bij wie beweegt het nog niet op de echo?

Discussie in 'Onderzoeken en echo's' gestart door mamavan1, 20 mei 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
 1. gisteren heb ik een echo gehad ,en het zou volgens de gyn goed zitten,het was 3.8 cm groot,het hartje klopte goed maar het beweegde niet.
  ik maak me ongelooflijk zorgen erom.
  herkent iemand dit?
   
 2. het kan zijn dat je kleine gewoon lekker aan het slapen was!! Als de verloskundige zegt dat alles goed is, hoef je je echt geen zorgen te maken.
   
 3. Bij mijn eerste echo met 10wk2d lag de kleine ook vrij stil... bewoog ff heel kort een beetje en was daarna rustig. Bij de echo 2 weten later bewoog het hardstikke veel. Zou us goed kunnen dat het de eerste keer sliep.

  Heeft de gyn er opmerkingen over gemaakt? Als dat niet het geval is zal het wel goed zitten.
   
 4. #4 corina83, 20 mei 2010
  Laatst bewerkt: 20 mei 2010
  Bij ons lag hij op de eerste echo ook heel stil te slapen, tot de verloskundige met mn buik ging schudden, toen zag je hem gapen en spartelen van 'laat me slapen!'
  Daarna lag hij weer heel stil.
   
 5. Bij mij bewoog de baby ook niet, met 10 weken en 2 dagen, hartje klopte gewoon goed en volgens de gynaecoloog was het gewoon druk aan het groeien ;-)
   
 6. Hoi Hoi,

  Mijn dochter lag ook heel erg stil.. en ook ik zag beren op de weg omdat mijn jongens juist heel erg bewegelijk waren op de echo's.
  Maar alles was helemaal goed hoor, dus probeer je er niet te veel zorgen om te maken want anders hadden ze het wel gezegt.
   
 7. Onze meid bewoog ook niet tijdens de echo die we met 10 weken hadden. Ik vond het ook wat vreemd, maar volgens de gyn kan dit helemaal geen kwaad. Als het hartje maar goed klopt. Een echo is natuurlijk een hele korte momentopname.
   
 8. Ons Fröbeltje bewoog ook niet met 12w en 4d. Ik vond het wel jammer, want het is toch leuk om wat beweging te zien. De verloskundige kon niet goed meten omdat de ligging niet goed was. Dus toen klopte ik op mijn buik en zei: "Draai je eens om!" (Eigenlijk als grapje) Toeval of niet: De armpjes gingen omhoog alsof dat kleintje zich uitrekte en daarna ging het anders liggen. En lag het weer gewoon stil, haha. Ik denk dat mijn baby (en die van jou) gewoon lagen te slapen tijdens de echo.

  Niks om je zorgen om te maken, die van mij is inmiddels beweeglijk genoeg!
   

Deel Deze Pagina