adiri breastbottle nurser ervaringen

Discussie in 'Borstvoeding' gestart door talia, 27 aug 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. talia

  talia Fanatiek lid

  zijn er meiden die deze fles al hebben geprobeert?
  en drinkt jullie kindje er wel uit als het niet uit een fles wil drinken?
   
 2. appelsientje

  appelsientje Fanatiek lid

  5 mei 2007
  1.312
  0
  0
  ik heb hem gekocht. Eerst leek hij er meer mee te kunnen dan een gewone fles. Omdat het drinkprincipe vrij overeen komt met de borst. Maar helaas was het bij Thijs meer iets psychisch... hij wilde gewoon niet drinken van een ander! En wachtte net zolang totdat ik weer thuis was. Hij kon zo hele dagen op 50cc doen en dan nog vrolijk zijn en gewoon goed slapen. Zodra ik thuis kwam dan haalde hij de schade in. Die 50cc dronk hij dan vanuit de wipstoel, hij dronk zijn ergste honger weg en zal wel gedacht hebben, als ik mama er niet bij krijg dan hoeft het allemaal niet hoor!
  Dus eigenlijk is het er niet heel erg op voor uit gegaan. Maar ik ben wel blij dat ik het geprobeert heb, ik kon het ook niet over mijn hart verkrijgen als ik niet alles geprobeert had.
  Uiteindelijk dronk hij het beste uit een tuitbeker en toen we zijn begonnen met bijvoeden ging het eigenlijk pas echt met sprongen vooruit.
   
 3. Natasja

  Natasja Moderator
  Medewerker

  ik heb hem in het begin wel eens gebruikt.. hij dronk er prima uit maar ik vind het maar een knoeifles. voor mezelf dan.
   
 4. talia

  talia Fanatiek lid

  ik wil graag naar de avondschool maar als hij dus echt niet uit een fles wil drinken kan ik nog een jaartje wachten we hebben eigenlijk alles al geprobeert maar hij wil gewoon echt niet.
  we hebben alle soorten spenen gebrobeert, in de wipstoel in de eetstoel, bij papa bij oma, met zilverpapier rond de fles, hij wil het gewoon niet.
  en omdat hij kauwt op de speen weet ik eigenlijk niet of het niet willen of niet kunnen is.
  hij heeft dus wel een fopspeentje wat hij altijd neemt dus weet het niet zo.
   
 5. appelsientje

  appelsientje Fanatiek lid

  5 mei 2007
  1.312
  0
  0
  heb je al geprobeert om het huis uit te gaan? Soms wil dat wel helpen... hier werd er ook hevig gekauwd op de speen, maar drinken ho maar... Was ongeveer op dezelfde leeftijd dat die van jou nu is.... misschien ook een tuitbekertje? Eventueel wat dikker maken met biobim? Ik weet het ook niet, het is erg lastig. Het gaat over, maar ja ik was ook radeloos in die tijd hoor.
   

Deel Deze Pagina