Gewoon gezelligheid :D

Discussie in 'De lounge' gestart door Sulley, 17 jul 2018.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Lumiere

    Lumiere Fanatiek lid

    11 dec 2012
    3.622
    593
    113
    doktersassistente
    Brabant
    Klinkt leuk!
     
  2. reckless

    reckless Bekend lid

    17 apr 2014
    788
    284
    63
    @Lumiere jeetje wat heftig zeg! Dat gun je idd niemand! Sterkte!

    @Pinkblossom spannend die biedingen! En ook al 4 stuks! Dat zit wel goed lijkt me!

    @Roosie91 veel plezier vanavond!

    Hier uitgeblust buiten zitten. Hartstikke druk op het werk met de beruchte laatste loodjes voor de vakantie. Morgen nog een half dagje en om 12 uur vakantie! Gezellig het schooljaar afsluiten met de collega's en dan heerlijk genieten!

    Wij gaan niet op vakantie dit jaar. Vl heeft net een nieuwe baan na 7 maanden WW en we willen de tuin aanpakken. Misschien in het najaar nog een paar daagjes weg. Nu vooral lekker thuis en af en toe een dagje weg met de jongens.

    Wat betreft vriendinnen: ik heb al zo vaak het deksel op m'n neus gehad dat ik het ook erg lastig vind om met mensen in contact te komen. Vroeger erg gepest en daardoor flink onzeker geworden. Soms mis ik het wel om iemand te hebben om dingen mee te delen. Het zou zo leuk zijn om gewoon eens lekker met iemand iets te gaan eten of iets leuks te doen.
     
    Rosy90 en Sulley vinden dit leuk.
  3. Elsa86

    Elsa86 VIP lid

    30 jun 2014
    6.461
    3.448
    113
    @reckless ik houd me aanbevolen. ;)Ik mis het ook heel erg om eens leuke dingen met iemand te doen. Ik ga volgende week vrijdag met mijn schoonzusje naar mamma Mia 2 en heb daar onwijs veel zin in, maar dat vind ik toch weer anders, aangezien zij 21 is en ik 32.
     
  4. Elmyra

    Elmyra Niet meer actief

    Thuis is ook heerlijk ... althans vind ik! Zeker als het zulk weer is. Fijn dat je vriend weer een nieuwe baan heeft! Kan me voorstellen dat je dat dan even voorrang geeft!

    Ik ben ook gepest helaas, vooral op het voortgezet onderwijs. Dat is zo’n bepalende tijd in je leven, het heeft me wel gevormd. In zowel positieve als negatieve zin. Heb ook moeite met contact maken, maar heb er ook niet onwijs veel behoefte aan. Ik heb contact met anderen in het algemeen niet heel hoog zitten ... Vind mensen ook snel veroordelend, zonder dat ze weten hoe de vork echt in de steel zit. Toch is er iets in mij wat het juist wel fijn vind om contact te hebben met andere mensen en zou ik graag (1 of 2 is genoeg) nieuwe mensen leren kennen om wat vaker contact mee te hebben. Maar wil dan ook weer niet dat daarin te veel van mij verwacht word. Ben best complex wat dat betreft. Wat jij zegt, af en toe kletsen, keertje uit eten ... dat vind ook leuk.
     
    Marchella vindt dit leuk.
  5. reckless

    reckless Bekend lid

    17 apr 2014
    788
    284
    63
    Heel herkenbaar! Hier ook vooral op de middelbare school gepest en dat drukt echt een stempel op je. Ik hoef ook geen massa's vriendinnen, 1 of 2 zou al genoeg zijn
     
    Elmyra vindt dit leuk.
  6. Rosy90

    Rosy90 VIP lid

    29 jul 2014
    9.546
    6.409
    113
    Vrouw
    Jeetje wat heftig:( heel veel sterkte
     
  7. Lumiere

    Lumiere Fanatiek lid

    11 dec 2012
    3.622
    593
    113
    doktersassistente
    Brabant
    Wat nieuwe contacten betreft, ik ben al eens bij een vereniging gegaan om nieuwe mensen te leren kennen, maar dat was onderling ook een hechte club waar ik heel vriendelijk behandeld werd maar ook niet meer dan dat.
    Mensen zijn vaak wel aardig bv op een feest, maar echte vriendschappen komen bij mij gewoon nooit van de grond. Ik ben niet echt gepest, maar door mijn adhd en waarsch aspergersyndroom "mismatch" ik vaak doordat ik vaak onhandig ben en teveel nadenk over wat ik nu moet zeggen en doen.
     
  8. Devilschase

    Devilschase VIP lid

    1 dec 2007
    20.862
    7.625
    113
    Generaal zonder leger.
    Flevoland
    Regio Venetië. Bij chioggia. Vorig jaar zaten we in Toscane :) nu naar een camping waar we 6 jaar geleden ook al zijn geweest :) rijden nu bij Beek.
     
