Lesbische mama's (to be) deel 3

Discussie in 'Zwangerschap clubs' gestart door vliegje, 19 sep 2017.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Lalalaura

    Lalalaura Fanatiek lid

    3 jun 2016
    2.905
    2.098
    113
    @Dreamygirl mooie foto zeg!

    En inderdaad, ik vrees dat vulpen gelijk heeft. Voor veel mensen is dit weer net iets te veel van het goede, ook voor kindjes... Maar vaak weet een fotograaf wel echt net even dat moment te pakken!

    Hier gaat t goed. Dag 4 van de wachtweken. Voel me nu (al? nog?) veel beter dan de vorige 2 rondes. De rare pregnyl symptomen beperken zich tot een minimum, waardoor jezelf niet gek maken een veel minder grote opgave is.
    Ben eigenlijk gewoon alvast aan het hopen dat er geen cyste overblijf zodat ik snel nog een poging kan hebben. Iets in me zegt namelijk dat deze ronde weer niets is... Maar ik heb helemaal geen zin om dat erg te vinden. Geniet even zo van alle tijd met Sebas en het niet hoeven werken...
     
    Dreamygirl vindt dit leuk.
  2. vliegje

    vliegje Fanatiek lid

    26 mei 2008
    4.369
    266
    83
    Vrouw
    Dreamy, mooie buik! En erg benieuwd naar de foto’s. Reva werkte toen ook niet echt mee maar uiteindelijk hadden we leuke foto’s. Komt vast goed! Fijn zeg, bijna verlof!

    Hier eindelijk vakantie! Laatste 3 weken 45 uur gewerkt dus was er klaar mee. Nu huis aan kant, koffers pakken en dinsdagochtend vertrekken we naar Ibiza. We rijden van maandag op dinsdag om 2.00 naar het vliegveld
    Ben benieuwd hoe het vliegen gaat met 2 kids.
    We hebben de 30e een fotoshoot met een fotograaf die daar woont, hopelijk werken de kinderen mee. Reva zegt nu al, ik heb geen zin in foto’s dus tja haha!
    Heb voor 2 dagen een route uitgestippeld om te rijden. Vrijdags gaan we naar een beachclub in het zuiden, aan een gaystrand blijkbaar
    Zondags bezoeken we een hippiemarkt, aquarium in een grot en gaan we ergens bijeen lokaal cafeetje hapje eten. We hebben een all in hotel dus vrouwlief vindt dat wat zonde van de centen maar ik ga geen 7 dagen aan een zwembad hangen
    We kijken er enorm naar uit.
    Morgen kids naar opa en oma en wij ff shoppen.
    Maandag nog kapper, hond naar de opvang en dan om 19.30 allemaal even naar bed en dan 1.00 de wekker
    Maar komt vast goed

    Laura, spannend deze wachtweken. Ik duim met jullie mee? Wanneer is je nod?

    Voor Novi pas nog een nieuwe pasfoto laten maken, zal hen ff uploaden. Zoooo schattig
     
    Dreamygirl vindt dit leuk.
  3. vliegje

    vliegje Fanatiek lid

    26 mei 2008
    4.369
    266
    83
    Vrouw
    Kijk dan, zo’n knap meisje al ❤️
    O ff scherm draaien ED4B3636-20C2-4348-9799-EF962114291F.jpeg
     
    denanja en Dreamygirl vinden dit leuk.
  4. vliegje

    vliegje Fanatiek lid

    26 mei 2008
    4.369
    266
    83
    Vrouw
    En Reva pas geleden met haar manegepaardje waar ze een buitenritje op had gemaakt
    Iedereen heeft deze foto al gezien op fb denk ik, dus Dreamy speciaal voor jou
    D589EB67-85F0-4583-80BD-D5CCF83F5FEE.jpeg
     
    Dreamygirl vindt dit leuk.
  5. Lalalaura

    Lalalaura Fanatiek lid

    3 jun 2016
    2.905
    2.098
    113
    @vliegje .. oooo wat een heerlijk vooruitzicht. Ik ben al zen bij het lezen van jullie plannen! Heeeeeel veel plezier..

