Bebiesfirst>Kun je op deze combiwagen een maxicosi plaats

Discussie in 'De babyuitzet' gestart door truusje5314, 11 sep 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
 1. Kun je op de kinderwagen Bebiesfirst een maxi cosi plaatsen??En welk soort of merk?? thxxxx
   
 2. ik denk het niet. het merk maxi cosi kan je plaatsen op quinny en bugaboo wagens en uiteraard ook op de wagens van maxi cosi.
   
 3. Je hebt tegenwoordig wel van die adaptersets die je erbij kan kopen voor de maxi cosi. Wij hebben een Mutsy single spoke 4-wiel onderstel, met de adapter erbij, kan de maxi-cosi hier makkelijk op. Misschien de moeite waard om het even na te vragen in de winkel?
   
 4. Volgens mij kun je op de meeste wagens idd een adapterset kopen voor de maxi cosi. Heb zelf een wagen van Happy Baby en heb er voor 22,95 een adapter bij gekocht.
   
 5. Ik heb een bebies first gehad en had er ook een MC op.
  Ik had de adapters die voor een maxicosi citi waren (maar ik had een MC plus toen) Ik heb met een extra elastiek toen de MC goed vast gezet.. ging prima.
  Heb de adapters nog ergens liggen.
   
 6. ok dus dit maxi cosi citi heb je daar nog verschillende mc s van???en die adaptors die krijg je er niet bij bij de mc en wat kosten die ong?? thxx voor je ant hoe is hij eigelijk de bebiesfirst van blokker, wou eerst een x adventure halen voor 300 maar deze kost 140 (bij blokker) scheelt wel de helft rijd hij lekker enz?? en is het een voetrem???
   
 7. Er zijn idd verschillende maxi cosi's op de markt.
  De adapters zijn ongeveer 30euros als ik me niet vergis - heb de factuur niet bij de hand.
   
 8. Ik persoonlijk vond hem niet fijn heb hem daarom weggedaan en een quinny speedy sx gekocht.
   
 9. nou heb hem net toch gehaald en zo zie je iedereen er ineens meerijden!!! ik vind um wel leuk en erg goedkoop maar alleen een vraagje horen die banden zo zacht nee toch en hoe pomp je ze op met fiets of auto pomp???
   
 10. Even vragen bij een babyspeciaalzaak, onze maxi cosi cabrio past op onze mutsearts kinderwagen.
   
 11. Ow dat durf ik je niet meer te zeggen... had de banden van mijn Bebiesfirst nooit opgepompt.
   

Deel Deze Pagina