Ben ik zwanger? HELP!!

Discussie in 'Ovulatie en zwangerschapstesten' gestart door LittleMeStphnie, 15 nov 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
 1. Goeiedag dames,

  ik ben Stephanie en 19 jaar.
  ik heb een kleine 2 weken geleden mijn menstruatie gehad al was het bijna geen menstruatie te noemen. normaal ben ik het 4 a 5 dagen zeker wel ,, en nu was ik er heel snel vanaf mis echt 2 dagen geduurd.

  sinds deze week vooral vanaf zondag na mijn voetbalwedstrijd.

  Kreeg ik enorme last van een opgeblazen buik echt pijn deed het bukken en van zitten opstaan was erg pijnlijk lopen ook af en toe.

  Vanaf maandag a dinsdag is het echt begonnen, iedere dag enorm misselijk, lucht opboeren, rommelende darmen, opgeblazen onderbuik, hoofdpijn overal trek in maar ik neem bijna niets ivm me misselijkheid. Dinsdag heb ik voor de zekerheid een test gedaan was negatief.

  Kan ik zwanger zijn ?? moet ik maandag opnieuw een test doen??.

  ik heb ook veel last van witte afscheiding ben maar een inlegkruisje in gaan doen word er gek van, en ik ben iets donkerder geworden alsof ik even snel onder de zonnebank ben geweest vooral mijn buik en benen?.

  (BTW dit is gewoon uitvoorzorg ben ik zwanger is hij/zij van harte welkom. ik ben verloofd met mijn vriend en ben bezig met een huisje dus echt vervelend is het niet. maar moet het echt even weten ivm mijn voetbal wedstrijden ik speel vrij hoog en van stilstand ineens sprinten is niet zo leuk voor de baby ).. xx:->
   
 2. Op dit moment weer, heel misselijk een opgeblazen onderbuik alsof ik ongesteld word, en hoofdpijn die opkomt.
   
 3. Hallo,

  Ik voetbal zelf ook dus weet hoe je je voelt, je wilt graag weten of je zwanger bent! En daar kun je maar op 1 manier achter komen doe een testje zou ik zeggen!!

  Succes ermee

  Groetjes Klungel
   
 4. De laatste test was negatief.. Kan zijn dat je te vroeg was met testen..
  Maar ik denk dat je zelf ook wel weet of de kans reƫel is, ik weet niet of je aan de pil bent en die wel/niet vergeten bent. Of dat het condoom is gescheurd/vergeten te gebruiken.. Is bovenstaande niet aan de orde dan is de kans zoiezo al klein..
   
 5. Ik zou toch ook nog eens een test doen (CB digital eventueel of een kv 2v5) en als die negatief zijn zou ik eerder eens naar de ha gaan want misschien ben je wel ziek ofzo en is het dus iets totaal anders dan een zwangerschap.

  Veel succes!
   
 6. Als je 2 weken geleden ongi was dan denk ik dat je niet zwanger bent en je test ook nog negatief is.
  Succes!
   
 7. 2 dagen voor nod testen :) heb ooit .. 7,6,4 dagen getest waren negatief
   
 8. Inderdaad, dan zit je rond je eisprong!

  Als die ongi geen echte ongi zou zijn, maar een innestelbloeding, had je nu al lang duidelijk positief moeten testen.

  Ik ga er van uit dat je gewoon een lichte ongi hebt gehad en dat je nu in deze periode even flink moet klussen als je graag een kindje wilt.

  En dan over twee weken een zwangerschapstest doen.

  Succes!
   
 9. Ik sluit me hier bij aan!
   
 10. Verplaatst naar zwangerschapstesten.
   

Deel Deze Pagina