    En mijn NOD zou volgens mij, als ik goed tel, 31 juli zijn. De bloedtest is 1 augustus. Op mijn 30e verjaardag hahaha....
     
  6. vliegje

    vliegje Fanatiek lid

    26 mei 2008
    4.369
    266
    83
    Vrouw
    O spannend zeg. Je zet het wel op fb toch? Misschien kan ik die tussendoor wel checken

    Pfff normaal kan ik m’n nest niet uit. Nu ben ik net zo laat wakker als normaal m’n wekker gaat en kan niet meer slapen. Lig te denken wat we allemaal nog moeten doen haha. Vind het vliegen ook heel spannend. We vliegen ook vanaf Duitsland. Scheelde 600 euro maar nu denk ik, ken daar de weg niet, tis 2 uur rijden. Maar goed, komt goed haha.
     
  7. vliegje

    vliegje Fanatiek lid

    26 mei 2008
    4.369
    266
    83
    Vrouw
    We hebben 18 uur vertraging. Zijn naar een hotel in Keulen gebracht. Ipv 6.00 vanochtend vliegen we 00.20 vannacht. En ook vanaf ander vliegveld. We zijn gesloopt. Met 2 jonge kids opgesloten op een hotelkamer is echt kut. Ook volledige dag kwijt. We hebben nu nog maar 6 dagen. Hopelijk gaat er nu niets meer fout en vliegen we vannacht wel. Worden om 20.30 opgehaald.
     
  8. Dreamygirl

    Dreamygirl Fanatiek lid

    25 feb 2009
    1.529
    220
    63
    @vliegje oh wat een ellende meis!! Dat is echt kut idd!! Neem aan dat jullie het hotel vergoed krijgen, alsmede bonnen voor eten en drinken en gemiste vakantiedag? Zo niet je reisverzekering aanschrijven hoor! Ik hoop dat de kids lekker gaan slapen als jullie gaan vliegen meis... Sterkte en hopelijk kunnen jullie de overige 6dgn nog wel genieten!!
     
  9. Lalalaura

    Lalalaura Fanatiek lid

    3 jun 2016
    2.905
    2.098
    113
    @vliegje oooh... nee wat rot! Dat is niet echt een lekker begin zeg!
     
  10. Vulpen

    Vulpen Fanatiek lid

    30 jul 2014
    2.691
    3.231
    113
    Wow vliegje, dat is wel echt héél ellendig! Ik hoop oprecht dat je een fijne vakantie hebt als je er eenmaal bent en dat het vliegen goed zal verlopen. (Weet wel meteen weer dat het voor ons een goede beslissing is om voorlopig niet op vliegvakantie te gaan...)

    Echo was goed overigens, erg blij mee :) We vertellen het nu ook aan wat meer mensen, verbaast me echt hoeveel mensen vragen of ik nu 'aan de beurt ben'. Het is voor mij zó evident dat Inkt weer zwanger zou worden, er is ook nooit een ander plan geweest maar toch hadden veel mensen dat een serieuze optie gevonden of zo?
     
    Dreamygirl vindt dit leuk.
  11. Stier86

    Stier86 Niet meer actief

    @vliegje zijn jullie inmiddels goed aangekomen?
     
  12. denanja

    denanja Fanatiek lid

    18 nov 2013
    3.636
    203
    63
    Weert
    oww nee @vliegje wat verschrikkelijk zeg. hoop dat jullie nu 6dgn wel kunnen genieten.

