cadeau aanstaand verloskundige

Discussie in 'Stel je vraag aan de verloskundige' gestart door Ireen, 10 jun 2009.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Ireen

    Ireen Fanatiek lid

    8 sep 2008
    2.305
    1
    0
    Beste verloskundige,

    Ik wil beginnen met het feit dat dit mailtje geen prioriteit heeft.
    Ik heb een vraag die niets met mijn zwangerschap te maken heeft.
    Het is namelijk zo dat een vriendin van mij de opleiding tot verloskundige doet. Zij is binnenkort jarig. Omdat ze me de afgelopen tijd flink gesteund heeft wil ik haar verassen met een speciaal cadeau en het leek me leuk om haar iets te geven waar ze langere tijd iets aan heeft.
    Nu heb ik gedacht aan een navelstrengschaar, vliezenbreker of iets dergelijks, maar ik vraag me af of ze daar iets aan heeft, aangezien zo'n ding toch steriel moet zijn neem ik aan. Hebben jullie allemaal je eigen schaar en steriliseer je zo'n ding zelf na een partus of gebruik je iedere keer een andere? Ik kan er op internet niets over vinden.
    Of misschien weten jullie een ander leuk cadeau voor een aanstaand verloskundige?

    Sorry dat ik jullie hiermee lastigval, ik ben zelf onder behandeling bij de gyn, en kon het dus niet aan mijn eigen verloskundige vragen, maar ik vind het echt belangrijk om haar iets moois te geven! Ik hoop dat jullie me kunnen helpen!

    Bij voorbaat dank!
    Groetjes, Ireen
     
  2. Mirjam

    Mirjam Verloskundige

    2 dec 2005
    11.590
    2
    0
    verloskundige en lactatiekundige IBCLC
    hoi Ireen,

    wat leuk dat je haar een kado wilt geven!
    Als je iets verloskundigs wilt geven kun je kijken op de website Vermeulen Medical » Welkom bij Vermeulen Medical Daar kopen de meeste verloskundigen hun spullen. Het is niet steriel als je het koopt, maar voor en na elk gebruik steriliseren we het zelf. Een vliezenbreker zou je kunnen kopen, ander instrumentariumn zou ik niet doen, er zijn verschillende soorten verkrijgbaar en ieder heeft zo zijn eigen voorkeur.
    Maar je zou ook kunnen denken aan een mooie ingelijste foto, of een beeldje van een zwangere vrouw oid. Of een mooi boek over bijvoorbeeld borstvoeding waar je ene persoonlijk verhaaltje voorin zet. Of je vraagt het haar gewoon, want misschien weet ze zelf wel iets!

    Mirjam
     
  3. Ireen

    Ireen Fanatiek lid

    8 sep 2008
    2.305
    1
    0
    Bedankt voor de adviezen!

    Ik heb de vliezenbreker besteld, en had hem vandaag al in huis! Wat een vreselijk scherp ding is dat! Haal je daarmee de vagina niet open?!? *kijkt angstig!*
     

Deel Deze Pagina