zal het de komende jaren (geen idee hoelang, daar heb ik nog niet over nagedacht) altijd nog kunnen gebeuren al acht ik die kans erg klein..

    Ik hoop voor jou dat de eerste iui raak is!
     
    Rombely vindt dit leuk.
  11. Luna86

    Luna86 VIP lid

    11 jan 2009
    13.254
    7.820
    113
    Gelderland
    Welkom @Rombely.

    Goede vraag. Ik weet niet hoe ver we zouden gaan. Hier speelt denk heel erg mee dat het vooral mijn wens is om een 3e te mogen krijgen. Mijn man wilt graag het gezin uitbreiden maar zou het prima vinden als het bij 2 blijft. Ik zeg voor nu dat ik mijzelf best zou willen laten onderzoeken mocht het na 12 mnd niet gelukt zijn. Puur om te kijken of het nut heeft om door te gaan.
    Ik heb er verder nog niet zo goed over nagedacht en ook geen ervaring met het medisch traject. Zolang het voor ons ok blijft voelen gaan we door.

    Jullie heel veel succes deze iui!! Ik ga duimen draaien!
    Hier zijn mijn jongen trouwens 8 en 6. Mijn man is 36, ik 31.
     
  12. Go for nr 2

    Go for nr 2 Actief lid

    30 mei 2012
    187
    158
    43
    Hallo meiden!

    Ik ben een beetje druk dus weinig gekeken hier.. welkom rombely!
    Ik vind het soms ook moeilijk on iets te zeggen omdat ik mij jullie gevoel goed kan voorstellen als het lang(er) duurt en dat de twijfel dan toe slaat,. Het is gewoon zo onzeker allemaal en spannend iedere keer weer en je kunt zo weinig zelf doen om het te laten slagen, die onmacht weet ik nog als de dag van gister (bij de 1e duurde het allemaal wat langer voor het lukte) ik hoop gewoon heel erg voor jullie allemaal dat het snel lukt!
    Ik heb zelf nog wel een leuk nieuwtje (hoewel ik niet weer of jullie hier op zitten te wachten, dat mogen jullie eerlijk zeggen hoor!) maar ik ben heel trots om te zeggen dat wij na 2 meiden (6 en 5) een zoon krijgen!
    Ik stuur jullie alle geluk toe en hoop dat jullie snel volgen:)
     
    Rombely vindt dit leuk.
  13. Luna86

    Luna86 VIP lid

    11 jan 2009
    13.254
    7.820
    113
    Gelderland
    @Go for nr 2
    Yeahhh wat super leuk een broertje voor je 2 meiden! Genieten!! Hebben jullie een pretecho gedaan?
    Lief je berichtje, dank je wel!

    Even wat anders: ik kan gewoon mijn (vals) positieve test niet weg gooien:oops::eek:. Het voelt alsof ik iets weg gooi wat ik zo graag had willen hebben.. stom hè?
     
  14. Go for nr 2

    Go for nr 2 Actief lid

    30 mei 2012
    187
    158
    43
    Ja een pretecho gedaan idd:p

    Oh wat herkenbaar van is test zeg! Toen wij nog niet probeerden om zwanger te worden heb ik ook af en toe een test gedaan omdat ik me soms gewoon zwanger voelde en dan liet ik die ook soms weken in mijn kast liggen en dan keek ik af en toe even of ik iets zag, heel dom want na 5/10 min mag je ze niet eens meer aflezen en dat weet ik natuurlijk heel goed Haha maar omdat ik me zwanger voelde vertrouwde ik het resultaat zeg maar niet:o:
    Ik weet zeker dat ik in jouw plaats precies hetzelfde gedaan had!
     
  15. Rombely

    Rombely Niet meer actief

    Dank jullie meiden voor het welkom en om te horen hoe jullie erin staan. Ook fijn om m'n gedachten te kunnen delen met meiden die ook voor een derde gaan. Is toch weer anders dan voor een eerste. Maar ben vandaag alweer een stuk vrolijker. En 7dpo vandaag, nog maar 1 weekje wachten tot nod :)
     
    Go for nr 2 vindt dit leuk.
  16. Ann85

    Ann85 Bekend lid

    15 okt 2011
    689
    289
    63
    Een zoon @Go for nr 2 is hartstikke leuk! Gefeliciteerd. Ik heb een dochter van 5 en een zoon van 2 en vind het verschil prachtig!

    @Luna86 snap het idd ook wel van die test. Gewoon lekker bewaren!

    @de aankomende nod!! Wie test er wanneer??
     
  17. K00

    K00 Niet meer actief

    Welkom @Rombely !! Ik donderdag nod. Ongeveer tegelijk?

    Ik weet zeker dat ik geen medisch traject in ga. Ik vind het super dat jullie dat wel doen! Ik ben heel bang dat de impact daarvan te groot is voor de rest van het gezin. Ik zou me er bij neer kunnen leggen. Ik weet niet of we ons laten helpen of weer anticonceptie gaan gebruiken na een jaar proberen... maar ik wilde ook nooit groot leeftijd verschil tussen de kinderen. Max 4 jaar hebben we ooit gezegd.. maar ze wordt morgen 3 dus dan moet het binnen nu en 3 mnd gebeuren en dat is toch wel lastig...... pff ik weet het ook allemaal niet haha

    @Go for nr 2 leuk een jongetje!!!! Al voor namen bezig ?
     
  18. Luna86

    Luna86 VIP lid

    11 jan 2009
    13.254
    7.820
    113
    Gelderland
    Mijn nod is pas op 16 april. Rond Pasen als het goed is mijn ei al hoop ik deze maand op weer een kortere cyclus.

    Jullie leuke plannen voor dit weekend?
    Ik ga straks sporten daarna boodschapjes doen en zondag moet ik werken. Zaterdag gebruiken wij voor voetbal voor de boys en hopelijk wat in en om huis rommelen.
     
  19. K00

    K00 Niet meer actief

    @Luna86 hoelang duren jouw cyclussen ongeveer?
    Wat dat betreft ben ik gelukkig gezegend met een cyclus van 27 dagen. (mits ik een ei sprong heb??) Zo dat zomaar over kunnen gaan? Door ouder worden? of door die miskraam? (tot aan overgang dan uiteraard).

    Ik vind die laatste week van de cyclus zoooo lang duren.. En ik denk dus echt dat het weer niet raak is, maar hoe dichter naar die NOD, hoe meer hoop ik krijg.. En als ik dan ongesteld wordt dan ben ik zooo teleurgesteld. Dus ik neem me weer voor om er van uit te gaan dat het niet raak is, dan valt het altijd mee.... Kijken hoelang ik het dit keer volhou..
     
  20. Luna86

    Luna86 VIP lid

    11 jan 2009
    13.254
    7.820
    113
    Gelderland
    Die van mij zijn rond de 36 dagen maar een keer een uitschieter van 29. Voor de pil tussen de andere zwangerschappen is was hij altijd rond de 30. Ik ben nu gestopt met de Etos zwanger pillen. Kijken wat dat doet.

    Die laatste week is idd ook killing. Elk dingetje wat je voelt link je meteen aan een eventuele zwangerschap.
    Ik zit hier nu aan 2 bruine bollen met carpaccio... hmmmm daar ben ik zo gek op dus ik beloon het lange wachten gewoon lekker met de dingen die ik nu nog mag :)
     

Deel Deze Pagina