    @Vulpen hier idd ook altijd gezegd geen vliegvakantie tot ze 4jaar zijn.
    hier krijgen we ook super vaak de vraag of mn vrouw nu gaat dragen...
    voor ons nooit een optie geweest... blijkbaar voor de buiten wereld idd wel
     
  13. Dreamygirl

    Dreamygirl Fanatiek lid

    25 feb 2009
    1.529
    220
    63
    Haha meiden, wij vliegen al jaren de wereld rond waarvan 3x met Sara en hebben nog nooit vertraging gehad. Kortom hele goede ervaringen dus denk dat Vliegje echt net pech heeft met een extreme van 18uur....laat 't je dus niet weerhouden te gaan hoor!!

    Ik kom zojuist thuis van 'mn werk, laatste dienst ziet erop! Ik heb verlof!! Kan 't nog niet echt geloven en mentaal moet 't nog ff landen maar oh wat fijn!!

    Die hitte is trouwens wel echt heel pittig... Lage bloeddruk, zweten,duizeligheid... Maar goed de laatste loodjes...
     
    Vulpen vindt dit leuk.
  14. denanja

    denanja Fanatiek lid

    18 nov 2013
    3.636
    203
    63
    Weert
    @Dreamygirl nog even meid! fijn dat je nu verlof hebt! hopelijk kan je nog even bijtanken voordat de kleine man komt. weet dat het wel lastig is met nog een kleine die er rond loopt.

    en die vertraging is ook echt niet wat ons tegen houd hoor :) vinden het gewoon niet nodig om te gaan vliegen :) heb zelf met de marine al veel van de wereld gezien maar we zijn beide niet reislustig.
     
    Dreamygirl vindt dit leuk.
  15. Vulpen

    Vulpen Fanatiek lid

    30 jul 2014
    2.691
    3.231
    113
    Die vertraging is hier ook gewoon een extra argument, wij vinden het ook niet zo nodig om te vliegen (milieu) en vooral ook gewoon veel gedoe, terwijl er in Nederland en andere dichtbije landen ook al zo veel mogelijkheden zijn om een fijne vakantie te hebben :) Hoewel wij op zich ook wel van all inclusive-vakanties houden, hoor!
    Wij zijn net naar de musical Fun Home geweest in Londen, echt een aanrader, zo mooi! Wel met z'n tweeën, op citytrip met zo'n kleintje is natuurlijk ook veel gedoe (elke vakantie eigenlijk...), dus dat voelde wel gek :oops: Maar wilden die musical echt graag zien...

    En jeeeej je hebt verlof, wat fijn!!
     
    Dreamygirl vindt dit leuk.
  16. Flexi

    Flexi Actief lid

    12 apr 2016
    302
    294
    63
    Vrouw
    Hi meiden! Jeetje, zo weer een paar pagina's erbij; wordt toch tijd dat ik meldingen ga aanzetten.

    @vliegje en @Dreamygirl hopelijk beide aan het genieten van de vakantie en het verlof ondanks de vertraging en de hittegolf.

    @Veertjuh gefeliciteerd met de kleine! Leuke stoere naam ook! En @Vulpen en @Inkt wat fijn om te horen dat het raak is! Ik wens jullie een vlekkeloze zwangerschap toe. ;)

    Hier is ook weer een heleboel gebeurd. Vorige keer heb ik jullie verteld over dé brief die op de mat lag en inmiddels zijn we naar het ziekenhuis geweest, waar we tot onze grote verbazing direct een donor konden uitkiezen. (Wij waren in de veronderstelling dat we hier thuis over konden nadenken etc. Zo onwetend, kennelijk.) We hadden van tevoren geen zenuwen omdat we dachten dat dit puur een informatieve bijeenkomst zou zijn, maar ter plaatse was het toch wel even spannend dat we meteen een kamertje in konden duiken om een keuze te maken.

    We hadden van tevoren nog twijfels of we door zouden gaan bij het ziekenhuis of toch voor de Deense bank zouden gaan, maar in het summiere mapje zat een donor die eigenlijk voldeed aan de enkele kenmerken die wij in gedachten hadden. Kortom: we hebben dus een donor!

