5 dagen overtijd

Discussie in 'Zwanger worden' gestart door Smiley24, 15 mrt 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
 1. Hallo allen,

  Ik ben radeloos :?

  Ik ben inmiddels 5 dagen overtijd en nog geen menstruatie te bekennen en de zwangerschapstesten zijn ook negatief ;-)

  Normaal gesproken heb ik netjes een cyclus van 30 dagen, maar nu lijkt deze de weg kwijt te zijn.

  Verder heb ik last van ochtendmisselijkheid (bekend kwaaltje).

  Wat zouden jullie adiviseren: afwachten of even naar de ha om bloed te laten prikken.
   
 2. Toch even afwachten, hoe moeilijk het ook is.. Volgens mij gaan ze bij de huisarts niet zomaar bloed prikken, maar dat weet ik niet zeker..

  Wel heel spannend hoor, zeker omdat je ook misselijk bent ;) Ik zal duimen! Hou ons op de hoogte!
   
 3. ik zou nog even wachten over een paar dagen nog een keer testen en als je het echt niet vertrouwd gewoon naar de ha gaan
   
 4. 5 dagen overtijd is niet veel hoor. Ik ben afgelopen maand bijna 4 weken (!!!!) overtijd geweest, terwijl ik wel een constante cyclus had!! Ik had ook allerlei ''zwangerschapskwaaltjes'', maar bleek ook niet zwanger te zijn hoor! Ik moest gewoon nog even blijven wachten van de dokter ( iki belde toen ik 3 weken overtijd was) en uiteindelijk bleek dat ik een menstruatie heb overgeslagen en werd ik na een maand ongesteld. Kan een keer gebeuren, vooral na een drukke of stressvolle tijd enne, teveel focussen op graag zwanger willen worden, kan je cyclus ook in de war schoppen!
   
 5. Ik zal nog geduldig afwachten, en dan zien we wel. Normaal gesproken is mijn cyclus altijd netjes 30 dagen. Voor het eerst dat ik zoiets meemaak..

  Verder geen stressvolle drukke periode ofzo waardoor het de cyclus in de war zou schoppen ;-)

  Maar ik wacht nog een paar dagen af, en dan test ik opnieuw.

  Ik hou jullie op de hoogte..
   
 6. Ik had ook geen stressvolle periode meegemaakt en had altijd een contstante cyclus van 32 dagen, maar toch zoveel weken overtijd geweest en menstruatie overgeslagen ( en was al heel lang niet meer aan de pil, dus dat kon het ook niet zijn).
  Inderdaad gewoon afwachten! Succes!!
   
 7. Afwachten suc6!
   
 8. Hee Meid,

  Hoe moeilijk het is, zou k toch even afwachten. Wil je zeker niet ontmoedigen hoor, ik haalde me zelf ook vanalles in mijn hoofd

  ik heb dit ook mee gemaakt. had altijd een nette cyclus van 30/31 dagen maar sinds een paar maanden.... Is me lichaam totaal de weg kwijt.. Ben nu sinds een paar weken begonnne met tempen, zo wil ik toch een beetje me lichaam beter kennen.

  Maar je ken natuurlijk ook zwanger zijn en dat je lichaam langzamer hcg aanmaakt!

  Sterkte hoop op snel duidelijkheid!
   
 9. Ik ben nu 4 dagen over tijd, en ook negatieve testen in handen. Wat ik me af vroeg, als je inderdaad een ongesteldheid over slaat, heb je dan wel een eitje?
   
 10. Succes met wachten
   

Deel Deze Pagina