    Elmyra vindt dit leuk.
  9. Devilschase

    Devilschase VIP lid

    1 dec 2007
    20.862
    7.625
    113
    Generaal zonder leger.
    Flevoland
    O en we hebben net besloten dat we in oktober een camper huren voor een week en dan door Scandinavië heen gaan rijden. Heb ik nu ook al zin in hahaha
     
    Marchella, Elmyra, Rosy90 en 1 andere persoon vinden dit leuk.
  10. laurazoey

    laurazoey Fanatiek lid

    20 mrt 2015
    4.485
    2.225
    113
    Vrouw
    twente
    Gaaf ik ben jaloers! Lijkt me zo mooi :)
    Zelf ben ik 5 jaar geleden gaan reizen door West Canada. Ook een aanrader. Over een aantal jaar weer overdoen maar dit keer mag mijn man mee ;)
     
    Rosy90 vindt dit leuk.
  11. Elmyra

    Elmyra Niet meer actief

    Fijne vakantie dan @Devilschase :thumup: !

    Scandinavië ook gaaf! Ben zelf ooit in Denemarken geweest als kind. Mij vader heeft een reis door Noorwegen gemaakt toen hij in de 20 was. Helemaal langs de kust naar het noorden. Natuurlijk een eeuwigheid geleden :roflmao:, maar op die heerlijk ouderwetse analoge foto’s ziet het er al super uit. Laat staan in het echt!
     
  12. Elmyra

    Elmyra Niet meer actief

    Heb je laten onderzoeken of je Asperger hebt? Of ga je dat nog doen? Mijn man heeft het ook namelijk. We weten het nu officieel een jaar of 3. Maar de diagnose kwam niet echt als een verrassing natuurlijk.
     
  13. Lumiere

    Lumiere Fanatiek lid

    11 dec 2012
    3.622
    593
    113
    doktersassistente
    Brabant
    @Elmyra ik sta si eind maart op de wachtlijst voor onderzoek. Maar omdat ik het op het werk (nog) niet wil vertellen heb ik gevraagd of ze me op mijn enige vrije dag in de week willen oproepen, en dan duurt het langer. Zeker nu met de zomer.
    Was het een opluchting voor je man, toen hij het wist (als je dat wil vertellen natuurlijk...)? Ik zou niet echt verbaasd zijn, het komt net als adhd in de familie voor.
     
  14. Elmyra

    Elmyra Niet meer actief

    Nou voor hem niet echt een opluchting en voor mij ook niet. Het was niet verrassend maar toch best confronterend. Positieve is dat het voor ons echt de deuren heeft geopend tot goede hulp. Onze relatie verliep vaak heel stroef. We zoeken nu andere manieren om de verbinding te houden, met verbale communicatie lukt dat niet tot nauwelijks. Bij vrouwen uit Asperger zich wel echt anders geloof ik dan bij mannen. En ook tussen mannen met Asperger zitten weer grote verschillen.
     
  15. Lumiere

    Lumiere Fanatiek lid

    11 dec 2012
    3.622
    593
    113
    doktersassistente
    Brabant
    Mijn vriend wil helaas niet meewerken. Hij is heel erg anti-diagnose (etiketje) en vindt dat ik goed ben zoals ik ben. Lief natuurlijk, maar ik ga het toch doorzetten. Anders blijf ik het me afvragen
     
  16. Elmyra

    Elmyra Niet meer actief

    Dat is wel heel fijn! Als jij problemen ervaart en denkt daar hulp bij te kunnen gebruiken is zo’n ‘etiket’ wel fijn. Maar als het prima gaat hoeft het natuurlijk ook niet per definitie.

    Wij liepen echt vast. Vooral ik ging er aan onderdoor. Ik heb hem voor het blok gezet, omdat we echt niet verder konden zoals het ging. Vond het doodeng want evengoed was dat het einde van onze relatie geweest en dat wilde ik natuurlijk ook niet want ik houd zielsveel van hem. Maar het is echt de juiste keuze gebleken en hij heeft er ook vrede mee nu. Denk dat hij zichzelf ook beter begrijpt en ik kan er nu ook beter mee omgaan. We hebben daar wel hulp bij hoor, maar dat is juist heel fijn.
     
  17. Devilschase

    Devilschase VIP lid

    1 dec 2007
    20.862
    7.625
    113
    Generaal zonder leger.
    Flevoland
    Wij liggen nu in t tussenstop hotel. Slaap lekker allemaal!
     
    Elmyra en Rosy90 vinden dit leuk.
  18. Devilschase

    Devilschase VIP lid

    1 dec 2007
    20.862
    7.625
    113
    Generaal zonder leger.
    Flevoland
    Nou we zijn er hoor.


    NOODWEER gehad. Sjeeeeezus.... omgewaaide bomen over de snelweg. Afgesloten wegen door enorme wateroverlast. Afslagen die dicht waren door enorme waterhoeveelheid. Was echt draaaaama. Ben blij dat ik tussendoor heb geslapen...

    Nu met 25 graden op t terras van t huis. Kusjes vanaf hier!
     
    Rosy90, Sulley en Pinkblossom vinden dit leuk.
  19. Elmyra

    Elmyra Niet meer actief

    Oh bah :eek:! Gelukkig nu op de plaats van bestemming :thumup:.
     
  20. Rosy90

    Rosy90 VIP lid

    29 jul 2014
    9.546
    6.409
    113
    Vrouw
    Geniet van de vakantie!:)
     

Deel Deze Pagina