    In principe kunnen we dus beginnen maar ik ben pas 2,5 maand geleden gestopt met de pil en mijn menstruatie is nog niet regelmatig, dus we hebben besloten dit nog even een maand of 2 aan te kijken. Nu dus druk met informatie lezen en gaan begrijpen wat jullie met al die kwalen en afkortingen bedoelen. ;)

    Ik begrijp al meteen niets van die ovulatietesten, omdat ons in het ziekenhuis verteld werd dat ik eerst een negatieve test moet hebben, en zodra deze positief is ik gelijk moet bellen om de volgende dag de inseminatie te doen. Maar wat bedoelen ze dan met een positieve test? Je bent toch de dagen voor de meest vruchtbare dag toch ook wel licht positief? Moet het streepje een dikke streep zijn of telt een licht streepje ook al? Dat wordt dus een strakke planning.

    Om ons heen ook allemaal baby's geboren, helaas niet allemaal met goed nieuws (vroeggeboorte). Best een hectische tijd dus omdat we zoveel mogelijk proberen klaar te staan voor die vrienden, maar ook wel weer leuk. Toevallig hebben vrienden van ons dus een meisje gekregen die ze een naam hebben gegeven die ook bij ons op het lijstje stond. Die moeten we dus helaas gaan afstrepen, maar ja.

    Al met al veel nieuws, ik zal proberen wat actiever te zijn hier en kom ongetwijfeld met een hele hoop vragen. Wees gewaarschuwd! :p
     
    Vulpen vindt dit leuk.
  17. Lalalaura

    Lalalaura Fanatiek lid

    3 jun 2016
    2.905
    2.098
    113
    @Flexi spannend allemaal zeg! Ik kan je alleen niet helpen. Bij ons in het ziekenhuis werken ze met echo’s dus hoef zelf nooit te testen... wel gaaf en spannend om binnenkort echt van start te gaan.

    Hier weer door naar ronde 6, hopelijk poging 4. We hadden vandaag helaas weer een erg witte test in handen...
     
  18. Inkt

    Inkt Lid

    8 aug 2014
    90
    13
    8
    Bedankt, @Flexi! Wat spannend en leuk dat jullie gaan starten. Snap dat het even schakelen was dat jullie al een donor mochten uitzoeken als jullie daar geen rekening mee hadden gehouden. Alvast veel succes met alles!
    Mbt ovulatietesten: dit is precies de reden dat ik digitale tests heb gebruikt. Die zijn duurder, maar ik wist dat ik het allemaal al spannend genoeg zou vinden en je krijgt via het ziekenhuis iedere maand natuurlijk maar een kans. Ik wist dat ik te veel stress zou krijgen van naar streepjes turen. Volgens mij moet de teststreep minstens even donker zijn als de controlestreep. Bij een zwangerschapstest werkt het anders, dan is een lichte streep ook al positief.

    @Lalalaura: Balen, zeg! Hoop dat jullie te vroeg hebben getest.
     
  19. denanja

    denanja Fanatiek lid

    18 nov 2013
    3.636
    203
    63
    Weert
    hi @Flexi ik heb altijd ovulatietesten gebruikt van sensitest die zijn goedkoop. het streepje moet even dik of zelfs dikker zijn dan de controle streep dan is hij positief (dus niet zoals bij een zwangerschap een licht streepje, dit is negatief) wij moesten ook bellen en dan de dag erna iui. na mijn punctie was van mn cyclus helaas niks meer over en heb ik er digitale bij gedaan om zeker te zijn.
    als ik trouwens wist dat mn ei eraan kwam deed ik 2 testen op een dag. met mn 2e plasje (na 2uur niet plassen, kan t beste tussen 10 en 12) en om 16.00 nog een. je ziet meestal wel het streepje oplopen namelijk.

    spannend zeg dat het voor juullie nu echt begonnen is :)
     
  20. denanja

    denanja Fanatiek lid

    18 nov 2013
    3.636
    203
    63
    Weert
    ahh nee balen :( :( :(
     

Deel Deze Pagina