iCandy Peach blossom twin duowagen tweeling kinderwagen

Discussie in 'Kinderwagens' gestart door Bailey07, 10 jul 2018.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Bailey07

    Bailey07 Fanatiek lid

    8 okt 2010
    3.165
    1.740
    113
    iCandy Peach blossom twin duowagen in zwarte uitvoering. Wij kochten deze nieuw in 2013 en hebben er zeer veel plezier aan gehad. De wagen is zeer wendbaar (denk aan te kleine kruidvat winkels) en stuurt zelfs met 2 kinderen erin met 1 hand. Daarnaast heeft deze wagen speciale banden, die dus niet lek kunnen en op elke ondergrond soepel rijden. Ook is hij zeer klein op te vouwen, want deze wagen paste met 2x buggyinzet + frame in de achterbak van mijn Daewoo Matiz. De duwstang kan met 1 handbeweging van hoog naar laag, handig als je net zoals wij 35 cm verschillen in lengte. Wat ook erg handig is, is dat de wagen ook als enkele kinderwagen gebruikt kan worden.

    Deze set bevat;
    2x buggyinzet (zwart)
    1x wiegbak (zwart)
    Adapter voor maxicosi
    Adapter voor een dubbele inzet
    Regenhoezen (nog nieuw in verpakking)
    Beugels
    1x maxicosi (niet op de foto helaas)

    De wagen bevat wat gebruikerssporen, maar dat is logisch gezien u kiest voor een tweedehandse wagen die gebruikt is. Dit zijn echter geen grote beschadigingen.

    De wagen heeft altijd netjes binnen gestaan en er is zeer zuinig mee omgegaan. We doen hem dan ook met best wat pijn in ons hart weg, maar onze kinderen zijn er helaas volledig uitgegroeid met 5 en 7 jaar ;).

    Mag weg voor €500,- compleet. Linkje voor de fotos: https://link.marktplaats.nl/m1301252219
     

Deel Deze Pagina